• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    s tim toamingem pozor. ted mi treba t-mobile jeden vypnul a druhej zapnul. byly tam nejaky zmeny. jakozto free tarif (neomezeno+1,5gb) mam roaming dobrej,ale kolega pred mesicem s tarifem za 400 mel nastaven nevyhodnej roaming,kterej mu O2 samo nastavilo.radsi si to overit!
    SYNDROMOW
    SYNDROMOW --- ---
    taky jsem zadny dust navic nedostal
    OBOJETNIK
    OBOJETNIK --- ---
    AZIM: zapneš si datový roaming a operátor ti bude normálně účtovat data, jako kdybys byl v CZ
    AZIM
    AZIM --- ---
    hele jak je to teda ted s tema datama, jedem ted na tyden vodu na slovensku, zahraju si vecer z kempu na mobilu nebo smolik ?? pripadne musim nejak resit roaming nebo uz tyhle predpotopni hovadiny neresime ? na dlouhou dobu jsem mel pracovni pausal kterej sem neresil a pak rovnou lokalni simky v asii tak ted nevim jak to je ... predem diky za info
    MATHES
    MATHES --- ---
    KOZLIKK: vypada to hezky, ale sw pain se tomu dost smeje
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak, zeby 16.srpna?
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    AZIM: neres...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    NAPOSPAS: srabe
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    babyrage
    WODKA1369
    WODKA1369 --- ---
    si jako delate prdel? takze ten kdo otevrel legendy a zlaty epicy este dostane 2k dustu a ten co otevrel akorat modry hovna, tak nedostane nic?? fajn vedet..
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    lol... to už je fakt blbej vtip
    NAPOSPAS
    NAPOSPAS --- ---
    Tos to me mrzi, pral bych vsem stejny luck jako mne; 4 lege a 2k dustu k tomu :/
    NICKITA
    NICKITA --- ---
    PHOBOS99: Jj a to jsem otevrela tak dva packy z areny :D
    AZIM
    AZIM --- ---
    CUZMAN: nejak mi hlava nebere ze kupujete stary packy, to vam toho tolik chybi ?? ja koupil naposledy preorder mean streat ... od te doby free to play a mam vse co nejak chci, 5000 goldu nasetreno na novou expanzi, dustu taky tak nejak
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    PHOBOS99: ja dostal :D
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    PHOBOS99: tez ne
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    PHOBOS99: JA NE!!! A zacinam bejt na blizzard nasranej, 35 packu otevrenych a zadna legenda... mrdat parchanty
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    dostal jste někdo těch 2000 dustu?
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    MATHES: To se bug celkem vyplati teda:) Ale je fajn, ze na ostatni neserou.
    MATHES
    MATHES --- ---
    Get 2000 Arcane Dust? Blizzard Makes Up for Pity Timer Bug - News - HearthPwn
    http://www.hearthpwn.com/news/3170-get-2000-arcane-dust-blizzard-makes-up-for-pity
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam