• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RUTHLESSJídlo, pochutiny a kde je koupit?
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    RUFO: Ty mi vedle doporucovala i Meander, tak je zkusim :-)
    RUFO
    RUFO --- ---
    LUCIASHECK: SamMills, maji je v Kaufalndu, ne v nejakem specialnim regalu, ale primo u testovin. Zeleny obal. A jsou i koser :-D
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Mate nekdo tip na dobry bezlepkovy testoviny, ktery by nezanechavaly hnusnou skrobovitou pachut? Zkousela jsem ty, co maj v DM a moc pozivatelny nebyly.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    PETER_PAN: tak kdybys chtěl ještě někdy ochutnat další výborné klobásky a měl jsi cestu do Českého ráje... tak já kupuju párky, klobásky, buřtíky a jiné uzeniny zásadně u pana Bejry ,)

yellowgreentomatoes
    http://www.yellowgreentomatoes.blogspot.cz/2013/04/blog-post.html

PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ALL: .. napadlo me ze to sem hodim - stve me jak nekvalitni klobasy jsou na trhu - ridit se cenou nepomuze a obecne fermentovane masne vyrobky jsou problem
    .. nedavno jsem ochutnal ale vybornou klobasu ("Brdska klobasa") od "Pribramska uzenina, a.s." se znackou "Klasa"
    .. vyborne vychucena, pekne tuha konzistence bez zbytecneho mnozstvi tukovych casti (bile kousky), pri jidle z toho clovek netaha zadne slachy, zadne zbytky mezi zubama, kusy kosti apod.
    .. je verze normalni a paliva - oboji dobry, paliva u me bod navic :-)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    ALDEMIK: to uz smozrejme na nastence je :-) to je velmi paradni. hledam jim podobne :)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    ALDEMIK: to uz smozrejme na nastence je :-) to je velmi paradni. hledam jim podobne :)
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    RUTHLESS: Pekařství - Lichtenbergerovo, Praha 6, u Puškinova náměstí
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Bedynky jsou super - dostanes cerstvy suroviny a bez namahy. Ale silne mi to nevyhovuje. Chci jit domu a v zelenine si k necemu cichnout, osahat to a kdyz se mi to libi, koupim to. vic nechci
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    BIGG23: nebo sdružení probioliga
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    RUTHLESS: Nech si dovážet http://www.bedynky.cz/druzstvo/22 Můžeš ještě vajíčka, mléko, sýry, maso . . . Super kvalitní věci od farmáře. K vyzvednutí v Hostivaři na Toulcově dvoře. Nebo se můžeš obrátit na Toulcův dvůr, pěstuje si zeleninu, kterou prodává, ale moc jí není.
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    AETHER: ani jednu z nich bych osobně nenazval dobrou (podle mých přestav). testováno nesčetněkrát, až k úplné rezignaci.
    KYARA
    KYARA --- ---
    TOOMIX: tyhle octovy chipsy jsem videla v subwayi, ale jen maly balicky a nevim za kolik...
    AETHER
    AETHER --- ---
    RUTHLESS: Dobra masna je zrovna na Dukelskych hrdinu, vedle te zeleniny. A lidi si chvali i tu na Strossmayeraku, jako nad krizovatkou.
    _PAJA_
    _PAJA_ --- ---
    Ahoj, nevite kde v Praze sehnat nalozene slanecky co delavali za totace? Dedecek je zboznuje a nikde je nemuzu sehnat..
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    MUTHA: dneska v albertu krásný zelený za 60 Kč
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    MUTHA: v pátek jsem koupila v Kauflandu svazek z Hostína balený ve stejný den za 15kč... běžně ho tam mají za 70kč... neznalost zdejších důchodců a pramalý zájem mě velmi potěšil :)

V bille mají německej za čtyři pětky.

Jinak jezdím přímo přes Hostín a i tam stojí okolo 70kč

KORA: šalotku koupíš i v Intersparu nebo Kauflandu... Ve Sparu mají takovej "věšák" luxxusních cibulovin, v Kauflandech mají spešl dřevěnej regál ,) Jsou mimo cibule.
    FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    Ja mam trochu tvrdsi orisek. Shanim kdekoliv v Praze asijsky tmavy sojovy maso. Nevite nekdo ? :)
    KORA
    KORA --- ---
    asi to bude znít hloupě, ale fakt nevim: kam v Praze na šalotku? ideálně Vinohrady / Žižkov
    E_D
    E_D --- ---
    MUTHA: ted o vikendu dobrej zelenej na trhu na naplavce 70,- balicek..

V Bille viden bilej v "akci" ASI ZA 39,- ale to jsem radeji nezkousel :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam