• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    XINDL
    XINDL --- ---
    HOCH2: tits or gtfo
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    Tak 16 baliku v patek a 8 - 10 legend :)
    Vsechny vam je vyjmenovavat nebudu, protoze mi stacil hned ten prvni balicek s Anduinem a jeste nejakym lagendarnim saskem (mam i screenshot spesl pro vas).
    Ty 2 legendy v jednom baliku jsem v tech 16ti balikach potkal dvakrat :)
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    KOZLIKK: njn... mohla to klidně být 4/5 za 4 si myslím, ale asi to brali tak, že to má zachránit control deck v pozdější fázi hry a ne jako kartu, co se hraje on curve (např. bych řekl, že do handlocka by mohla krásně zapadnout).

ještě by mě zajímalo, jestli by nenašla svoje uplatnění jako zeštíhlovač decku, aby ses rychleji dostal ke kombu (naplníš si deck 1 cost spellama s tím, že je co nejdřív pak spálíš)...
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    DEINEIGE: tak můžeš tím zarazit inner fire combo, ale to je tak vše, ne?
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    PHOBOS99: tak ono je snad vic neprijemnych karet za 1 manu
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    MATHES: proč tam není Krul the Unshackled?
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    DEINEIGE: tak když je to tech card proti jade druidovi, tak by bylo divný, kdyby nebyl
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    Skulking Geist je skvely proti jade druidovi
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    ZAPPO: eater of secrets ti nic neříká?
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Celý víkend jsem zkoušel variace na big ramp druida a asi nejpoužitelnější mi přijde jade/taunt boostovací varianta s drobnou změnou. Hadronox na oživování tauntů je bohužel nepoužitelnej, stejně tak všechny variace bez jade, které hrozně strádají v late game proti controllu... Těch druidů je asi pět verzí, mluvím o téhle http://www.hearthpwn.com/decks/895791-ultimate-jade-76-wr-31-10-r5-to-2 - jen místo 1x Jade Spiritu Malfurion (když už jsem ho craftil... navíc kombo s Fandralem a 4 minioni za battlecry je boží)
    jestli někdo máte zkušensoti s jinou funkční, tak sem s tím!

Ještě jsem zkoušel controll paladina, ale RNG mě nenávidí a ten deck chodí prdelí napřed, takže to nemá smysl hrát :) DK lock docela vtipnej, zatím se ho učím pilotovat. A víc legend nemám :)
    MATHES
    MATHES --- ---
    KOZLIKK: decklist mas?:)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Ten Baron Geddon je op :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    KOZLIKK: ja hraju Frost Lich Burn Jainu, taky slusny...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Kdy bude otevreny okno na lich kinga, uz se tesim na arthase, to budu muset hrat btw rogunu :-D ale mam nakou postavenou :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Ja mam snad vsechny az na rogunu a tu nehraju nikdy :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Mozna ho vemu i do turnaje :-P
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Prvni priest co hraju :-D Nikdy sem priesta nemel rad a tenhle je fakt skvelej...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Shadowreaper priest je taky sranda a docela naklada!!!
    XINDL
    XINDL --- ---
    XINDL: a Lilian tam prekvapive taky funguje, resp. zatim se mi nestalo, ze by mi posrala hru
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam