• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    MATHES
    MATHES --- ---
    KOZLIKK: mea culpa - myslel jsem, ze to probehlo vcera
    MATHES
    MATHES --- ---
    HOCH2: vsechny karty uz jsou venku
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    MATHES: ja to chapu. Zase kdyby to bylo 1-mana OTK win kombo, tak to nedelaji. Kazdopadne si chci pockat na vsechny karty a taky me zajima, co vsechno se pak na wildu pujde nakombinovat.
    Mozna bude cely jadro v tech "destroy all cards that cost x mana in your deck".

NYRLEM: Jak uz tady psali, je to diskuze ohledne pala. Tohle, co ty pises, tak je super na priesta. Jeste doplnim, ze je moznost tam nekdy pri schode nahod, hodit Kabal Courier a vytahnout si Coldarra Drake, ktery ve vysledku umi to samy :)

NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    MATHES: jsem si nevsiml, ze to este odkazuje k paladinovi, vnimal jsem beardo ;)
    MATHES
    MATHES --- ---
    NYRLEM: to jsou super karty pro paladin OTK kombo!
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    _KOFILA_: This...win game ability prostě jsou...meh. (teda, já v tý větě mám víc anglickejch slov než českejch...když jsme u lingvistického pondělku)
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    MITTRA: raza, lyra a shadowform treba ..
    MATHES
    MATHES --- ---
    KOZLIKK: nad ni jsem taky premyslel, ale stoji 4 many a usetri 4 many. nevim jestli se o tim padem uplne vyplati
    MATHES
    MATHES --- ---
    NICKITA: forbiden healing nefunguje - sezere ti manu a tak nemuzes potom dat hero power.
    COOLER
    COOLER --- ---
    kde to jako hrajete, když to ještě nevyšlo?
    PLECH
    PLECH --- ---
    XINDL: Mně to spíš přišlo zajímavý, podobný wording tam ještě nebyl.
    MATHES
    MATHES --- ---
    DEINEIGE: ja si to postavil, odehral s tim 4 hry, kdy jsem nebyl schopnej vyhrat ani hru a zase to smazal, ze je to nejaka cifkovina, se kterou neco muze uhrat jen stan :D
    MATHES
    MATHES --- ---
    HOCH2: 8 many = 4x hero power. ne ten hrdina. kdyz to snizim na 3 (ze mi tam treba nekdy alespon jeden jezdec zustane) je to porad 9many a potrebuju 2 spelly. pokud mam coinu, tak je to v pohode. bez ni tezko rict. palat nema snad zadnej spell za 0 krom "spend all and heal", ktery je pro tento ucel uplne k nicemu.
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    tak zkousim BloodBloom Warlocka a je to docela sranda
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    Neni to jedno, ze je nemuzu vyskladat v jednom kole spolu s tim, ze zahraju DK hrdinu?
    Imho si myslim, ze kdyz uz ho tam mate, tak pak uz je jedno jestli to dalsi kolo vyskladate cely, nebo 4 jezdce budete mit az po napr. 3 kolech.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    to jsem zvědav kdo to první vykoumá jako OTK...
    MATHES
    MATHES --- ---
    MATHES: pardon,chtel jsem rict "imho si myslim" :D
    MATHES
    MATHES --- ---
    MITTRA: 8 + 3 je 11 many a jeste budes potrebovat nejakou na spelly. v jednom kole to imho nepujde.
    MITTRA
    MITTRA --- ---
    XINDL: Nějaké to kombo by se vymyslet dalo, ale jednoduché to opravdu nebude.

XINDL
    XINDL --- ---
    XINDL: "imho si myslim" - to je teda dobra picovina :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam