• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APPUFeferonky - Pěstování, návody, tipy, triky, chlubeníčko
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    PENTAFEKTEK: nádhera 😀
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    tak hurá sláva! sice o měsíc pozadu ale už to začíná zrát

IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    MCKIDNEY: on si tu menší našel kocour, a ač má plný truhlík kočičí trávy, rozhodl se že je jeho.. listy jsou ohryzaný skoro všechny. Ta větší ho překvapivě vůbec nezajímá. Tak počítám to jí chudince asi taky nepřidalo :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    IRA_PALMOVKA: Barva musi byt slechtena, bezne seminka z dovozu maji barvu ruznou podle prostredi. (Rodice mi takhle vozi ze sveta taky)

Vypada ze mensi nestihla vyrust, pokud prezije zimu mozna bude cervena pristi rok.
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    můžete mi někdo vysvětlit, jak to, že mi ze semínek z jednoho plodu papričky rostou , nebo resp. se barví každá rostlinka jinak? Papričku mi přivezl letos kamarád z Maroka, ale proč ta větší jde rovnou do červena a ta menší spíš nažluto?

MAR3K1987
    MAR3K1987 --- ---
    ONDRA_PATA: Když je měkká už je imho zbytečně pozdě. Nejlepší je ještě když "křupe"
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Pro me je to barva, kdysi jsem sem posilal foto. Kdyz uz mas stejnou rostlinu znova a znova tak barva funguje dobre.

Ale ultimatne ja mam rad ruzne zpracovani a beru hezke jenom pro ochutnani.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    POHODAVOLE: tak to uz pujde prvni varka dolu,diky
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    ONDRA_PATA: jj když po zmáčknutí nepraskne
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jeste jsem se chtel zeptat,kdy jste si jisti,ze papricku utrhnout.kdyz je mekka na stisk?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    klidne bych si precetl recept,jak delaji omacky ostatni
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    POHODAVOLE: pěkně
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Dnes budu delat omacku :)

POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    PENTAFEKTEK: mne se to pomalu rozjizdi, ale na nejaky extra vynosy to nevidim, tak alespon pridavam update prezimovanych :)

PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    POHODAVOLE: docela bída zatím.. jsem z toho trošku zklamanej, ale něco vyroste.. zatím sbíram taky mrňouse, mám pocit že každej rok mi to roste hůř a hůř :D

POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Tak jak vam to jede? Letos je mam nejaky maly, tak posilam alespon prezimovany. Tem je nejlip :)

RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    NOP: Zkus ubrat vodu, mně květy odpadávaly, když jsem to i jen maličko přelévala.
    NOP
    NOP --- ---
    Ahoj, letos mi vyrostla moc pěkná Moruga, má strašně moc květů, ale jen co rozkvetou, tak uschnou a odpadnou. Netušíte, čím by to mohlo být? Zkoušel jsem i opylovat štětečkem, ale nic nepomáhá. Listy má pěkný, žádný problém jinak nevykazuje. Díky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam