• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    ELEMENT_LEAD: Lich king a většina DK - záleží, co hraješ, ale DK se ve většině decků neztratí (snad mimo shamana)

Mám za sebou 10 her C'Thun Druida podle http://www.hearthpwn.com/decks/884451-kft-cthun-druid a musím říct, že je to fakt boží. Hlavně teda zábavný!
    Ještě jsem hodně zvědavej, kam se vyvine paladin. Když už mi padnul jeho DK, rád bych ho zkusil zahrát, ale nelíbí se mi combodecky, takže Auctionmaster OTK ani zkoušet nechci.
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    14 packu, 3 legendy (zlatej lich king). jsem spokojenej.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    vim, ze je brzo, ale uz jsou zhruba vykrystalizovane nejake must have legendarky?
    MATHES
    MATHES --- ---
    a za prologue fucking mage :((
    MATHES
    MATHES --- ---
    38 packu 1 legenda.

well fuck you all...
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Super, takže to že Deathspeaker bude dobrej v areně se vědělo, ale je to broken af
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    jděte do prdele všichni, kromě kviiika, ten už tam je :o)
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Na nějakej čas asi tohle auditko přestanu navštěvovat, akorát bych se tu teď pár dní nasíral, že od launche Mean Streets otvírám legendy akorát z pity timeru... :D
    GOLDENSAINT
    GOLDENSAINT --- ---
    Zatim 20 packu - 3 legendy (Uther of the Ebon Blade, Bloodreaver Gul'dan, Arfus) a par epicu.
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    1 legend/3 epic / 12 packu, otviral jsem vsechny nashromazdeny tak i z ungora quest priest tak super
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Ahoj, asi po dvou letech jsem se vrátil k stounům...nějáké tipy na baliky co fungujou, či jednoduchá stránka s tím?...Nějak mám win rate tak 1/3 takže žádnej posun a co jsem schopnej postavit je tak Standart s Hunterem, jednickový beasti....pak Secret s Wizardkou a Cthun s Priestem.....ale přijde mi to nějak o náhodě a štěstí jak ve standartu tak ve wild spíš než o čemkoliv jiném...

DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Čtyři boo, dvě legendy, jedna zlata.
    DAYSIR
    DAYSIR --- ---
    ULRIK: mám to přesně stejně a je to trochu strašidelný :))
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    KVIIIK: Víšco, ta hra se dozvěděla, že s tím chci praštit, tak mi nasázela co legendárek šlo :D
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    35 packů - 1x legend, 4x epic :(( (alespoň že za prolog Uther DK)

ULRIK: grrrrrrrrr!!!!!!
    WRATA
    WRATA --- ---
    12 boosteru, Dick King a Dick King Goa'uld
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    51 packů, 6 legendárek, z toho Lich King...asi gut.
    PLECH
    PLECH --- ---
    XINDL: Jj ujelo mi jich nekolik, pac jsem pak musel jeste zkusit aspon prolog :)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    155 packů
    golden karty : 14 common, 10 rare, 3 epic, 2 lege

epic/lege 25/10
    XINDL
    XINDL --- ---
    tak ted sem koukal na twitch P4wnyhofa a po otevreni packu mu chybel jen Garrosh z DK, kteryho pak dostal za prologue, takze to neduplikovaci pravidlo by melo platit i tady
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam