• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    LEDOFREDO: A murloc shaman/paladin :-)
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    chybi mi tam jeste minimalne

Token (shaman, druid) - hraje, nebo z jinych minionu produkuje rychle velke mnozstvi malych minionu, kterym pak buffuje staty (v principu podobne jako dude paladin, pojem token je univerzalnejsi)
    NICKITA
    NICKITA --- ---
    MATHES: Ale ani tezky imho, ten deck je hodne primocarej. Diky mnozstvi cyclingu se da prolizat na konec decku relativne rychle. Prisun random spellu si poradi s ledascim a malokdy ti vypadnou jen nepouzitelny veci. Hlavne v tuhle chvili je opravdu meta o neco pomalejsi, coz tomuhle decku hodne vyhovuje.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    jo jen kdyz se tu pouzivaji ty zazity nazvy baliku, tak mozna vsichni nevi co nektere specifictejsi nazvy presne znamenaji (viz bod 3 nize)

rozlisuju 3 puvody nazvu decku a kombinace mezi nimi)
    1. nazvy dane typem hry (aggro, midrange, control, tempo, otk, zoo - uz tady bylo vysvetlovano v minulosti)
    2. nazvy dane nejakou typickou kartou, nebo kartami v balicku okolo kterych se toci victory condition, nebo nejaky nosny prvek hry (reno baliky - hraji reno jacksona, kazakus priest - hraje kazaka, demon warlock - hraje demony, quest mage - hraje na quest, DK - hraje deathknighta dane classy)
    3. specificke nazvy:
    - Hand(lock) - drzi hodne karet na ruce a hraje karty ktere z toho tezi (mountain giant, twilight drake..)
    - Exodia (paladin/mage) - baliky ktere skladaji nejake "autowin" combo, u paladina nove DK uther a 4 x heropower, u maga quest a free fireball (i kdyz tady mi to prijde trochu hranicici s OTK)
    - Highlander (priest) - v baliku ma kazdou kartu jen jednou tzn. vetsinou je to treba kazakus balik ve standardu, nebo reno ve wildu, jen nazev je "poetictejsi" - pochazi z mota filmu Highlander "there can be only one"
    - Miracle (rogue) - toci velke mnozstvi levnych (nebo zlevnenych) spellu pres gadzetsan auctioneera cimz ziskava potrebne zdroje k vyhre
    - Water (rogue) - balik co zakomponovava miniony, kteri maji neco spolecneho s vodou (mysleno hlavne piraty a murloky)
    - Dude (paladin) - balik zamereny na hodne malych minionu (nejcasteji silverhandi) kteri se hromadne buffuji pomoci dalsich minionu
    - Guenther mage - discover mage prejmenovany podle sveho "objevitele" hrace PsyGuenther

doplnte me jestli je jeste neco co se pouziva a neni tu
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    tak ja to pro jistotu zopakuju, na druidy je dobrej silence priest
    muj aktualni build hraje:
    4x epic (2x faceless shambler a 2x shadow visions)
    4x rare (4 bytosti co nemuzou utocit)
    zbytek jsou commony a basic karty
    takze si to muze postavit fakt kazdej a ma to slusny WR:)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    XINDL: teď to vypnul... dobré to bylo! škoda zrovna mě to začalo bavit...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Druidi sou zlo...
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    MATHES: naprostej souhlas. Mage quest jsem ucraftil a doteď toho lituju, protože z 15 her se mi nepovedlo vyhrát ještě ani jednu - buď chyběl Antonidas, nebo Apprentice, nebo jsem konečně splnil quest, ale extra kolo si naběhlo do dispellu, kterej si oponent za Rogue vytáhnul jako "random opponent class card".

Mnohem větší zlo jsou teď druidi, a to říkám i jako někdo, kdo je první týden hrál. Přešlo mě to, když jsem začal potkávat 80% mirror decků a hry se táhly 20 minut.
    MATHES
    MATHES --- ---
    doprdele prestane tady hystercit a postavte si to a uvidite, ze to

1) neni fakt lehky na hrani
    2) neni fakt tak konzistentni
    3) prohravat s tim deckem je strasne frustrujici, protoze vetsinou prohrajete na to, ze uz vam chybi posledni kousek skladacky abyste mohli soupere zabit, ale proste si ho neliznete
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    quest mage s otk antonidasem je cancer, je jasny ze pilotovat to je tezky, ale jsem po dlouhy dobe na ranku 5, a zatim vsechno prohry s magem, zatim jim vzdycky vsechno prislo...
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    ad Exodia mage .. vim, ze to neni tak jednoduche hrat, ale vidim paralelu s rogue questem, ktery dostal nerf ne proto ze by mel nejakou broken winrate a obri podil v mete, ale proto ze si hrál uplne svoji hru s malým vlivem oponenta coz bylo vyhodnoceno jako "not fun to play against" .. a tohle mi ted prijde u maga dost podobny
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    MATHES: ja ten deck miluju a hral jsem ho strasne moc her, ale proste ten fakt, ze nemas jak ovlivnit ktera karta v decku je antonidas, z toho dela jen a pouze fun deck, kterej prilis casto prohraje sam proti sobe:(
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    raid systém bude stejně zatím beta/brawl nebo tak něco ne?.. pokud to myslí jako novej herní mód tak si asi ještě počkáme..
    já bych víc ocenil 2v2 mód, to by mohla být sranda :) ale moc si nedovedu představit jak by to fungovalo aby to nebylo uplný peklo
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    XINDL: dávalo by to smysl jako "public dungeon", kde se prostě připojíš ke hře a pak už si tě to pamatuje a připojí vždy ke stejnému raidu. Odměny hádám podle množství damage nebo jako "top tier" damage dealers, ale to už je spekulace. Teoreticky by to mohlo jít live docela brzo, Blizz se málokdy chlubí novýma featurama dlouho dopředu.

btw: nefungoval by na Arthase exodia mage s infinite dmg přes 4x Apprentice+Antonidas?
    XINDL
    XINDL --- ---
    KVIIIK: jo, vypada to tak. Nicmene prvni hral s dvouma charakterama (mage a pak paladin), dohromady dal 110 dmg. Pak se mohl do Arthas brawlu znovu pripojit a lich king uz mel asi o tisicovku zivotu min.

Nicmene taky to zatim sleduju a snazim se z toho pochopit presnej princip. Uplne nevim, jak to bude fungovat mimo Gamecon. nemam 100 kamosu, co pari HS a spojili by se na Arthase :D
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    XINDL: Moc nechápu princip. Vypadá to, že hraje single hru proti bossovi (a tomu ubírají životy jen když ho zasáhne on), ale zároveň tvrdí, hraje hodně lidí na naráz online (a jejich damage vidět není).
    XINDL
    XINDL --- ---
    Thijs prave ted jede raid proti Arthasovi (Na Gameconu)

https://www.twitch.tv/thijshs
    XINDL
    XINDL --- ---
    KAJJAK: tohle je teda dobra hovadina. Zrovna quest mage mi prijde jako jeden z tech tezsich baliku na pilotovani. Kdybys rekl pirate wara nebo face huntera, tak nic nereknu, ale quest mage je rozhodne balik u kteryho musis premyslet
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    vyhru s questem huntera si musis zaslouzit hrou, na vyhru s questem maga potrebujes z netu stahnout deck a mit stesti na lizani karet...
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    MATHES:

jak pisu, je mi jasne ze to musi prijit dobre... Ale jde o to ze mi vadi ze kdyz uz to dobre prijde, ze se muzes stavet na hlavu a neudelas nic...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam