• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APPUFeferonky - Pěstování, návody, tipy, triky, chlubeníčko
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Prezimovany haba :)

QUIP
    QUIP --- ---
    Jak jsem si tu stezoval QUIP, ze mi to letos nejak moc neroste a vsechno jsou jen takove male rostlinky, tak jakmile jsem je presadil ven za okno, krasne se rozjely, vyrostly a kvetou a plodi jak o zavod.
    Fotky jsou uz tyden stare, nejak nebyl cas je sem hodit a skoro bych mohl udelat nove, jak silene rychle to roste :)

Banana Sweet, Kashmiri Mirch, Banana Sweet

Banana Sweet

Buenos Carbide, Gorinitsch

Gorinitsch

Biker Bills, Buenos Carbide, Gorinitsch

rajce Vilma, Kashmiri Mirch, Buenos Carbide - tyhle jsou opozdenejsi, protoze jsou na okne smerem na severozapad, kam jde slunicko asi jen 2 hodiny

Candlelight

"okrasna" (vic toho na pytlicku se semenama napsano nebylo)

A tyhle jsou okrasne z lonska, co doma prezily zimu

SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    První letošní vlaštovky... stále doufám v model Apocalypsa (zrovna u této kytky jsem mírně ztratil přehled, ale aspoň to bude překvápko)...

QUIP
    QUIP --- ---
    Mel jste nekdy nekdo Buenos Carbide?
    Koupil jsem si letos seminka. Mel jsem pocit, ze je to cca 60cm vysoka rostlina, ale ja ji mam sotva 15cm a uz ma kvety a jeden plod. Vypada to, ze vic neporoste.
    Kupoval jsem to na https://www.chili-seminka.cz/capsicum-annuum/690-buenos-carbide-semena.html
    jenze jim web uz par tydnu nejede a zrejme uz nepojede.
    QUIP
    QUIP --- ---
    Dnes ty svoje trpasliky rozsazuju do truhliku. Mam tam 7 odrud (na fotce je teda i jedno rajce) a dalsi 2 odrudy mam prezimovane. Ani nevim, kam to vsechno dam. Nejspis se mi to za okno vsechno nevejde.

POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    QUIP: 590 kg za 820,- :)
    QUIP
    QUIP --- ---
    POHODAVOLE: Parada! Jdu si koupit zahradku a 600kg kompostu! :))
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    QUIP: na pole mame bohuzel maly pozemek. Mam kamarada, ktery dela zahradnika, tak mi dotahl hromadu kvetinacu, ktery by jinak vyhodili, tak jsem zajel v sobotu do kompostarny a vzal necelych 600kg zeminy a vicemene vse padlo. Cast mam jeste v jednom zahonku a pak mi tchan udelal jeden maly a jeden magatruhlik. Takhle je to vse :)

QUIP
    QUIP --- ---
    POHODAVOLE: To je mazec (mnozstvi i velikost). Ja mam sazenicky asi tak male, jako mas ty v tech kulatych kvetinackach v pravo. Dneska to budu presazovat do truhliku za okno.
    Ty mas nekde nejake policko, nebo kam vysadis 20 druhu? :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Tak jsem to v sobotu vysadil vsechno. Napocital jsem dvacet druhu :)

HREBICK
    HREBICK --- ---
    POHODAVOLE: POZOR! Tento víkend jsou akorát Ledoví muži až potom je to v klidu ;)
    Ledoví muži – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Ledov%C3%AD_mu%C5%BEi
    QUIP
    QUIP --- ---
    POHODAVOLE: Letosni mam jeste v malych pestebnich kvetinackach, ale chtel bych je tenhle tyden dat do truhliku a dat ven. Prezimovane uz davam od vikendu ven, ale jen pres den a na noc je davam dovnitr.
    MAR3K1987
    MAR3K1987 --- ---
    Na jedné přezimované kytce už to začíná vypadat vesele

POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    PRDELOID: super, tak posli foto pls :)
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    POHODAVOLE: už je mám dávno venku. Přemrzlý mrazem, spálený sluncem, ale plody už jsou do oranžova
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Uz je mate nekdo venku? Ja to vidim na tuto sobotu, tak snad uz nebude mrznout.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    QUIP: shit to mě mrzí
    QUIP
    QUIP --- ---
    POHODAVOLE: Mne se to vsechno zaseklo. Jak rychle to vyklicilo, tak rychle to pak zustalo na stejne minivelikosti. Nedosahujou ani 15cm. :(
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Tak jaky mate progress? Ja uz mam prvni plody na letosni a potesil me fialovy kvet. Prezimovana uz taky zacina plodit, ale musel jsem ji prestehovat do vetsi zimy, tak se zasekla.

Toto je lonska.

HOUBA
    HOUBA --- ---
    Nabízím sazenice chilli:

4 colors
    Bishops crown
    Black Prince
    Count Dracula
    Garda fireworks
    Habanero Red
    Habanero White
    Christmas bells
    Jalapeno
    Jalapeno purple
    Jamaican hot choco
    Jamaican hot yellow
    Lemon Drop
    Lingua di Fuoco
    Maraba orange
    Orange koral
    Peruvian purple
    Peter Pepper
    Piment de Padron
    Tabasco
    Twilight

V květináčích 9x9x10 nebo kelímcích od 500g jogurtů.

Cena 45-70 Kč.

Praha 2.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam