• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    AZIM
    AZIM --- ---
    KVIIIK: me hned v prvnim kole druid shodil life na 12hp, na stole mu zustal 7/7 boar za 1 manu a 5/5 z ultimate infestation ... dal jsem concede
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    druid může vyhrat i v 1.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja potkal rogunu,co vyhrala ve druhym kole.zbran na imunitu a uz to jelo,lizal karty po ctyrech,hazel mi to do hlavy,nahodil miniona s chargem a v pristim kole mu nahazel attack a konec.takovej mill sam sobe,protoze uz lizal za -8,ale ja jen cumel celou hru,neudelal jsem absolutne nic
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    brawl: Priest v prvním kole Shadow vision -> Shadow Essence, pak zahrál 3x Shadow Essence -> 3x Bluegil Warrior a ve 2. kole GG. :D Musel mít hodně haluzáckou první ruku, ale každopádně jsem ještě win ve 2. kole neviděl.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak zlata Onyxia za brawl... wp :-)
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    AZIM:

neni moc o cem, priznam se, ze na ranku 5-4 se marne snazim postavit neco vlastniho co by fungovalo i v tech vodach nejak dlouhodobeji...
    AZIM
    AZIM --- ---
    KAJJAK: hod sem nějaký replaye a pár vět o tom, uz dlouho nic
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tyvole 3 hry za sebou nemel souper nic na ruce,vyhodil miniona,ja tri a jemu prijde posledni potrebna karta a konec.je cas to vypnout
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    Jen jsem jsem tam teda přidal eater of secrets což samo o sobě zajistilo 95% winrate proti otravnym quest magum
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    J4C0B1M: já s tím svým co jsem tu postoval dal pětku někdy v půlce měsíce
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ty jo, možná tam vrátím 2x shaping. Když to přijde totálně napicu, jakoze tenhle deck to umí, tak často šlo o rozumný řešení, jak úplně neodevzdat kolo.
    FLAD
    FLAD --- ---
    PLECH: Vona se da hrát i jako vo trochu víc random Hemmet v nekterejch deckach, ale Hemmeta tu lidi nemají radi z nejakyho důvodu :)
    PLECH
    PLECH --- ---
    DOCKINEZ: To je taky jediná chvíle, kdy jsem ho kdy zahrál.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Myslím samo ten z lich kinga, co tak hezky sviní na ruce
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Tak jsem experimentálně zjistil, ze když je člověk ve fatigue, tak jten odemilaci boardclear fatigue nezvyšuje. To jsem si i predtim myslel, ale teď i potvrdil. Milé.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    PLECH: fungoval dobre, ale posledni 2 dny na ranku 6 to je furt hvezda nahoru, hvezda dolu .. ty skelemanceri mi tam moc nefungujou .. bez steeda/bonemare to proti vetsine class neni moc pouzitelny a to je dvou kolovej setup, coz je na tenhle balik pomaly ... dal jsem tam pod vlivem shamanu concecration, protoze s tim mam proti nim aspon nejakou sanci udrzet board .. co se mi tam nechce davat je secret eater, ale uvazuju o tom, protoze delat zmrzlej kompars u magovy hry na lizani me pomerne dost rozciluje
    XINDL
    XINDL --- ---
    J4C0B1M: ja to dal s big priestem
    PLECH
    PLECH --- ---
    J4C0B1M: https://hsreplay.net/decks/0GnSteZWGLszS2EEEkCmhf/#tab=overview

Dle statistiky jeden z nejlepších winratů přes hodně her a je to snadné ovládání a rychlé hry. Můžu potvrdit.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    do kundích prdelí s jakym deckem jako mám dát R5?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    DOCKINEZ: vsechno mam.zkusim,diky!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam