• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    ja sem ze zvedavosti lognul ameriku a zjistil ze mi tam prisel balik za evropskej sampionat misto na evropu, takze myslim ze me to ted taky muze potkat
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: teda teď ještě ne a to jsem volil čechy
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KVIIIK: hele já nevim, já taky všechny turnaje rozklikával z mobilu, takže jsem ani nezkoumal, jakej mam region. a vždycky mi balíky přišly
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    KVIIIK: Hele mě až teď s novym patchem přišla ta kompenzace za legendárky (2000 dustu), pěkně dlouho potom, co to přišlo ostatním, takže ten systém fakt občas nefunguje vyloženě spolehlivě. Zbývá doufat, že funguje jako boží mlýny - sice pomalu, ale jistě. Zkus tu podporu, zajímalo by mě, jestli ti to přiznaj, tušim že jsem taky hlasoval z mobilu totiž:(
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    KVIIIK: ale vzhledem k tomu, že packy za nový edice jsem vybral hned jak vyšly, maj spíš blbě notifikace, že přijdou až po relogu. Každopádně s balíkama za šampionát nepočítám :(
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    KVIIIK:

napis email podpore a oni ti je pripisou
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    To je fakt neuvěřitelná demence... Všechny vyskakovací reklamy na preordery, šampionáty a další chujoviny při hraní na EU serveru přesměrovávaj na US Battle.net. Tak jsem cvičně změnil server, jestli něco bude tam - na US serveru jsem neměl morálku na to odehrávat všech X tutoriálových her. No ale co je zajímavý - po přepnutí zpět na EU na mě vyskákalo asi pět různejch notifikací "dostal jsi tři balíky za novou edici"! "dostal jsi balík za login", "dostal jsi balík za XY" - dohromady spousta balíků, podle edic od Old Gods dodnes. No a po odklikání notifikací žádný balíky nikde, takže mají buď zkurvený notifikace, nebo problém s doručováním těch packů.
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    J4C0B1M: druhy a treti nejlepsi, a taky nic moc:
    Hunter Arena Run - HearthArena
    http://www.heartharena.com/arena-run/7ng8tk
    Hunter Arena Run - HearthArena
    http://www.heartharena.com/arena-run/6981cc
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    UNLEASHEDD: myslim že jsem měl 77,něco, ale bylo z toho 5-6 winů :D
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    DOCKINEZ: smutny je ze na wildu je potkáš taky, se standardnim balikem. Ale je jich min, to jo.
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    J4C0B1M: myslim ze jo... a ted jeden horsi tier rating (69) ;)
    www.heartharena.com/arena-run/944d5s
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    UNLEASHEDD: tvuj best?
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    OMF kurva G! Už asi chápu, proč mi nechoděj ty packy. Když ve hře na mobilu tapnu na "chose champion", přesměruje mě to na US.batte.net místo EU.battle.net. Takže mi ty pakly asi choděj na US account, kterej ani nemám :(((
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    XINDL: Moc jsem to netryhardil a chybí mi 2 :P
    XINDL
    XINDL --- ---
    lich king je vymrdanej debil, zkurvenec a totalni picus. Konec zpravy
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    KVIIIK: ani ne. Jen byl jude jenom otravny. Ted je vylozene nesnesitelny. Karty na nej mam, ale hrat to nebudu.

Uf, cas zkusit wild a nejak to preckat.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    CUZMAN: spíš mám štěstí na ten horší konec RNG :D Mají teda ty pakly chodit hned, nebo časem?
    DOCKINEZ: a nebe bylo modřejší a tráva zelenější, že jo?
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    UNLEASHEDD: tak jenom 10 :(
    MATHES
    MATHES --- ---
    DOCKINEZ: to jo, zlaty casy, kdyz hunter/shaman zahral on play one drop a tys vedel, ze ses mrtvej. velka zabava
    MATHES
    MATHES --- ---
    DOCKINEZ: lol, ok.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam