Funkční ,neposilám...
Prodám DotMod DotSquonq 100W ve zlaté barvě.
Prodam router MikroTik hAP ac lite RB952Ui-5ac2n Plne funkcni, stav jako novy, prodavam z duvodu nevyuziti.
Starší, funkční
Prodám Apple Watch SE 44mm, vesmírný hliník, dva pásky temně modré. Hodinky jsou v top stavu, kupovány 9.9.2022, faktura samozřejmostí. Včetně originální krabice a nabíjecího kabelu.
Nabizim koleje z autodrahy vc napajeciho bloku
Koupil jsem a nevyhovuje mi (viz níže), ale někomu jinému by vyhovovat mohl.
koupil jsem gen2, prodaval 100% funkcni gen1 stari krabicky cca 2,5 roku obe sluchatka menena v lednu 2022 v ramci Apple a vymeny vyrobku vadneho z vyroby, takze jsou prakticky jak nova komplet baleni vcetne krabicky cena k jednani 3300 osobni predani v praze zasilkovka s platnou predem
Bez nabíječky
Sháním nabíječku k reproduktoru JBL Extreme 2. Vyzvednutí ideálně Praha, Karlovy Vary, Česká Lípa.
Zcela nový a nepoužitý vibrátor Satisfyer Top Secret kupovaný přímo od Satisfyeru. Na fotce je vidět neporušenost balení.
Jako nove, nevyuzite, limitted warranty stale do 19NOV 2022 Osobni predani v Praze preferuji
Prodam Samsung Galaxy Watch4 Classic LTE. Prakticky jak nove.
Bezdrátová sluchátka s technologií personalizovaného zvuku • pecky • dokonalá hudba vyladěná přesně na míru vašemu sluchu • aktivní potlačení okolního hluku • velkolepé basy • 8.6mm dynamické měniče • Bluetooth 5.0 • kodek aptX • mikrofon • odolnost IPX4 • až 16 h nepřetržitého poslechu na jedno nabití • funkce rychlého dobíjení (10 min = 2 h poslechu) • přizpůsobitelná dotyková tlačítka • frekvenční rozsah 20-20 000 Hz • cestovní pouzdro • 4 náušníky v různých velikostech • barva: černá Nové stojí 3,200 Kč Vaše cena 1,200 Kč
Volání, mp3, mapy, stopky, fotografie, youtube, atd... Dvě menší oděrky, mimo display
luxusní nástěnné svítidlo
Nabízím chytré hodinky Xiaomi Mi Watch.
Dell Pro Briefcase 14” - kvalitní a praktická taška na notebook
Nabízím k prodeji 2x pouzdro na Apple Airpods 2019. Starší pouzdro stáří cca 2 roky, novější jen cca půl roku (bez záručního listu bohužel)