• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    LAKALYNY
    LAKALYNY --- ---
    čtvrtej pack classic - Tonda, Cho, BGH...
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Z celý nový edice se nejvíc těším na pláč a skřípění zubů a volání po nerfu XY karty/classy den po vydání.
    A taky na to, až mi v prvních dvaceti balících napadaj všechny ty legendy za poslední rok. :D
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    J4C0B1M: zoo priest, konecne, po 4 letech :)
    LUCKY_BASTARD
    LUCKY_BASTARD --- ---
    KVIIIK: potěším tě brachu, 15 classic packu a 15 ungoro packu a nevypdl mi ani epic ;). A na frozen throne mi zbylo 1K goldu. Aspon dust nějakej mám
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Teda přeju vám to, ale mohlo by to alespoń fungovat pro všechny stejně, fakt těch vyhozenejch goldů lituju, budou mi na Frozen Throne chybět.
    XINDL
    XINDL --- ---
    KVIIIK: hele, ja mel taky hovno. Sice sem otviral asi jen 4 calssic a 3 ungoro, ale mel sem z toho max 1x epic, jinak nic :D
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    děte_stímuž_doprdele :(
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    Muj update na karty - prave ted jsem otevrel:

7x classic > Lorewalker Cho
    1x gadzestan > Finja
    4x un´goro > Sherazim
    3x old gods > Yogg

Tak asi to nejak slape jeste. Plus asi 4 epicy padly.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HOCH2: to ja samozrejme mam povypinany uzivani mobilnich dat u vetsiny.navic mam monitorovaci apku co a jak zere data.ale porad si ctu nekde naky clanky a to zere i pres vypnuty obrazky taky dost.apky uz ted mnohem min.
    to je jedno,nejak to vymyslim,jsme uz OT
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    KAJJAK: určitě až příští tah, aktivnuje se > vše umře >aktivují se případné dr efekty
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    J4C0B1M:

jak myslis ze to bude fungovat s doomsayerem? Znici se 2x na zacatku tahu nebo ten druhy pocka na pristi tah? :-)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    ONDRA_PATA: ja jedu pres tablet taky. Update vetsinou resim pres nejakou bud verejnou wifi nebo tu, co mam doma. Updaty jsou vetsinou kolem 800MB.
    Ale kdyz limit dat vetsinou pouzivam jen na hru, tak 1GB, co mam ja, tak uplne staci.
    Je potreba si taky zkontrolovat, kolik tam mas aplikaci, co chceckujou updaty pres net - napr. facebook, messenger a takovy ty dalsi, kde ti to hlasi, ze ten a ten zrovna udelal to a to. To by se melo dat omezit, popr. vypnout.

KAJJAK: Zas tolik ne. Do osmyho kolo ho moc sanci vytahnout nemas. Muzes to rozjet az potom, co ho vetsinu od toho 8myho vylozis.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    J4C0B1M:

to ten tyrion bude na stole za hru 10x :D Asi se vic zacne hrat sova a songstealer to tak vidim vidim :D
    XINDL
    XINDL --- ---
    ONDRA_PATA: no, jednu dobu kolovala informace, ze rozsireni vyjde 10.8. (myslim, ze to Toast vykecal :D), coz by i mohlo odpovidat, protoze to vychazi na ctvrtek a co si pamatuju, tak rozsireni vzdycky vychazely ve ctvrtek o pulnoci (v EU)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    DEINEIGE: no uvidime,jak na tabore v lese ;) kdyztak zajedu na obed do trebone.ale spis doufam,ze "mid" znamena do 11.8.
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    ONDRA_PATA: tak nakou free wifi tam najdes, ne?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HOCH2: jj budu, u Straze nad Nezarkou. no pokud ma clovek 1,5gb u t-mobile (sotva vystaci na mesic),tak dalsi 2gb dat = 440,- a to fakt nee.
    *nevim kolik byva update,stahuju vzdy hru celou znovu (ios)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam