• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    MATHES
    MATHES --- ---
    KVIIIK: mne to prijde strasne repetetivni a vlastne dost nudny

je to jako pokemon, kde se ale bojuje misto 1v1, 3v3 a nemas tam zadnou storyline, misto Gym traineru mas nejaky bosse a nemas tam zadnej svet ve kterym bys mohl chodit...

jo a taky je nemuzes posbirat vsechny :D
    MATHES
    MATHES --- ---
    KVIIIK: viz zahlavi, minulej tejden jsem to updatoval:)
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Mercenaries jsou řekněme... oukej. Není to vyloženě nuda, ale bohužel to není ani vyloženě zábava. A vůbec nevím, proč bych si to měl kdykoli chtít pustit radši než duely, nebo battlegrounds. Cpát do toho prachy je naprostý nesmysl, lituju i těch pár stovek goldů za packy.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    NYRLEM: nikdy neříkej nikdy. A nebuď jako Kajjak :D mmch, už má tu legendu?
    MATHES
    MATHES --- ---
    ja jsem to pustil, hned na me vykouknul nejakej welcome bundle, uz jsem ho kupoval, nez me napadlo, ze bych si to mel zkusit nejdriv...

no a musim rict, ze za me je to hrozna nuda. rikal jsem si, ze je to tim, ze jsem na zacatku, tak jsem si vecer pustil Krippa a ona je to porad to samy furt dokola, docela jsem se na to tesil a chapu, co tim tvurci zamysleli, ale proste me to vubec nebavi :D
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    na kompu
    _DOMINIK_
    _DOMINIK_ --- ---
    KAJJAK: a hrajes na mobilu? me uz prisel treba notifikacni mail, ale kdyz jsem dnes HS pustil (na androidu), tak zadnej update, zadny mercenaries...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    picovina
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    mercenaries zatim hodne bavi
    BOREC
    BOREC --- ---
    POHODAVOLE: wild je fajn uděláš si dva dečky a pak jen sem tam doplnis.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    NYRLEM: s nákupem to dělám stejně, ale vím, že wild hrát nikdy nebudu, tak by mi to bodlo na tvorbu dalších karet. Samo bych byl nerad, kdybych zlikvidoval kartu, kterou lze použít ve standardu.
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    POHODAVOLE: byl tu jeden takovej jouda, kterej to udelal, kajjak, a trpce toho pozdeji litoval .. spousta lidi tu primarne hraje wild .. me treba jako zaklad dustu staci questy a rozbijet nerfovane karty, za goldy ze stare sezony koupim prvni den 50-80 boosteru
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Chapu pls spravne, ze mohu udelat dust ze vsech legacy karet a nebyt tak nijak omezen, kdyz jedu jen standard?

Diky!
    MATHES
    MATHES --- ---
    jako tohle je fakt ujety fakt vsichni hrajou quest mage. nicmene to nevadi, protoze ten deck je fakt tezkej na hrani... oh wait
    MATHES
    MATHES --- ---
    bože ten Quest mage je fakt picovina
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    Mkay...
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    BARTOK: precti si nazev diskuze a zklidni se jo... ;)
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    Yeehaaaw

KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    konecne 6000 s vlastnimi decky, tady par co my slapaly nejlip:

# Class: Priest
    AAEBAZqrBBKSBeCsAom0AtXBApbEAt7EAur3Avb9AqH+Av2lA7/gA9P5A9b5A6iKBLWKBJegBKGgBNWgBAa0xALq5gKNlwOtpQOY6gPO+QMA

# Class: Warlock
    AAEBAcn1Ag7grALAmAP8owPEuQPxvwO1yQPN0gPP0gOb2AP14wOY6gOoigSwigSFoAQIkwGhoQOsywPM0gP44wPM+QOA+wOPnwQA

AZIM
    AZIM --- ---
    MATHES: za me dobry ... super dementni lock questline jde z wildu do pitche
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam