• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    VOMAJDA
    VOMAJDA --- ---
    HOCH2: na Shamana se to hodí, ale Devolve mu nesežere, protože stojí 2 many.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KAJJAK: no začal jsem wildem, ale xkrát poslední hvězda před r15 mě nasrala, chtěl jsem si zpravit chuť na standardu z r23 a na to r15 to bylo easy. takže ano, teď jedu standard
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    HOCH2:

mam pocit ze se neptal na wild :D ja je potkavam relativne casto, ale taky rank 13
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    ONDRA_PATA: jade druidu moc neni, zato tu 1 cost spell zrouta hraje hodne lidi. Ono se to nehodi jen na druida, ale i na shamyho (evo/devo), levny priest spelly, atd.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    PLOMBDENTIST: co třeba 3/4 za 3 many Bloodsail Cultist? :thinking: v době kdy tu byl Spider tank 3/4 bez efektu a teď tu super 3 drop se super 4 dozadu co boostne zbraň? Jasně, že to combo je lehce hratelný kvůli Patchesovi, protože mít v 1. kole 2 miniony je super a soupeř neudělá nic, v 2. kole už 3 a soupeř i kdyby zabil 2, tak to zajišťuje turn 3 combo. Ale to je chyba Blizzardu, že boostí miniony, je tu spoustu 3/4 za 3 co maj silnej efekt. Nebo můžeš některejm kartám odebrat status piráta
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jste už někdo pod r10? jak to vypadá od r15 s jade druidem? je jich hodně? vyplatí se prihodit toho miniona, co sežere 1 cost spelly? aktuálně jsem r13 a právě jsem potkal dva jade druidy za sebou. přitom cestou na r15 jen jedinýho, asi zrovna zčínal :)
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    J4C0B1M: kterej pirat konkretne by mel podle tebe dostat nerfem? axe je zdaleka nejlepsi karta v baliku
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    nadchazi era priest OP - bude mit aggro, mid, tempo, control, i mill verze. uz se tesim :)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    PLECH: jako kdyby v dobách face decků/zoo dominance win axe něco řešila, sklidil si dva miniony a dal si jen do ksichtu zatímco soupeř vyhodil další 3. já tim chtěl říct, že tu neexistuje žádná forma control warra/tempo warra co by tak strašně drtila aby byl potřeba nerf, proto piráti

UNCLE_JIMBO: tak UI je funk jinýho levelu, když si vezmeš že Sprint stojí 7 a dává 4 karty :D ale jasně že jsou názory, že nelze srovnávat skrz classy, ale na to já pěkně seru :D
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    J4C0B1M: taky se mi to nelíbí.. duplicita karet by mi nevadila, ta už tu i byla (třeba arcane shot a holy smite), ale taky mi to nepřipadá jako zásahy na správných místech.. podle mě se mělo sahat na ultimate infestation, díky kterýmu druid hraje nourish na rampu a ještě nemusí mít auctioneera a na piraty, ne na basic karty :(
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: vis proc ja prestal hrat diablo ? Kvuli tomu ztracenymu casu kurva skvely zabavy :-) pul roku pauza a ted me zase zacina pohlcovat heart. :-) kdyz ses pacient, pacientem zustanes. S tim holt neudelame nic :-)
    PLECH
    PLECH --- ---
    J4C0B1M: Tjn, winaxe neni jen pro piraty, je to nepostradatelny tool proti aggru v control warovi, který pořád doufám, že bude vzkříšen.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Jake je rozdíl mezi Innervate a Counterfeit Coin - žádnej. Kecám, Counterfeit Coin pude za půl roku pryč a Innervate zůstane, moc velkej rozdíl ty pičo. Problem je Jade a ne Innervate

Jakej je rozdíl mezi Fiery War Axe a Powermace/Shadowblade/Rallying Blade/King Defender či Eaglehorn bow, když všechno to jsou 3/2 zbraně? Jak do prdele tyhle zbraně můžou existovat s přidanym efektem a k tomu zbraň co bude 3/2 za 3 a nebude dělat nic? Problém jsou pirati, ale bude se tu řešit basic common...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: no a takhle to mam uz skoro dva roky.celej den mobil na nabijecce a HS v praci a kdyz je cas, tak doma do noci diablo. blizzard mi vzal kus zivota!!
    AZIM
    AZIM --- ---
    CHEWBACCA: tak to jseš tu správně
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Je teda pravda ze se stalo to ceho sem se bal a vcera sem u toho prosedel 5 hodin v jobu a dalsi dve doma :-/
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    FRIZER: ja uz tomu zacinam prichazet trochu na kloub tak jsem si slozil neco svyho a ejhle je to funkcni. 5 vyher v rade a 10 win i play mode quest hotov.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    CHEWBACCA: Já jsem teda noob, taky jsem zacal nedavno po dvou letech co jsem nehral....ale dobře se mi osvědčilo toto a jsou to vše téměř základní karty...

J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    no to jsou čůráci ty nerfy jsou hodně funky, bych toho Brodeho kopnul do ksichtu fakt. To bude jade druidu teď. omegalul
    CAIA
    CAIA --- ---
    DAYSIR: No uz je to 7.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam