AZIM: souhlasim, take jsem uz vyhral s jaraxxusem bez demonu, na druhou stranu, cim vyssi rank, tim vic take i zalezi jak presne dokazes vyuzivat hero power a prizpusobit svuj board a strategii konkretnimu herovi, spolehat se jen na karty neni dlouhodbe efektivni
AZIM: slusnej grind ale, tak moc to teda nehraju a tedy divim se, ze nemas uz vyssi rank. jinak tyhle rozsirene staty jsem asi nikde nenasel, odkud ses tam doklikal?
jinak dobra taktika mi napr prijde prvnich cca 5 kol se nesnazit o zadny zazracny synergie, ale kupovat silny karty (nejaky minimalni synergie se samozrejme ale hodej), sledovat, kdo co ma a pak se snazit zacit nejak utvaret strategii. kdyz to karty dovoli, tak je nejlepe se zamerit na neco, co moc enemaku nestavi, at je vetsi sance dostat v taverne prihodne karty.. ale i v 7-8 kole neni jeste pozde uplne transformovat deck napr z beastu na murloky, pokud prijdou dve dobre karty, je to naprosto viable prubeh.. jakmile clovek z tech startovnich karet dostane jeden, dva triply, nejlepe jeste s upgradlou tavernou ve stejny turn, tak ty strategie se pak nabizeji samy
QUARATH: slysel jsem, ze na mobilu ty animace jsou peklo, ja hraju na pc, daryl chapu, ze bude problematickej, urcite je takovejch hrdinu vic
- jinak Hearthstone Deck Tracker (asi vite) je dobra appka do pozadi, ktera v bg
cloveku ukazuje jaka monstra naposled mel nepritel, kdyz proti nemu clovek bojoval.. kdo ma spatnou pamet, jako ja, tomu to muze pripomenout, ze napr nepritel ma cleave nebo zappa a pomuze mu to spravne pripusobit pozice minionu na boardu