Prodám hodinky Garmin Epix Pro gen 2,sapphire/titanium.51mm.V dobrém stavu,s folii na sklicku a lehce skrablou lunetou,viz foto.Cenu bych si představoval 12000Kč.V ceně nabíjecí kabel.Vic info do zprávy.
Prodám dvoukanálový digitální úložný osciloskop FNIRSI-1013D. Plně funkční, používaný jen minimálně, viz foto. Displej má pár povrchových stop od používání, nemá vliv na funkci.
Prodám legendární profesionální stříhací strojek na vlasy WAHL Magic Clip. Strojek byl použit pouze 1x, poté vyčištěn a naolejován. Jedná se o 100% originál, koupený na alza.cz. Ještě 2 roky v záruce! Koupil jsem ho na zastřihování vousů, ale zjistil jsem, že je vhodný spíše na vlasy, proto posílám dál za tuto krásnou cenu. (původní cena 2200 Kč).
Prodám Garmin Fenix 7X Solar Sapphire v černé barvě barvě s černým řemínkem (není na fotce - dodám). Safírové sklo, titanové tělo. Pouze osobní předání v Praze.
Chytré hodinky - pro muže i ženy, kompatibilní s Android a iOS, 1,97" AMOLED displej, Bluetooth 5,3, GPS, krokoměr, měření kyslíku v krvi, monitoring spánku, měření tepu, vodotěsnost 50 m (5 ATM), maximální výdrž baterie 624 h, s ovládáním v češtině
Prodám použitý (ale velmi krátce) řemínek Garmin Quick release 20, vhodný pro řadu hodinek Garmin (např. Approach S10, Approach S40, Forerunner 245, Venu, Vívoactive3, Vívomove3, Forerunner 645, Vivomove HR a další). Jde o silikonový černý řemínek ve dvou velikostech s přezkou Rose Gold a Black. Jde o originální Garmin řemínek. Dodání bude včetně originálního pouzdra.
Prodám krátce používaný O2 5G Box - plně funkční v originálním balení s veškerým příslušenstvím. Nový stojí 5940 Kč. Prodám za 3000 Kč.
Prodám 2x Pioneer CDJ-1000MK3 - zachovalé, super technický stav, vše funguje jak má - včetně kabelů (UK zdrojové koncovky) - přepravky zdarma v ceně Preferuji osobní předání (okres Nový Jičín)
Prodám 2x Technics SL-1210MK2 - plně funkční, v pěkném stavu - víka zdarma v ceně + přenosky, jehly - UK zdrojová koncovka Preferuji osobní předání (okres Nový Jičín)
Prodám DJ Mix Pioneer DJM-600 - zachovalý, vše funkční, nějaké drobné kosmetické vady, jeden fader drží volněji - UK zdrojová koncovka Preferuji osobní předání (okres Nový Jičín)
Ahoj, darujem farebnú tlačiareň Canon Pixma G3400 a pár tonerov. Nutné oservisovať. Dostala sa ku mne s tým, že hardware je funkčný (vytlačí error kód, ale nič iné), ale nepodarilo sa mi ju rozbehať, tak posúvam ďalej, možno má niekto skill aby to rozbehal.
Prodám úplně nové, nerozbalené a neaktivovanè sportovní hodinky Coros Pace 3.
Za odvoz na náhradní díly slim pračka Candy Goy 1050 D Holiday. Buben a ložiska v háji, elektronika a další chodí, tak kdyby chtěl někdo prodloužit život své mašině, pište, do 14 dnů to odvezu do sběrného dvora.
Možnost ovládání přes mobilní aplikaci.
V balení Double Joy a vibrační kroužek na penis Royal One. (bez sexy secret).
Nový, zcela netknutý, na fotce je vidět neporušenost balení.