Prodám snowboard Hack i s vázáním, 138 cm
Snowboardové boty značky Ride, používané 3 sezony. Drobné oděrky, jinak plně funkční.
Prodávám snowboard Burton a vázání Burton - používaný týden. více info: http://sport.bazos.cz/inzerat/41630121/BURTON-Blunt-Wide-vel-162-s-vazanim-BURTON-freestyle-vel-M.php
Rok pouzivane, v dobrem stavu, v pripade zajmu dodam aktualni foto. Do prvniho snehu sleva na 2000!!!
Head Snowboardové boty Velikost EU 42,5, US 9.5
Dámské brusle vel. 39, v perfektním stavu bota i nože.
Nabízím chránič kostrče a kyčlí. Unisex Ve velikosti L. Chránič je v originalnim baleni. Cena je 450,-.
prodám lyže K2 escape 174cm s vázáním Marker comp1400 + boty Dalbello velikost 32 (45-47)
Prodám bílé boty na snowboard vel. 39 značky Nitro, jsou skoro nenošené (nošené asi tak 2x), původní cena 3 990,-. Jsou mi malé, nevhodný dárek. Vel. 39 Tel.: 721401950
Velká sleva. Nabízím parádní pánské ultralehké snb boty.
Kvalitni lyze Dynastar Speed Course 172cm R17, vazani Look Pivot DIN10
páteřák 661 Back Protector vel. XL(já 188cm a v pohodě). nošen cca 5x od té doby ve skříni. Opotřebení převozy.
nabízím batoh dakine poacher
Burton Cartel vazani, model 2010, vel M
Predám lyže Blizzard XOP 167cm (asi 3 sezóny) s viazaním, palice Rossignol 125 cm (viditeľne staré), vak na lyže a palice, vak na lyžiarky (sem sa vlezie i helma).
Prodám Snowboard komplet s vybavením. Cenu nabídněte
Sjezdařská/snowboardová helma Uvex (M) + sluneční brýle.
má lehké oděrky, spíše od toho jak se válela v kufru v autě, nebouchlá, použitá minimálně, stav perfektní, více info pošta, cena dohodou
Nabízím freeride touring boty head peak 90 velikost 27,5/28 (skelet 321mm). Boty mají Vibram šroubovací vyměnitelnou podrážku. Leží mi nevyužité doma, tak budu radši, když budou někde na kopci.