• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    17 Hidden Cards in Hearthstone's Animated Short - IGN Rewind Theater - YouTube
    https://www.youtube.com/embed//wsFQ230-mjc
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    skvělej rozhovor:
    Stanislav Cifka (Misfits): Živí mě Hearthstone. Pro patnáctileté jsem celebrita, babička se diví - Lupa.cz
    https://www.lupa.cz/...-misfits-zivi-me-hearthstone-pro-patnactilete-jsem-celebrita-babicka-se-divi/
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Kdo jste sem daval toho Aggro Wild Priesta? To je strasny zverstvo. Vcera jsem s tim z 25 skoncil na 11 za 2 hodiny hry... Tolik pochvaly od souperu jsem jeste nezazil!
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    MPEGYNA: to mas z toho, ze hrajes ladder. Arena ftw
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    MPEGYNA: to jsem se posledni dva, tri dny zkousel dostat z ranku 16 na 15 a skoncil jsem na 19...
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    mne tato hra prestava dost bavit. po pay2win legendarnich questech jsou tu novi pay2win hrdinove a i kdyz v pacich dostanu treba 5 legend, tak pokud se nejedna o jednu z tech tri, ktery jsou prave OP, tak clovek nema na ladderu sanci. to jsou tri vyhry nad ne-meta deckama nebo spatnym card draw a pak tri prohry proti OP meta deckum, kterym to prislo uplne kouzelne nebo vam za 7 kol prislo kulovy. a nad tim vsim je randomage, kterej sice ma v decku 30 karet, ale hraje jich nakonec nejmin 60. asi petkrat vidite cabalist tome, trikrat arcane intelect a ice block a kdyz nahodou muzete utocit, musite pres nejakyho elementala s life leech. a az by uz konecne mel pojit na fatique, tak vytahne druhyho geddona s molten reflection a nevadi mu jit s zivotama do minusu, protoze se jeste docka stedryho life leech a vam nezbyde nic jinyho, nez vyhodit pocitac ze ctvrtyho patra.
    WANAH
    WANAH --- ---
    J4C0B1M: tohle by trochu mohlo pomoct ;)

Variantu s auctionerem to nerfuje hezky. Já kvůli té kartě hraju tuhle variantu jade druida https://www.icy-veins.com/hearthstone/always-luckys-rank-1-legend-jade-druid-deck ale stejně jí nevidím rád.
    WANAH
    WANAH --- ---
    CAIA: I tenhle deck je schopnej mi dojít tak že ukončuji až ve 4. kole :D
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    NARKOTIX:

hele stejny problem tady resilo vice lidi, pokud ticket pomuze, proc to nezkusit, ze?
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    KAJJAK: heh, co na to odpoví? Mozna ze jsi pitomec :-DD v prvni řadě, je jeste nedostal pravděpodobně nikdo... Je to asi 5 dni co skoncil turnaj a všichni jsou udiveny ze nemají své dva ušmudlané packy :-D a ještě napsat ticket a chlubit se tím? To mě fakt baví:-D
    NAPOSPAS
    NAPOSPAS --- ---
    KAJJAK: A uz to vubec nekdo dostal? :)

Jinac ten krypl, co vymyslel solo Lich Kinga by fakt zaslouzil utratit, neco tak zku*vene dementniho a nevyvazeneho jsem nezazil. Uz mi sice chybi jenom mag (uz tak 3 hodiny marnych pokusu s nim mam za sebou, zkousel jsem freeze/quest s Lackey + Counterspell a ted Murloky, ale oboje stoji za prd), ostatni classy pul na pul, budto docela pohoda na 1-4 pokusy anebo hodina restartovani, dokud nedojde idealni draw.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    DOCKINEZ: ja s tim mam jen 50/50,takze jsem se nikam neposunul :D
    jako bavi me ted mnohem vic decku,ale zaroven mi prijde,ze je hra celkove dost vyrovnana.skoro zadny aggro
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    maj na to uz ani ne 24 hodin, tik tak tik tak :D
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    jsem zvedav co mi na to podpora blizzardu odpovi a zda li se vubec neco bude dit... :D http://prntscr.com/gfk6d9
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    No jestli te to potesi, tak jeste vic v pici (zato ale naprosto beznadejne) je ten usoplenej deck s kazakusem, rasou a novym anduinem.

Ano, zacinalo to pokazdy stejne, jako hadka dvou kriplu postizenych nejen dusevne, takze prvni ctyri kola vetsinou nedelame nic. Jenze zatimco pro mne se vyhlidky zlepsuji a zlepsuji, on ceka na svoje super kombo "kdyz si vylozim dark priesta a budu hrat hodne levnych kouzel a ty mi na stole nechas zlevnovace kouzel a legendu elementala, tak te muzu zuabit i v jednom kole"

Priznam se, ze v jednom z osklivejsich rozmaru jsem mu to jednou se 30 životama a +12 zivotu lahvickou na ruce schvalne vsechno na tom stole nechal. Snazil se, k nicemu to moc nevedlo.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    ONDRA_PATA: no jasne ze chodi. Kolikrat si do sestyho sedmyho kola lizu samy kokotiny, a kdyz pak s velkou slavou zahraju za sest to tahani 5/5 z baliku, prijde Barnes.

A z bitch kinga na prvni pokus vzdy prijde hroamadny zabijeni, takze toho teda na ruce rad nevidim, protoze zahranej za osm mne sice za cenu ztracenyho kola zbavi jednoho souperova zabijeni, ale v dalsim kole z toho nemam zadnou value :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    DOCKINEZ: tobe to nechodi prdeli napred? 50% her jsem v 7. kole tak pozadu,ze concede.a dost me to stve,protoze me jinak priest bavi
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    prijdu domu, zapnu HS, mam tri questy: 50 mage cards, 5 brawls, 7 wins any class.... za 10 minut v brawlu nemam co delat :D
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ty jo, po dvou mesicich absence od HS s priestem desitka snad jeste snadneji (= na miń her) nez s pirate warrem :)

Na pětku jebu, to už dneska nedam
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    PHOBOS99: sorry já na tohle sračku dokonce zapomněl :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam