audio/video pasky za odvoz
Chladící podložka pod notebook, nastavitelná výška 40–480 mm, 360° klouby, pracovní plocha 420 × 270 mm, nosnost 10 kg. Používaný pár týdnů, perfektní stav. Nový se prodává za 899.
Viz foto
Generátor páry do kávovaru 1200W - původně náhradní díl k velkému automatu na kafe
krokový motor Powermax II - P22NRXB-LNS-NS-02 - nechám dva týdny na vyzkoušení funkčnosti, případně vrátím peníze
nový Magnetron Panasonic 2M244-M1 v původním balení + kondenzátor původně náhradní díl k velkému automatu na kafe
Stavebnice/kit
Prodám téměř nepoužívanou e-ink čtečku Onyx Boox Go 7, kterou lze využít i jako mini tablet, a k tomu pouzdro a stylus.
Prodám nerozbalené, nepoužité plátno ELITE SCREENS, plátno v pevném rámu 110" (16:9) AR110H-CLR3. https://www.alza.cz/elite-screens-platno-v-pevnem-ramu-110-169-d7674027.htm Popis a parametry viz link. Nikdy nepoužito, používáme jiné. Část obalu je z vnějšku poškozená. K vyzvednutí Lidmaň, Pelhřimov, Tábor, Praha
Starší ale stále funkční
Prodám Kindle Colorsoft. Kupovaný před rokem na německém amzonu.
Patice: E27 Příkon: 9 W Světelný tok: 806 lm Kompatibilní s Home Assistant.
Výborný stav, vlasové škrábance neviditelné při používání. A2352, stav baterie 79%, nabijecka
Koupil jsem je přítelkyni, ta mi je (obrazně) hodila na hlavu. Jsou nerozbalené, zcela nové, koupené 8.12. v Datartu, fakturu mám. Koupil jsem za 4388,-, jen pro Nyx nabízím litr dolu, takže za 3388,-.
Velmi zachovalá BT bezdrátová sluchátka vyšší třídy s aktivním potlačením hluku z okolí - SONY WH-1000XM4