• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    KOZLIKK: Eater of secrets mne tohle docela resi :-)
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    Brawl pack... jako wut? poprvé 2x legenda... :D

AZIM
    AZIM --- ---
    tak jsem nadraftil v arene frost lich jaina a prince keleseth, byl to pain nevzit zadnej frostbolt ale snad se vyplatilo
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    NARKOTIX: + 1. expanze 2018, protoze rotuje se az pri prvni expanzi, ne 1.1.
    MATHES
    MATHES --- ---
    BARTOK: stahni si ten overlay, opravdu dost pomaha. overwolf - hearthstone companion
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    Wild? Na divocinu jsem nenarazil, ale ta pro me jako nooba je asi zbytecna. Takze se vyplati za goldy kupovat jen klasiky.
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    BARTOK: po roce odrotují vždy 2 roky "staré" sady karet do wildu ( Nedaji se hrát na standardu...) no a v praxi to znamená, že na jaře 2018 odrotují:
    Whispers of the Old Gods
    One Night in Karazhan
    Mean Streets of Gadgetzan

Na standard tedy zůstanou:
    Classic a basic sety
    Journey to Un’Goro
    Knights of the Frozen Throne
    + další expanze z konce roku...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tyjo nahazujte decky nemluvte o nich jenom porad :-D
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    Rotovat? Jo padli k tomu další přisluhovači + faceless giant...docela mi to vychazi sea giantem, lich kingem a 2x bone mare
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    MATHES: Sám.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    uuuu ten mill druid me bavi!! teda samozrejme se da potkat s mym stestim neco,co me rychleji semele,ale fun faktor pro me velkej.
    pouzil jsem prozatim deck jackiechana z youtube
    MATHES
    MATHES --- ---
    BARTOK: pouzivas ten overlay, nebo si klikas arenu sam?
    JEENA
    JEENA --- ---
    BARTOK: Mimochodem, kdyz prisla rec na C'thuna, to je takovej docela fajn archetyp a lehce se sbira, s prvnim WotG packem dostanes zmineneho boha a prisluhovace, + ostatni tools jsou vetsinou common/rare. Ale bude relativne brzo rotovat, pokud se nemylim (jaro 2018).
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    Hale ja to hraju cca 2 tyden dycky jen 1-2h vecer a nejak se nehonim za pay to win nebo co bude nejlepsi. Proste postupne si osahavam vsechny chary a nejak rozumne si snazim skladat ty decky a vetsinou vsechny nejak umlatim po 8 mym kole. Vsechen dust sem si vyplacal na hunterovi a jeste ke vsemu blbe, jinak je to ciste o nahode, jak ti ty karty padaj. Arenu sem zlousel 3x a nejlip sem dosahnul 3 vyher. Tedka spis za vydelany goldy kupuju balicky a dneska sem za nejaky vyhrany zapasy dostal 3 kila....a vcera sem si koupil chapadlovy karty a cthun zadaco a beckonery taky. Chce to proste trpelivost a nebejt hrrr
    MATHES
    MATHES --- ---
    obecne dissuj jen kdyz opravdu hodne potrebujes dust a uz se ti nechce cekat.
    MATHES
    MATHES --- ---
    CHEWBACCA: proboha tohle HOCH2 necti.

pokud ti padne zlatyho cokoliv, tak si to nech do chvile, nez budu mit dvakrat negold verzi, pak ji teprve dissni
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    JEENA: pokud hrajes spis ale za jednu clasu, jako ze ze zacatku asi jo, tak spis nez odmena te bude zajimat, jestli ho s tim, co hrajes das nebo ne.

Pokud se ti ale stane, ze i kdyz ho obmenis a budes tam mit treba dva questy, kde 1 - napr. 2 vyhry za maga a locka, 2 - 5 vyher za maga a priesta, tak si to nech na brawlovani, kde cas od casu to muzes splnit.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ten mill warlock by me taky zajimal. videl jsem jen verzi s fel reaverem
    JEENA
    JEENA --- ---
    CHEWBACCA: Zminil bych, mozna se hodi vedet: nekdo spocital na redditu, ze z prumerneho questu ziskas 52,5g, tudiz, mas-li cas, tak questy za 40g se vetsinou vyplati prehodit (jednou za den muzes zmenit quest na nahodny jiny).
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    CHEWBACCA: za me - pln daily ukoly, pokud se ti nejaky nelibi, tak ho dalsi den odeber a treba ti tam padne lepsi quest.
    Hlavne karty rozebirej/disenchantuj co nejmene, protoze se ti pak muzou casem hodit. A navic, kdyz najdes dve karty, tak pak treti a dalsi budes disovat automaticky (dis extra cards v collection) a tim pak ziskavat nejaky ten dust za ktery budes kraftit novy karty.
    Pokud ti padne zlata common, tak ji disni a vyrob si novou, udelas tak deset dustu (dis = 50, nova = 40).
    Pokud si nepotrpis, ze nebudes mit vsechny karty ve zlate, tak ty zlaty disuj a krafti si ty, co by se ti mohli hodit/libit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam