• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    COOLER:
    KVIIIK: v prvnich 10 packach kayde edice, pochybuju, ze si jeste v minulosti nerozbalil 10x ungoro
    COOLER
    COOLER --- ---
    WODKA1369: však píšou že do 10 packu z každé expanze. tzn. ted bys měl dostat v obou expanzích raz dva
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Garantovaná legendárka z 10 packů je hoax. Otevřel jsem teď 11 packů un goro a dostal úplný a naprostý hovno. A to jsem si těch posledních pár ještě koupil. Akorát snaha vytáhnout z lidí další prachy ještě před expanzí. Zmrdi.
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    11 klasickejch a nic
    WODKA1369
    WODKA1369 --- ---
    COOLER: 9ungoro a 8classic.. otevrel sem to po precteni prispevku od PHOBOS99 s vidinou, ze snad budu mit stestni.. hold nic no.. ale na to hovno sem uz za ta leta zvykle
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    5x classic - Ysera a spousta golden a epic
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    4 packy all gods = 1 legenda + zlata epic :-) jsem spokojen i za 400 goldu co sem tam dal...
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    DOGGY: jakože v každém z těch prvních tří byla jedna legendárka?? wow
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    COOLER: ne. odrotování nastává pouze s první expanzí v roce
    COOLER
    COOLER --- ---
    WODKA1369: kolik jsi otevřel classic a kolik ungoro? jestli 9 a 8 tak se ani nedivim :D
    DOGGY
    DOGGY --- ---
    rano jsem otevrel 4 ungoro decky, v prvních třech byla legendárka (jedna zlatá), v posledním 3xrare, z toho dva zlatí volcanosauři.
    to si nechám líbit :)
    COOLER
    COOLER --- ---
    bude po expanzi něco odrollovávat?
    WODKA1369
    WODKA1369 --- ---
    tak sem otevrel 17baliku - classic a ungoro.. legenda az z posledniho ungoro baglu, zlata karta ani jedna.. nekomu asi ani zvednute drop nepomuze..
    XINDL
    XINDL --- ---
    tyvole, jestli dneska otevru packy, da mi to Milhause a ja si tim vyjebu zaruku 10 packu, tak me jebne :DD
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    super, jdu to roztočit! :)
    MATHES
    MATHES --- ---
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    A ví teda někdo, jestli ten patch už proběhnul, nebo ne? kdybych odpálil všechny nasyslený packy bez legendy, byl bych asi dost nasranej :D
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    J4C0B1M: jakoze dobre nebo spatne? Ja bych rekl spise spatne, bo tam toho nema co boostovat (heal,dmg).
    KAJJAK: Podle myho tam jsou lepsi zpusoby na heal a dmg. Takhle mas drahou boostovaci kartu, kterou nemusis ani stihnout zahrat.
    PLOMBDENTIST: Rekl bych ze MTG kopirovali, Lilian je ve wowku uz tusim od TBC, mozna od vanily. (cca 2005, 2006).
    EZEE: Mas tam "miliony" NPCecek, takze obcas blizzard musi lovit/generovat jmena kde se da. Zrovna Harrison Jones je vtipnej, protoze jaky lepsi jmeno dat stejnymu posukovy, jako je ten archelog od Lucase, tak abys nemusel Lucasovy platit za pouziti tohodle jmena :) Takhle je to nenapadnutelny :)
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    2 classics -> zlatá alexstrasza
    5 mean streets -> Mayor noggenfogger
    5 old gods -> y'shaarj
    8 ungoro -> shaman quest

+ překvapivě hodně zlatých karet, včetně epiců
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    KAJJAK: koupil jsem zrovna 2 classicy a v durhém zlatá alexa... oujé
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam