Dámská helma - Giro Bad Lieutenant
Mám tu starý lyže Armada na freestyle/freeride (180 cm). Nejlepší už mají za sebou, ale je na nich dobrý vázání Vist, které ještě může někomu sloužit. Prodám jako celek za symbolickou částku.
Jsou to tyhle. Nové. Nepoužité. https://www.lyze-radotin.cz/bezky-rossignol-delta-sport-skating-190582
Nabízím brusle, použité cca 2x, jako nové, velikost 40
Starší,ale v dobrém stavu
Prodam freeride lyze s ramovym skialp vazanim. Zachovaly stav, skluznice OK, po servise. Ale uz preci jen neco zazily :)
Nabídněte Snow skate. Díky
Nová bota s visačkou pro pokročilé lyžařky, vel. 26,5. Dobře nastavitelná (padne jak ulitá, flex index 85/95).
Nová, nejetá lyže s vázáním, bílo-modrá, 163cm, R 13,6. Přidám hůlky 120cm.
Na zimni sporty.
Lyžařské boty Rossignol. Velikost podle výrobce 18,5 (odpovídá vnějšímu rozměrů botičky), délka stélky je cca 17,5 cm.
Carvingové lyže Elan 90 cm s vázáním Tecnopro. Použité, ale v dobrém stavu, servis před minulou sezónou. Poškrábaná skluznice (je vidět na fotografii).
Lyže Dynastar cca 70 cm s vázáním. Servis před poslední sezónou.
Nové, neježděné boty na snowboard. Nesedí mi velikost. Koupeno jako předobjednávka 02/2023 (záruka), MOC 11,700 CZK.
Unisex bruslařské běžkařské vázání na sezónu 23/24. Úplně nové, neježděné. Omylem jsem v předobjednávce vzal o jeden pár vázání navíc.
High end model snowboardových bot TM-2 od firmy ThirtyTwo s double BOA utahováním. Lehká a odolná podrážka Performance Rubber Outsole, technická vnitřní botička Performance Fit a dvojité utahování pomocí BOA systému dělají z těchto bot jedny z nejuniverzálnějších bot na trhu!!! Boty jsem měl 4x na sobě a jsou v podstatě jak nové. Bohužel mi nesedí velikost. Boty jsou "Heat moldable", nicméně jsem je ještě nezapekl.