• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WILLIKFireFall
    First person shooter MMO od RED 5 studios.
    Pouzivame kecafoni soft RAIDCALL http://www2.raidcall.com/v7/download-raidcall.htm -
    group ID 5252486

    http://www.firefallthegame.com/en
    http://www.red5studios.com/
    http://forums.firefallthegame.com/community/threads/addon-list.93213/ - seznam addonu + MELDER je jakoze addon instalator

    Jinak na youtube je mraky slusny giudes na craft a thumping etc. dobry to tam zkouknout.
    rozbalit záhlaví
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    rip. hral jsem ho od prvniho dne na steamu a uzival jsem si tehda a do ted pomerne neokoukanej model free mmo fps shooter. lvleni me bavilo po celou dobu, end game content byl tehda spatnej nebo zadnej.
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    firefall officialne zdechl :) uz konecne vypli servery
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    RUM: patch sem zvedav co prinese teda
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    RUM: Pedrobeaar

    nejde no.
    RUM
    RUM --- ---
    PEDROBEAR: jaký máš ve hře nick? přidám si tě

    v té mé army mi příjde že aktivně hraje tak max 5 lidí, ale štve mě, že ve hře nevidíš kdo je online a kdo ne ... :D

    asi nejde být ve dvou army vzároveň, že? jako v GW2, kde si je přepínáš
    RUM
    RUM --- ---
    PEDROBEAR: nn v pohodě :-) mě ta hra taky chytla hned odzačátku a je tam velkej prostor pro objevování světa. dynamický questy mě baví a jsem rád, že je to takovej arkádovitější styl, kde nemusím mít úplně přesnou mušku abych zabil 150 příšer, ale stačil jeden dobře mířenej blast a všichni se rozletí na sračku... to je uspokojující :D

    jj zkouším wildstar a asi bych překousl i ty nekonečný questy, kdybych neměl z těch opuštěných serverů pocit, že je ta hra úplně mrtvá. zoufale moc to chce ten F2P model nebo alespoň zrušit předplatný a udělat to samý co je v GW2, kde teď čekám alespoň ne feature pack. podle mě je wowko poslední hra, kde lidi to předplatný trpí. 15 éček měsíčně je prostě moc, pokud člověk nechce hrát každej den, ale jen víkendy.
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    RUM: presne, ta hra trpi dlouhou betou a tim ze zmenila radikalne nektery aspekty hry, cimz nastvala v beta fazi par lidi kteri ji dali negativni recenze. Ale vyslej produkt uz se nikdo neobtezuje recenzovat / doporucovat. Je to skoda ze ta "povest" neni uplne nejlepsi.

    Vsiml sem si ze zkousis i Wildstar, taky sem ho zkousel, a musim rict ze ta repetetivnost a skilly o nicem me odradili po 14ti dnech. Firefall me chytl hned z fleku a nepustil porad...

    Kurva znim jak nejakej posranej fanboy...
    RUM
    RUM --- ---
    PEDROBEAR: 28? panejo :-) takovej elitní spolek ve hrách se nevídá.

    vážně je pvp tak špatný? zrovna v tom bych čekal, že bude hra takovýho typu excelovat

    zatím tak nějak přešlapuju a zkouším víc her, ale jedno můžu říct rovnou, že tolik zábavy bych od F2P hry nikdy nečekal :-) už vůbec né od takový, který má tak průměrný až podprůměrný hodnocení v recenzích, což nechápu. prej něco podělali v beta verzi, ale to nevím
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    RUM: bud v klidu, nez udelas vsechny 40tky bude venku tolik contentu ze nebudes vedet co driv, coz uz ted nevim :)
    PVP je zatim ted na mrtvym bode a PVE a eventy je to co jede. pvp sem a i kdyz je to s odmenama zajimavy tak me to bavilo hodne.

    jinak kdyby nekdo chtel jsme v army czt - czech thumpers, drzime si vek kolem 28+ kdyby nekdo rozumnej se chtel pridat, chodime po vecerech eventy a podobne, staci rict.
    RUM
    RUM --- ---
    PEDROBEAR: cesta je cíl, ale nesmí se to zvrtnout aby sis udělat všechny 40tky a pak zjistil, že není coby :D kontent je potřeba pro lidi, co neradi jenom pvpčkují :-)
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    RUM: hra neni o endgame, ale cesta je cíl. Vyvíji se to pořád dál a dál, a přidává se kontent. Prozatím mě baví levelovat různé battleframy, a nenudím se.
    RUM
    RUM --- ---
    trochu mrtvá diskuze tady :-) taky testuju FF a zatím docela baví. fascinuje mě, jak si pohráli s optimalizací hry a vůbec obrovské možnosti v nastavení grafiky. zahlédl jsem tam i něco jakože si do pvp můžete nastavit víc výkonu na úkor detailů... supr nápad. jsem v české army CZ-14 a hra vypadá parádně, akorát ty eventy se trochu opakujou a co jsem se dočetl, tak tam endgame pve není téměř žádný, ale je to nová hra, tak třeba časem :-)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    PEDROBEAR: mám to stejne, včetně toho vozidla. Lvl 17 zatím jen. Už se těším až vylevlim dreadnaughta a pudu na pvp, pak začnu asi snajpra.
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    tak bavi me to cim dal tim vic. Musel sem sice koupit vozitko bez toho se to nedalo ale super hra. po dlouhe dobe neco co me oslovilo
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    LOJZEE: nazdar, zacal sem ted, taky me to bavi :) zkusim najit jak a pridam
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    cau, hraje to tu este nekdo? zacal sem ted jak to vyslo na steamu a dost me to bavi. zatim sem lvl 11, dyztak si me pridejte, nemam zadny kamarady :[ nick loizee.
    EGEL
    EGEL --- ---
    TYRAEL: a tak nedopadlo to zle. akorát mi teda ty pojebane research pointy přindou jako naprosto šílené sehnat. to se normálně uhodili do hlavy. jako levlit po patchi je snad horší než levlit wowko
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    EGEL: Já jsem prozatím skeptický, ale uvidíme :)
    EGEL
    EGEL --- ---
    ole jak se těšíte na novej patch?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam