Na prodej hra na PS5 v češtině Mafia The Old Country. 2x dohraná, pěkný stav Osobní předání Písek nebo Praha po domluvě. Možné také přes Zásilkovnu
Nabízím PS Portal, top stav. Myslel jsem si ze ho vyuziju vic.
Steamdeck OLED 512GB, je v perfektním stavu.
Stale v zaruce. Koupen koncem cervna na Alze (fakturu muzu dodat). Skoro nepouzivany.
Prodám Playstation 4 slim 500GB + 2 ovladače.
Shanim herni konzoli xbox one s kinect.
Xbox Series S a dva ovladače
V podstatě se mi jenom válí doma, nevyužívám.
Vše plně funkční a kompletní. Ideálně osobní převzetí Praha Spořilov, nebo po dohodě po blízkém okolí Spořilova dovezu. Aktuálně ho mají třeba na Alze rozbalené za 3200,-. Při rychlém jednání jsem ochotna se domluvit na menší slevě. Oficiálně licencované PlayStation 4 a Ferrari Průměr volantu 28 cm Rotační úhel 240° Realistická pedálová sada Integrovaná tlačítka PS4 Systém Thrustmaster Bungee Cord 11 funkčních tlačítek Kompatibilní s PS4 a PC (Windows)
Syn si ho strašně přál, ale teď nám doma jen zabírá místo. Vše plně funkční a kompletní + kompatibilní hra Project cars. Ideálně osobní převzetí Praha Spořilov, nebo po dohodě po blízkém okolí Spořilova dovezu. Aktuálně na Alze rozbalené za 3200,-. Při rychlém jednání jsem ochotna se domluvit na menší slevě.
prodám switch oled v origo balení + druhý dock + druhá nabíječka + cestovní dock + obal + ještě pár příslušenství + hra RINGFIT adventure. 100% stav osobní předání praha
Poptávám originální hry na PSX a PS2...
Kupovano v cervnu 2024. faktura z czc prilozena. (zaruka jeste bezi) Davam k tomu 2x Dualsense a popr. tu kameru. Diky tomu prislusenstvi bych to nahodil za 9, ale pokud je to premrsteny, tak 8,5 treba.
Necham ps4 cenu nabidnete
Zvládá emulaci herních konzolí až do PS2. Je super i na vzdálené hraní na PC, přes Moonlight jsem na tom odehrál poslední dvě Zeldy a to je vlastně i důvodem proč jsem to měl a teď už nepotřebuju. Prodám RG556 v tuningu s joycony z Nintendo Switch, a fejkovým Luis Vitton (nebo jak se to píše) cestovním pouzdrem. Recenze třeba tady - https://www.youtube.com/watch?v=sa-bnxsHmAU
Space Marine 2 pro Xbox Series X, osobní předání Praha 7
Ahoj, prodám PS5 s mechanikou kupovaný před rokem na CZC. Fakturu mám, originální obal také. Jeden ovladač v ceně. Perfektní stav, používáný cca 2 - 3 za týden.Pouze osobní odběr na Praze 6. Děkuji. Ivo
PSP Street (E1004) s CFW (jailbreak), 64GB kartou , s cca 50 nejznamejsima hrama (na karte) , baterka ok, dvema nabijeckama a pytlikem nahradnich dilu+druha baterie, pouzdro (odrbane)