• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    LEDOFREDO: Hraju presne 2 roky, ciste f2p. Pokud chce mit clovek co nejdrive pristup ke vsem kartam, je urcite casove efektivnejsi do toho dat penize. Otazka je, jestli zacatecnik, ktery nechodi na turnaje, takovy cardpool dokaze realne vyuzit.
    MATHES
    MATHES --- ---
    CHEWBACCA: nikdy nekupuj za goldy packy. stahni si overwolf hs companion a hraj areny. v nejhorsim pripade si koupis pack za 150 goldu, v lepsim pripade ho budes mit zdarma / jeste na tom vydelas.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja bych teda ze zacatku nasetril goldy a zkusil udelat par solo adventure (free karty) mimo frozen throne prozatim.
    tedy hned po tom,co si vyjedu hrdiny
    VOMAJDA
    VOMAJDA --- ---
    KOZLIKK: ne nezbytně, záleží jak moc má zkušeností z jinejch CCG (ideálně třeba z M:tG) a aby se ti aréna zaplatila stačí udělat 4 výhry, a to se celkem i dá, pokud máš nějakej tool, kterej ti pomůže se stavbou balíku, což je imho ta nejtěžší část arény...
    VOMAJDA
    VOMAJDA --- ---
    CHEWBACCA: jestli hraješ standard, tak na aggro mága spíš zapomeň. Možná by ti mohl fungovat aggro druid - tam vlastně skoro žádné legendárky nepotřebuješ (Patches) a celkově je to spíš levnější balík, např. tady: https://www.icy-veins.com/hearthstone/living-mana-aggro-druid-deck

Jestli chceš spíš mága, než aggro, tak to bude komplikovanější - imho je teď mág spíš slabej a tudíž pro začátečníka s malou zásobou karet spíš horší než lepší.

Doporučuju do začátku stáhnout Overwolf a začít hrát arénu :)
    FARSTEPPA
    FARSTEPPA --- ---
    CHEWBACCA: Doporucuju hrat areny (pouzivej heartharena nebo neco takovyho, to pomuze), a kdyz budes mit excess goldu, tak kupovat classic packy (ty nebudou rotovat, takze budou vzdy pouzitelny). Na staveni decku bych ted nemyslel, protoze se meta nekolikrat zmeni nez na to budes mit karty.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Tak my spis poradte co mam hrat do zacatku. Mam maga na 12 lvl. Jakym zpusobem nejrychleji ziskat karty na aggro deck resp. Jestli vubec aggro deck stavet ?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MATHES: MATHES: uz sem odpoved nasel mezi radky. S fin investici se clovek mnohem rychlejs dostane k top kartam nez ten co hraje f2p coz je vlastne zakladni princip "f2p" takze je na kazdym kolik toho casu a penez tomu venuje.
    MATHES
    MATHES --- ---
    CHEWBACCA: a co je to "vyssi uroven"?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    LEDOFREDO: mala investice by ani nevadila. Trochu jsem zabrouzdal a zjistil jsem ze tam jsou podobny mechaniky jako u napr. diabla od blizzu. Napr. Tady se hrajou decky v diac buildy. U diabla jsem stravil nekolik let a objevoval se i v top 200 season europe leaderu jeste nedavno ale to uz nechci znova absolvovat, je to ztrata casu, proto se ptam jestli i kdyz chce clovek hrat na vyssi urovni jestli nemusi hrat 6 hodin a vice denne.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    PLOMBDENTIST: ano souhlasim, vlastne kdyz sem to psal si me napadl ty, protoze sem nabyl z tohohle auditka dojmu, ze to hrajes asi od zacatku (i kdyz nevim jestli plne f2p) - v takovym pripade se asi da pri aktivnim hrani drzet krok jako f2p, ale clovek co zacne ted tak by ten vlak dohanel 2 roky a pohledem dospeleho vydelavajiciho cloveka mi prijde efektivnejsi do toho dat penize na ukor tohohle grindu
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    KOZLIKK: To je zajímavý, že jsem dostal jen jeden a sázel jsem na Cifku :( Asi mám fakt u battletagu kurvítko.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    KOZLIKK: pavluv shaman proti taunt warriorovi byla moc pekna rng fiesta
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    jinak se pochlubim vcerejsim failem, prohlizel jsem si hlasky legendarek (dam craft->undo), ale neco me u toho vyrusilo, tak sem undo nedal a omylem vycraftit deathwing dragonlorda, kteryho jsem v minulosti dissnul, 1200 dustu vyletelo kominem:)
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    LEDOFREDO: pokud clovek hraje hodne a na rozumne urovni (R5 kazdy mesic, slusne zvladnute areny), tak si i jako F2P muze postavit cokoliv, ale je to beh na dlouho trat
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    PHOBOS99: pokud si zahrajes jakykoliv metadeck ve standardu i wildu tak ano, jsi neomezeny, pokud ne pak jsi oemezeny (v moznostech hrani) - coz samozrejme neznamena ze ti to musi vadit (a dle tveho postu ocividne nevadi, coz je super)

ja sem si kuprikladu od zacatku chtel zahrat poradne wild a az ted kdyz pustili znovu naxx a gobliny ke koupeni jsem si to moh splnit, do te doby jsem si omezeny v mozsnostech pripadal a vadilo mi to (craftit jsem ty karty nechtel, spatny pomer cena-vykon)
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    J4C0B1M: jde o tu kombinaci nagy a ui + giantu za 0, ten kun je jen tresnicka na dortu. S avianou to v jednom kole takhle nezahrajes a musel bys mit ruku plnou uz predtim
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    LEDOFREDO: zas až tak bych to neřešil, já třeba hraju f2p a necítím se tím nijak omezený
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    J4C0B1M: píše ve wildu, tak nevim. třeba, že můžeš mít 2, tak je jednodušší to kombo dostat do ruky... možná...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam