Nabízím cyklistickou helmu. Rok výroby 2009. Model: WORKER Aventicum. Používal jsem ji, i když ne nijak intenzivně. Poslední roky vůbec a zjistil jsem teď, že už mi je malá, tak posílám dál. Nemá za sebou samozřejmě žádný karambol.
Prodám sjezdové kolo Haro 357 Magnum, v dobrém stavu, ideální pro začátečníky či slečny.....
Prodám dětské kolo Author, hliníkový rám 16, jako nové, původní cena 15000,- prodám za 9000,-
Kvalitní přední dětská sedačka na kolo. Instalace na představec řidítek.
Prodáváme odrszedlo6 Firstbike
Koloběžka, výška řidítek 90cm, kola r=30cm, delka stupátka 40cm, starší, jezdí, pneu ok, brzdy je třeba vyměnit bločky. Řidítka jsou-nejsou zcela pevná. Obhlídka možná v Praze Holešovicích Tel.732828251
skládací nebržděné alu válce Roto, 10cm průměr
Prodám dětskou sedačku na kolo
Použité, zcela funkční. Kolo je po základním servisu + nové gripy, pláště, duše.
Ježděné cca 2 měsíce po koupení kola. Následně byly vyměněny a uskladněny. Náboje: (přední) Formula, 12x100 centerlock (pevná osa), Formula, 12x142 centerlock (pevná osa, zadní), ořech Shimano, 10s Dráty: Stainless steel, 14g
Kolo je ježděné cca 3 roky. Běžné opotřebení - škrábance na rámu a sedle. Aktuálně po servisu (Krabcycles) - Nové: - pláště - brzdové špalky - brzdové lanovody - přehazovačka lanovod - řazení - seřízení připraveno na sezonu. K vyzvednutí, odzkoušení nejlépe Všenory (Praha-západ) případně dovezu do centra Prahy (Smíchov, Národní tř.)
málo využívané v zachovalém nepoškozeném stavu
dětské kolo
Crossove kolo Author Airline SX.
Nabízím dámské trekingové kolo Giant, rok cca 2007.
Horské kolo Felt Q700 patří do střední třídy. Jezdec se s kolem nemusí bát vyrazit do terénu ani na delší výlet. Model 2008. Málo ježděné, bezvadný stav. Původní barva hnědá, muž si ho nechal přestříkat na černý mat. PC: 14.000,- Kč
Prodam starsi cyklistickou helmu
Zdar jezdci, shanim tuto prehazku nebo podobnou, vlezla mi do dratu a praskl drzak i napinak, mate nekdo takovou , i starou ,osklivou . .koupim nebo vymenim za kolo typu Liberta. .
Integrální přilba na kolo z kvalitního polykarbonátu
"sjezdové" kolo