nabízím horské kolo Scott Aspect velikost M, pro výšku postavy cca 169-181cm.
Nabízím lehce použité kolo Cube Nature Pro Allroad - 2022 ve velikosti M
Prodej Praha - detske koleckove brusle (29-32) a detske kolo Apache Cat 16 - cena za vse
Nové, organika, nesedí na moje brzdy. Cena za jeden kus, mám dva.
horské kolo CTM JERRY 2.0
Nabízím černé návleky na nohy, Decathlon. Už jsem je nenašel na webu, ale stály okolo 300 Kč. Měl jsem je párkrát, nesedli mi - moc velké.. nejsou tedy vytahané. Vel. L. Jsou spíš na jaro/podzim, než vyloženě zateplené na zimu. Neprofouknou.
Prodám novou nepoužitou brašnu Sport Arsenal ART. 515 brašna do rámu velká, https://www.sportarsenal.cz/brasny/art--515/ K vyzvednutí na Hradčanské nebo Palmovce.
Prodam rotoped, použitý jen párkrát. Je bez poškození plné funkční. Původní cena 4000,- nechám za 2000,-
Nové, nepoužité: Pravá řadící páčka, sada Deore XT M8100, pro systém 1x12 rychlostí, uchycení systémem I-Spec EV do brzdové páky, včetně lanka, hmotnost 117 g.
Prodám nové narrow wide převodníky na kliky shimano (96 BCD - m8000) - 1x 10, 1x11 mám jich více: 1x 94/96 ONE UP 32z 2x 32t 1x 34t
Černá anglická stylovka na jízdu v každém oblečení a počasí PASHLEY Roadster Sovereign. Prodávám s nákupním listem, kolo je stále v záruce, jedno plné znovu seřízení a kontrola zdarma v ceně, ještě jsem nevyužil. Je v perfektním stavu.
Decathlon kolo/Bike Velikost M - Size M (165-176 cm) Kola 26" - Tyres 26" 2018 - září Dobrý stav, určitě poslouží. Doporučuji! Stěhujeme se , proto prodáváme Každý den k vyzvednutí, či případné prohlídce v centru Prahy 2
Protoze si nekdo "pujcil" moje kolo, shanim neco na jezdeni do prace. Pro cloveka vysokyho 185, horsky, trekovy... Praha
Prodám ježděnou teleskopickou sedlovku KS eThirty Integra v zachovalém stavu.
Kolo v perfektním stavu ( najeto cca 500 km ). Velikost 26". Možnost osobního odběru nebo po dohodě dovést. Typ MTB XC FS Výbava SRAM, Vidlice Rock Shox Hmotnost 13,2 kg / L cena dohodou je v záruce
Random kolo
Random kolo - pojízdné
zánovní stav . najeto 500km Záruka dva roky . Rám : L velikost kol :29
Pláště, sedlo a nosič.