• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    RUTHEFORD
    RUTHEFORD --- ---
    MATHES: no pozeral som, pozeral...ty to mas hutne. hras 6 demonov, Sylvannas mi tiez chyba do zbierky, Malgannis vyzera super- tiez som ho nejak prehliadol. mas troche vyssiu krivku, nez ja - ja mam 21 kariet za 5 a menej a 9 kariet za 6 a viac. ty mas ten pomer 18/12.
    Takze u mna teraz ostava nejak zohnat 3200 dustu na Sylvu a Malganna, co bude problem, lebo som vacsinu legiend a epikov uz dissol :(

inac , co sa tyka priesta, tak ja ho zatial davam. tych 40 je troche mrzute, ale da sa to prebit celkom do pohody - Ragnaros+manipulator a Lich King+frostmoure je dobry a DK guldan 3mdg +3life za dve many docela otaca hru. ale tak zase ja som len na noob ranku. na top 10 sa este dlho nepozriem si myslim.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    HOCH2:

no na standardu zas tolik tech decku nerotuje, potkavam opakovane tak kolem 6-7 opakujicich se netdecku...
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    KAJJAK: bacha tady na vyjadreni deck proti vsemu :)
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    NECECH:

jj tak spatny neni, ale neporadi si vzdy s agrama (pripadne zoo mirrorem) a nekterymi kontroly, tenhle deck zvlada oboji...

Ja se snazim sve decky stavet tak, aby fungovaly proti vsemu aspon nejak a zadna bitva nebyla predem prohrana...
    NECECH
    NECECH --- ---
    KAJJAK: moc pomaly, opravdove zoo je lepsi :)
    MATHES
    MATHES --- ---
    PLOMBDENTIST: zda se mi, ze popisujes ten muj build:D
    MATHES
    MATHES --- ---
    RUTHEFORD: kdyz emperor vydrzi dve kola, tak uz vyhrajes vicemene s cimkoliv:))

jinak mrkni na ten muj list, hraju tam tech demonu o trochu vic a pravidelne me reze jen quest priest, protoze ho nestiham zabit vcas (dost casto ho sjedu na min nez 5 a on pak zahraje posledni (dva) DR a foukne se na 40

premejslim, ze bych tam dal leeroy, PO, faceless kombo, ale to bez emperora to nefunguje a ani tak to nemusi zabit
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    PLOMBDENTIST: nebo sylvanas
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    RUTHEFORD: chapu, ze to muze obcas fungovat, ale pokud chces mit balicek co nejsilnejsi, tak bych ho nehral, btw proc tam nehrajes radsi dr. booma?
    RUTHEFORD
    RUTHEFORD --- ---
    PLOMBDENTIST: manipulatora som mal prec istu dobu, ale odkedy som vycraftil Ragnarosa, tak je docela slusny :) mal som vcera akurat hru kedy mi Thaurissan vydrzal dve kola a potom som siel Ragnaros+manipulator a to bola celkom prdel. vseobecne hram dost vela baitov, aby som vytahal od supera removal pred tym, co nahodim Lich Kinga, alebo Ragnarosa a aj kombo Despicable Dreadlord+manipulator hned uputa pozornost supera. je to 2 dmg do vsetkych jeho priser kazde kolo. Mal som takyto pripad, kedy som superovi zdecimoval board, tak mi ich zabil- pouzil na to 3 karty, zahral som DK Guldana, ktory ich vratil oboch naspat a super concedol, lebo nemal ani board, ani karty a DK Guldan hero power sa nepyta.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    RUTHEFORD: da se vycrafitit, mel by byt ze base karet, takze ti staci jenom 1,6dustu.

PLOMBDENTIST: manupulator se da pouzivat i na jiny veci, nez na charge kombo, treba s tim melganisem si uzije pak srandy az az. Nehlede na to, ze muzes zkopirovat slusnou mobku, co do pak hre uplne jiny rozmer.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    RUTHEFORD: gianta hraju za 3-4 many
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    RUTHEFORD: vyhodil bych manipulatora, bez leeroy komba je tam zbytecnej
    RUTHEFORD
    RUTHEFORD --- ---
    HOCH2: Ten Malganis je urcite, co potrebujem. da sa craftit?
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    MATHES: A taky melganise bych tam frknul. Je to wild a kdyz mas guldana, tak nemusis mela setrit, staci ti bohate, kdyz splni ucel na jedno kolo te ochrani a pak ho vratis zpatky a jeste boostnes vyvolany demony.
    RUTHEFORD: Felguard je zradnej a beztrestne s tou ztratou mana crystalu ho muzes vyhodit az v 10. kole. Jinak je nekdy pekne naprd, ze si ten krystal jeden znicis. Co voidcallery? Tusim, ze jsou z naxu nebo nejaky adventury, ale ty jsou celkem prijemny, ze ti tahaji demony z ruky.
    A co treba dreadstead? Je teda pravda, ze ti guldan pak muze vytahnou jenom dreadsteady x7, ale po nerfu to zase neni tak velky problem.
    Demonu vseobecne bych se nebal, jen se vyvarovat tech, co bud davaji dmg tobe, nebo discardujou karty.
    Co treba takovej healbot nebo nejaky leceni, to by mozna taky pridal, obmenil.
    RUTHEFORD
    RUTHEFORD --- ---
    MATHES: tak DK guldana mam hlavne kvoli hero abilite. je pravda, ze mam malo demonov, ale chcem drzat krivku troche dole. jako potencialne by som sa pozeral na Felguard, Unlicensed Apothecary a Pit Lord mozno?

z kariet, ktore mi v poslednej dobe nehrali uplne dobre bol Soulfire - ten siel von za Demonwrath, Defender of Argus siel von za Stonehill Defendera a Felfire potion bol nahradeny tym Mountain giantom.

Ak by som dal trebars Felguarda - mam dost plno kariet na 3 manach, tak by som asi zniesol, ze si zahram treti tah dva krat, tak co ma napada vyhodit najskor je asi Mind Control Tech mozno??? Potencialne este mozno Kabal Couriera by sa dalo vyhodit, ale neviem ci je nejaky demon, ktory by dal lepsiu hodnotu.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    PLOMBDENTIST:

druidy si davam k veceri pokazde, na tenhle deck jsou priliz pomali a to i kdyz mi nedorazi prince na zacatku...
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    Omrknete tohle:

winstreakem jsem se s tim dostal na rank 10 bez jedine prohry, jako vzdy vsechny upozornuji, ze jako vsechny me decky i tohle je tier1 deck a nema cenu to zde nijak zpochybnovat :D

Tady posledni hra s chudakem druidem, ktery to chytil nechutne:
    Kajjak vs. Fire - HSReplay.net
    https://hsreplay.net/replay/hT37fPnWqLZcDjUPNLNMkS
    (ta koncovka uz byla z me strany jen trolleni, souper si na oplatku vychutnal plny think tank)
    MATHES
    MATHES --- ---
    RUTHEFORD: ja mam pocit, ze tam mas nejak hrozne malo demonu (3) na toho DK guldana
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam