• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    je proste blba rada radit novackovi areny, to mu tu hru akorat znechuti...
    MATHES
    MATHES --- ---
    KAJJAK: "nikdy jsem arenu nehral, nepouzil jsem arena companiona, hraju to blbe a dostal jsem kour"

diky za nazor, klicenku si muzes vyzvednout na konci chodby.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    hodne me to bavilo :D Areny si zas na nejaky cas ulozim do suplicku :D V kazdem pripade lituju toho naprosteho laika, ktery tuhle hru zacne poznavat na arenach uz ted :D

Kajjak vs. AvengerTurk - HSReplay.net
    https://hsreplay.net/replay/Hd2Q7renuSM9LkJH6oQeq6
    Kajjak vs. Kuvalda - HSReplay.net
    https://hsreplay.net/replay/TTiR9cevzCUDvgyStwivoX
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    KAJJAK: no v pohodě, já arenu nehraju vůbec. jen mě zajímalo, jestli za tím byl nějaký záměr, jestli jsi hrál kolem nějaký karty, kterou nakonec neměl, nebo tak...
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    PHOBOS99:

ja se arenu teprv ucim, je to moje prvni hra i prvni draft od doby, kdy na arenu byla ta free akce pred par tydny ;-) I ten draft mozna uplne idealni nebyl, nepouzivam k tomu zadne ty radce...

Hraju jen standard +plnim ukoly a balicky zasadne kupuju, jak jste tady tomu novackovi radili at hraje arenu tak sem to chtel zas po dlouhe dobe zkusit :-) Ale prvni hra jaro nedela, jeste to nevzdavam a uvidim kolik bodu s tim deckem nakonec dam...
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    KAJJAK: proč jsi mu v devátým kole zabil oba frozen championy, místo abys mu zabil slime? kdybys vzal slime, tak ti to kolo nevezme tu 10/2.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    chvili jsme si rikal jak super jsem nadraftoval Prince Kelekesh deck do areny, nez sem hned prvni hru potkal regulerniho dragon maga snad se vsema synergiema co jen sly :D

Kajjak vs. matkowalski - HSReplay.net
    https://hsreplay.net/replay/7kySbso9fmPdE3tjhtaHfj
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    haha ted jsem potkal Licha Jainu,sejmul jsem mu elementala naturalizem,on hezky podekoval,well played a vsechny dalsi hlasky.ja mel na male,protoze mi to nechodilo a zistalo mi 10hp. on hodil yogg sarona a poprvy jsem videl,ze prvni spell to prehodil na me,takze jsem jakoze castil ja.vzal mu yogga,dostal resummon na arcane gianta a jeste na ruku 2x caballist tome.z prvni dostal fireball a pyroblast,vzal mu v dalsim kole eaterem ice block a pak uz jen sledoval concede a zadost o pratelstvi :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CAIA: taky jsem to minule schytal a jenom cumel :)
    CAIA
    CAIA --- ---
    Tak jsem poprve skapnul na lich paladin hero combo :(.
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    OMNIHASH: tak to já právě spíš hraju o těch 10 ranků vejš (na konci měsíce teda) :)
    MATHES
    MATHES --- ---
    UNLEASHEDD: mne takhle nutil bomb squad, protoze to ma insane synergy s Nzothem
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    MATHES: jednou mi takle nutil overwolf Tundra Rhino protoze "we need a big drop" :D
    MATHES
    MATHES --- ---
    STRANGERD: jednak vic srandy a hlavne jakmile odehrajes 20, 30 aren, tak se tyhle koncepty naucis a v prumeru bys mohl bejt schopnej hrat neco jako 5-3, tim se ti arena zaplati + tam budes mit nejakej malej presah v podobe karet/dustu.

jen pozor hs companion je neco co funguje jen z cca 80% a clovek se musi podivat s cim ty zminovany synergie pry jsou - obcas to hazi pekny kraviny
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    PHOBOS99: taktak, hraju kolem ranku 17, vlastní balíčky jednou dvakrát do tejdne na půl hodinky, občas se objeví nějakej mimoň s paklem s patnácti legendárkama, co mě vydrtí ve čtvrtým kole, ale jinak mi to příjde o něco zábavnější, než hrát se staženejma balíčkama z internetů proti šesti stejnem věcem dokola o deset levelů vejš.
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    KOZLIKK: imo zanedbavas ten klicovej aspekt kterej zminoval mathes, totiz ze si za svy goldy uzijes mnohem vic srandy, nez kdyz jen nakoupis packy... takze za me areny na zacatek dobrej tip, jasne, az se zapojis do constructed tak budes chvili chcipat na to ze neznas archetypy, ale porad prijemnejsi zpusob jak ziskat karty nez grindit ladder s neoptimalnim deckem a donekonecna chcipat proti lidem co te rozdrti fun deckama plnejma epicu a legendarek na ranku 20
    DAYSIR
    DAYSIR --- ---
    KOZLIKK: no to určitě ne, ale abys dokázal hrát smysluplně i ty balíky, který ty základní pravidla popírají potřebuješ první znát ten fundament. Pak se můžeš posunout mnohem účinněji k divnostem a nabírat zkušenosti.
    Jasně, jestli chce hrát ladder tak nejpozději po měsíci ho musíš začít bušit, od určité chvíle se hraním arén budeš připravovat jenom na arény. Ale jako úplnej začátečník tam imo není.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Ok diky za tips
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    já jsem z arén jen děsně frustrovanej z toho, jaký karty ten protivník má s porovnáním co za póvl mám já, a to myslím všechna ta komba, která se mě vyhýbají a jsem magnet kdy podle companiona mám na výběr z karet s value do 10ti všechny tři :D
    DAYSIR
    DAYSIR --- ---
    KOZLIKK: no, když na to tak narážíme, tak je to rozdíl mezi různými typy učení. Velmi zjednodušeně:
    aréna je hodně dobrá na naučení se většiny základních stavebních prvků hry (trading, křivka, interakce karet) v bezpečném prostředí kde leccos rozhoduje "náhoda". Nenaučíš se strategie a koncepty decků, ale imho se fakt nepotřebuje tyhle věci naučit nějak ultra rychle a aréna je velmi fajn i v tom, že můžeš pickovat class podle daily questů a vybrat tak o řád víc g, než v constructed kde postavíš dva tři budget decky sotva jako začátečník
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam