• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    nevim no, jeste bych zminil (stale big priest), ze v tech kartach isery i kinga nepovazuju extra vyhodu... leze to prdeli napred, clearbordí karty jak safranu... stale si taham bud male dracky nebo zahod 5 karet a potvory z toho vyvolej a to fakt nechces :) vratim se asi k minigunu, ten me ve variaci s medievem bavil hodne...
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    no pustil sem to na mobilu a delam tutorial kde mi vysvetlujou na co je mana a co je taunt.. mam trosku strach :)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: jdi do Shopu a kup 60 packů nejnovější expanze
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    nejaky quick tips pro cloveka ktery to zapnul po dvou letech a nic z novejch baliku nema? :)
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    KOZLIKK: souhlasím, včera jsem to hrál a po 0:8, kdy jsem to fakt nemohl ovlivnit, jsem s tim uhral 8:0, trochu to vylepsuje mountain giant
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    AZIM: Ve druhym kole jsem mu SW: Painem znicil Deathlorda, kterej vytahnul Cairna.
    Barnes mi vytahnul Deathwinga, kterej zdechnul a z ruky na stul hodil Yseru a v dalsim kole jsem si Deathwinga ozivil :D
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    me priest osobne na ladderu vadi vic nez druidi - hry jsou strasne dlouhy a obsidian statue 5 x za hru otravna
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    taky hraju priesta, na nic zajimavejsiho nemam karty a nechtelo se mi zatim nic craftit.. je to zabavny, ma to slusnej winrate, ale ty hry jsou nechutne dlouhy.. vcera jsem zabil huntera na fatigue a to uz jsem si rikal jestli to neni moc :D a obcas ten deck podelava sam sebe, casto mam tak heavy hand, ze hraju prvni kartu v 6tym kole a samozrejme rollne Yseru nebo LK a uz palim karty :D nebo Potion of Madness -> bad luck Ethernal Servitude: Barnes/Alley Cat/Scavenging Hyena atd.. :D
    AZIM
    AZIM --- ---
    AZIM: resp. vanish
    AZIM
    AZIM --- ---
    AZIM: resp. vanish
    AZIM
    AZIM --- ---
    FEKASON: sap?
    NICKITA
    NICKITA --- ---
    Coina + barnes ve 3.kole into yshaarj a eternal servitude ve 4. kole je samozrejme tresnicka na dortu, ale ten deck dost funguje i bez tohodle scenare.... za celou dobu se mi to takhle seslo max trikrat a od trunu s tim mam i presto vyssi winrate nez s nejvic OP jade druidem
    NICKITA
    NICKITA --- ---
    Nerekla bych ze je to zas takovej high roll deck... Vyhravat se da i s barnesem na dne baliku... Ma to tolik ciste control toolu, ze pokud to opravdu neprijde na zacatku do ruky ysharj, statue, statue, tak je vetsinou clovek schopnej kontrolovat board dost dlouho na to, aby ty miniony hral v nejhorsim treba i z ruky... pres corky pak dostane i dalsi hracky a shadow visions idealne kopirovat eternal spelly...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    bud to neumím pilotovat, nebo mi přijde že ten big priest je tak 50/50...
    A je správně, vím... ale teda na R12 jsem se s tím tak nějak zastavil...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    V 5. kole takovej board? Kam se hrabou murloci :D

LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    AZIM: tak hraju druidy (ramp a aggrotoken) a je to tak 50:50, ten aggrotoken se proti tomu drží tedy spíš lépe než ramp, to je fakt.
    AZIM
    AZIM --- ---
    o jakym druid canceru tu mluvite, ja hraju toho ressurect priesta s big minionama a nejak nemam pocit ze by druidi byli stopka pro tenhle deck ... ?
    NICKITA
    NICKITA --- ---
    J4C0B1M: Jj, po neuspesnym pokusu postavit exodia priesta to byl prvni kterej jsem zkousela a je to fakt mega zabavny :)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    do prdele :D je mi jasný, že jste to mnozí hráli už taky, ale po dlouhý době mě ňákej deck fakt baví a to je Big priest, ukraden rovnou z hearthpwn
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam