• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Kdy nastanou ty zmeny?
    FVMOUNTIN
    FVMOUNTIN --- ---
    Hearthstone: 49 Minute Game of Complete Insanity
    http://www.youtube.com/watch?v=q1bt9klnM_U
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    FLAD: z ranku 18 jsem dosel na 8. Big priesta jsem potkal jen jednoho, ve tretim kole mel pres coin Barnes a vytahl velena, ve ctvrtym uz ho revivoval a stejne dostal. Je potreba nabuffovat pres magnetic a umet tradeovat.
    FLAD
    FLAD --- ---
    FEKASON: Na jakym ranku to hrajes? Zkousel jsem to a vyhral jsem jen jednu hru a spadnul jsem na rank 20.

Hlavni problem je, ze potkavam mix Big Priestu a Combo/mill roguny - proti obojimu je to v podstate autoloose, neudrzis vubec board. Sem tam spell hunter, ten se da, kdyz to dobre prijde...
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    Pokud nekdo hrajete Wild, doporucuju Mech huntera. Momentalne mam 27-1 a i kdyz je treba tradovat a neni to tim padem tradicni SMORc, zavira to hry prakticky stejne rychle jako starej Facehunter :D

### Tvoje Mama
    # Class: Hunter
    # Format: Wild
    #
    # 2x (1) Clockwork Gnome
    # 2x (1) Cogmaster
    # 2x (1) Faithful Lumi
    # 2x (1) Mecharoo
    # 2x (2) Annoy-o-Tron
    # 2x (2) Fireworks Tech
    # 2x (2) Glaivezooka
    # 2x (2) Mechwarper
    # 2x (2) Quick Shot
    # 2x (2) Venomizer
    # 2x (3) Metaltooth Leaper
    # 2x (3) Spider Bomb
    # 1x (4) Jeeves
    # 2x (4) Piloted Shredder
    # 2x (5) Wargear
    # 1x (5) Zilliax
    #
    AAEBAR8CjhCggAMOjA+UD9sP4A+CEIUQkBDUEeL1Au/1Apn3Arn4Avb9AsyBAwA=
    #
    # To use this deck, copy it to your clipboard and create a new deck in Hearthstone

AZIM
    AZIM --- ---
    TOMMY_: myslim ze si to pletes s wow armory, samozrejme ze by nebyl problem udelat nejakyho clienta co bude tohle zobrazovat z blizzardich DB ale proc to blizz delal, na to je zname mooooc dlouho, ani posranej deck tracket neni nativni ...
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    MATHES: tak to je naprd. Ja jsem mel pocit ze driv bylo na bllizard webu pritupny summary tvyho profilu. Jako na jakym levlu mas postavy a tak.. Ja prave v praci klienta nemam a hraju jenom na mobilu.. tak skoda.
    WENDEL
    WENDEL --- ---
    No mě přišlo poslední za květen, tak jsem myslel že to zrušili :D
    XINDL
    XINDL --- ---
    WENDEL: me to treba automaticky chodi do spamu
    MATHES
    MATHES --- ---
    WENDEL: ja nevim, ja to necetl, ani kdyz to chodilo:D
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    WENDEL: poslední mám 10.8. za July, ale už předtim se mi taky stalo, že vynechali měsíc/dva
    WENDEL
    WENDEL --- ---
    MATHES: Tobě to chodí? Mě už to pěkně dlouho nedorazilo
    MATHES
    MATHES --- ---
    TOMMY_: tohle vsechno je v pc klientu, afaik neni zadnej web, kde by ses mohl podivat na svoje stats. po konci sezony ti akorat prijde od blizzu mail s nejakejma statistikama
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    AHoj, da se nekde na webu zobrazit takovej ten player status. jako napriklad na jakym levelu mam jednotlivy hrzdiny, kolik mam celkove odehrano zapasu, kolik vyher chybi s danym hrdinou do ziskani bonusu 100 goldu atp. hraju prevazne na mobilu a tam tohle vubec neni.. dik
    MATHES
    MATHES --- ---
    J4C0B1M: fair enough.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tak to já jsem nešťastnej z paladina
    NAPOSPAS
    NAPOSPAS --- ---
    Jenom je to obcas docela otrava, jak potkam Jainu, tak davam okamzite concede, nastesti jich neni tolik. Ale za ty goldy to stoji :)
    AZIM
    AZIM --- ---
    hrajte brawl panove, uz druhej quest za 300g, pisu hlavne pro ty co davaji pauzu, ted zrovna se to nevyplati
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    MATHES: budu chtít vidět ten loot + nemám účet na Asii + nemám murloc hrdinu na shamana?
    MATHES
    MATHES --- ---
    J4C0B1M: takze si zarektis na fresh accountu. cool. proc?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam