• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    KVIIIK: secret rogue !!!!!!1!!1!
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    KVIIIK: zatim docela dobrý, Upgrade mechanika se mi docela líbí, ale je otázkou jestli se to bude nakonec hrát, protože příkladů z minulosti co měly zpomalit metu tu máme dost
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    čumáčci, pro samý fňukání si nikdo ani nevšiml, že začali odkrývat karty z nový expanze ;)
    http://www.hearthpwn.com/news/3865-kobolds-reveal-season-kicks-off-newly-revealed
    (a samozřejme, že je ta expanze úplně na hovno a zničí celou hru... asi jako všechny předchozí)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    meanwhile on ladder 6. golden classa Warr > Druid > Lock > Rogue > Mage > Shaman > Priest 328 > Hunter 219 > Pala 190

    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    MATHES: Opět jste mě hluboce zklamal pane Mathesi, připravte se příště pořádně. Vždycky ohejbáš moje slova jak se ti to hodí a tvrdíš něco co jsem vůbec nenapsal, ale fakt vždycky. Kde píšu, že Razakus je combo o dvou kartách? Kde píšu, že pomocí těch dvou karet dáš ono dmg? A btw je to Blade FLurry ne furry, nemá to nic společnýho s komunitou Furries, takže teď nevim jestli mám brát názor člověka co HS hraje od bety a tohodle si nevšiml vůbec vážně. Kdyby byl Tinkers Sharpsword Oil z classic setu, tak bych nerf chápal a pokud správně koukám, tak teď lze udělat u roguem zbraň s attackem 14 a je to na potřeba "pouze" 8 karet a 29 many, fakin OP. Zabili kartu, stejně jako zabili spoutu dalších jen aby mohli vydat nový, ještě silnější karty...clap clap

    Ano, Undertaker byl pochopitelně broken, ale Blizzardu přece nedošlo, že když udělaj miniona co se boostuje +1/+1 za DR a zároveň daj jen jedný classe 1 mana cost DR miniony (Webspinnery) tak to bude kralovat ladderu (ano nebylo to jen o tom, byl tam i Creeper, Scientist, Leper Gnome), ale control warr to docela dával :)

    Na shamana nemám zas tak špatný vzpomínky, spíš face hunter ve své největší slávě a pirate warrior před nerfem Small-time Buccaneera

    A k Razakusovi - ten deck je právě tak silnej, že i dropný misplaye nevadí, ale to o čem jsem psal byly spíš playe do hloubky. Imho je Razakus easy to learn, hard to master (tak jako spoustu decků v HS :) )
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    DOCKINEZ: pro me jsou tyhle "puzzle" decky highlight hearthstonu (takze jsem rad, ze jeden je zrovna relativne silnej:), ale je fakt, ze pro soupere je to leda oser a na ranked to taky neni, protoze clovek hraje hru trikrat dyl nez kdyby si vzal neco drobet do tempa...
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    ted hraju Cthun Warlocka a docela sranda...je tam spoustu hracu, co Cthuna nezazila a pak na to cumi, kdyz jej vylozis, jak tele na nove vrata
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    Můžu říct že v poslední době co potkávám za deky je to hrzonej mazec. Snad každej to hraje jinak. Takže připravit si deck je docela hell. Ale zase mě to baví protože co hru to musím přenastavovat. Je fakt škoda že pála upadl docela do zapomění. Hraje se jen murky. Shild a ten není nic moc. V podstatě proti freeze magovy je bezbranej. Já těď hodně hastlim Huntu. Wara. Shaman taky not bad. Ale macro oc nebere. spíš to chce evolve.

    Jinak mě zajímá njestli jste někdo skoušely pirat huntu ? Jaký máte výssledky a jestli vás napadá nějaký dobrý kombo s zbraněma ?
    AZIM
    AZIM --- ---
    J4C0B1M: blizz ti dava zaprah za to ze uz patris mezi legendarni hrace, ber to tak ;-)
    MATHES
    MATHES --- ---
    J4C0B1M: ne ty nejses "fangy Blizzardu" asi jako nikdo tady, ale jedinej to evidentne povazujes za ctnost, kterou je nutno se chlubit a okazale davat najevo.

    kazdopadne imho nejvic cancer meta, ktera kdy existovala byla undertaker hunter meta, tesne nasledovana aggro shaman metou a obe uz mame uspesne za sebou.

    taky si myslim, ze ses docela full of shit, kdyz brecis o bledfurry a tvrdis, ze razakus je kombo o dvou kartach. ty z tech 2 karet das tech 24-32 damage v jendom kole? nejsem si tim uplne jistej.

    sam rikas, ze razakus je tezkej na hrani, je to neco jako byl patron war - velmi dobrej deck, kterej je velmi narocnej na pilotaz a je docela nachylnej na aggro (a to si myslim, ze je razakus vic, nez bejval patron war)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    J4C0B1M: Však jo, vo tom žádná. Je to podobnej případ jako miracle decky. V rukou odborníka super, ale pro mne to prostě není.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    DOCKINEZ: Ale tak to si ho určitě hrál taky špatně že jo, no offense. Ne všechny playe včetně mulliganu co se zdají obvious jsou správný, vím o tom svý a to mám tak ňák průměrně nahráno. Jsem to sem radši totiž ani nesral, ale dva měsíce zpátky jsem si na těhle stránkách https://www.gamersensei.com/senseis/litiq najal tohodle týpka na coaching a jeli jsme právě Razakuse, nechtěl jsem ňákej autopilot deck a to jak o tom přemýšlí takovejhle týpek je docela hustý. Dali jsme sice jenom 8 her (5:3 na ranku 3 až 2) - a měl jsem s nim 2 hodiny ve dvou dnech, ale dalo mi to docela dost, doporučuju a ani neni potřeba ang, cehož jsem si při výběru ani nevšiml :D
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    MATHES: Protože mě baví ne? Ale sere mi, že v každý sezoně, či spíše mětě je jeden deck co absolutně vybočuje (např broken Secret Pala v tgt). Razakus je od vydání expanze top1 deck a to je holej fakt. To je jasný, že vždycky je něco cancer, ale to nemění nic na tom, že je to debilní. Prince rogue/lock má většinou takovej early game, že pokud nejsi lucky a nemáš přesně 2-3 karty na zpomalení jeho tempa, tak tě čeká krásný tempo a klasika turn 5 Cobalt Scalebane into turn 7 Bonemare, což rozhodně cancer je. Čtyři commonky, který nádherně sedí do aggra, a get rekt :D. Já taky hraju ofc proti všemu, ale tyhle hovna dominujou. Ostatních decků, který jsou krásný nebo jsou víc fun je teď spoustu a dají se hrát, něco takovýho jako že nejsou jsem ani netvrdil. Já jen že nejsem žádnej hc fangay Blizzardu, abych žral Benu Brodovi ty jeho rádoby funny kecy jak je rng super, jaká je to prdel, když to vymrdává s lidma, fakace skrze nerfy na který se čeká nejmíň rok nebo ani nepřijdou a počká se až to odejde to wildu... Jako wtf UI... Takže nevim jaká meta byla dobrá, asi všechno do tgt, tam se to posralo a jede se tvrdej power creeping. Hlavně, že se nerfovalo např. bladeflurry (teď by s tim byly určitě epic comba za 30 dmg minimáně do face - combo z deseti karet a dvanácti many - a ještě by ti ta zbraň vydržela přes Runeforge Hauntera) a otk decky a teď tu máš priesta co dává za 24-32 z fleku, to se mi zdá jako hodně funky a ani k tomu nepotřebuješ moc karet.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    J4C0B1M: razakus jsem si zkusil z nudy postavit. Dal jsem par (do dvaceti) her, a prostě ne. Nevyhral jsem ani jednou. Proti renolockovi blahe pameti je to neuveritelna sbirka smeti, ktery ma asi smysl jenom tehdy, kdyz mas kliku a hezky si to lizes. Mne to tak neprislo nikdy a celkove radost z hrani nekde v zapornych cislech. No a pak uz prisel blok "sice budu hrat dlouho, ale zato stejne prohraju" a seru na to.

    Pritom sebemrskacsky baliky mam rad.
    MATHES
    MATHES --- ---
    J4C0B1M: proc tuhle hru vubec hrajes? v podstate po kazdy expanzi fnukas, jak je vsechno cancer a jak jsou jen 2-3 decky co se daj hrat, coz je ted momentalne imho bullshit, za poslednich par dni jsem odehral opravdu hodne her a hral jsem proti kazdy classe nekolikrat. nejmin to byl asi pala, nejvic asi rogue. nicmene rogue se kratce po expanzi nehral skoro vubec a razakus je sice fakt dobrej deck, ale je to highlander, takze pokud mu nedas moc casu, tak je dost pravdepodobny, ze si nestihne liznout svoje one-of odpovedi a ze ho prejedes, nez to rozjede.

    rekni mi ktera meta podle tebe byla dobra, protoze vzdycky je nejakej "deck to beat" a nejakej "cancer deck". vzdycky to tak bylo a vzdycky to tak bude.

    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    PLOMBDENTIST: Že tier 1 je jen op broken Razakus s absolutně nejlepším DK, kterýho opět hraje každej moula a při turnu 4 Kazakus, turnu 5 Raze si ho může jít v 95% případů člověk tak leda vyhonit. A pak dva decky co jedou Prince a jsou aggro. Takže prostě naprostá klasika, nic se nezměnilo, 1 deck op, dva decky cancer...situace jako při každym rozšíření
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    J4C0B1M: co se ti na mete konkretne nelibi?
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    NYRLEM: jj fakt paráda, někdo tady obhajoval jak je meta od Koft super kek
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Potvrzuju, fungovalo :)
    MATHES
    MATHES --- ---
    vcera v noci jsem nasel tohle a funguje to az prekvapive dobre

    ### ramp
    # Class: Druid
    # Format: Standard
    # Year of the Mammoth
    #
    # 2x (1) Mark of the Lotus
    # 2x (2) Druid of the Swarm
    # 2x (2) Golakka Crawler
    # 1x (2) Mark of Y'Shaarj
    # 2x (2) Wild Growth
    # 2x (2) Wrath
    # 2x (3) Crypt Lord
    # 1x (4) Fandral Staghelm
    # 2x (4) Mire Keeper
    # 1x (4) Strongshell Scavenger
    # 2x (4) Swipe
    # 2x (5) Nourish
    # 1x (6) Moonglade Portal
    # 2x (6) Spreading Plague
    # 1x (7) Malfurion the Pestilent
    # 1x (8) Medivh, the Guardian
    # 1x (8) The Lich King
    # 2x (10) Ultimate Infestation
    # 1x (12) Arcane Giant
    #
    AAECAZICCK6rAsGrAoK0AqK2AqG3AsLOAo7QApnTAgtAX8QG5Ai+rgLNuwLkwgKbzQKgzQKHzgKR0AIA
    #
    # To use this deck, copy it to your clipboard and create a new deck in Hearthstone
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam