• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RUTHLESSJídlo, pochutiny a kde je koupit?
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    prosim vas, akutne, potrebuju tahini pastu. jeste dnes v praze. vite nekdo? diky!
    DRIZZT
    DRIZZT --- ---
    Zdravím. Nemáte někdo tip, kam ve Znojmě pro dobré šunky? Nějaké osvědčené řeznictví s větším výběrem. Díky.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KURE: ja jsem ten test nevidela, tze nevim, JAKY citrony tam testovali, ale vysledek byl, ze zadny z testovanych neprekrocil zadne spatne normy a neni problem kuru pouzit
    u limetek pry neco zjistili
    KURE
    KURE --- ---
    KASUMI: jako že normalní tesco citron se da pouzit i z kurou?
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    GUDRUN: dik!

KASUMI: no, asi nejen kvuli tomu. ale o je dobrej postreh! :-) dobrej test! ale ony ty jizansky citrony maj i jinou kuru... a chci je nakladat do soli. aby na podzim byly ready :-)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    RUTHLESS: jakej je duvod? jestli kvuli te kurce, tak ted byl v dtestu test, ze ty kurky citronu jsou uplne ok..
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    RUTHLESS: mivalo tesco, za dobrou cenu...
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Prosim vas, kam pro bio citrony? diky
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    GUDRUN: příště se ozvi začátkem července a přijeď si ji sklidit. (případně sušené tu mám spousty)

Jo a kdo by v praze sháněl nepasterované bio mléko, tak na trzích na Kubáni mají za 29 kč/l

ČERSTVÉ MLÉKO BIO - PET - nepasterované, 1 l | BioVavřinec - Ekofarma - Okrouhlice
    http://www.biovavrinec.cz/eshop/mlecne-vyrobky/cerstve-mleko-bio-pet-nepasterovane-1-l.aspx

Jinak je odběrné místo v praze v Suchdole a nebo při nákupu nad 600 dovezou domů.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    BIGG23: jj, dik, objednaji mi to u Kvetuscina pesta nebo jak se jmenuji.
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    GUDRUN: Farmářskýá trhy na jiřáku, ale nejsem si uplne jistej . . .
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    nevíte prosím, kde koupit nebo objednat meduňku ve větším množství? čerstvou. Mátu vím, že by měli mít v makru, ale i na tu beru tip na lepší zdroj. Děkuji
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    spolier
    AMASO
    http://www.amaso.cz/cz/

:)
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    SEBIEN: zrovna včera jsem na ni koukala v krámku s bulharskými potravinami na Ládví, asi na 50 Kč, nebo kolik, ale bylo to dost řídké
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Víte někdo o zdroji většího množství mražených, či čerstvých sardinek - levněji než za 120 Kč/kg na trhu. Třeba v Makru?

(kočky je dost zbožňujou a hodila by se mi zásoba na zimu)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    Náhodou někdo, kdo by znal zdroj kdoulové marmelády v Praze?
    Kupovali jsme v ruským krámku na Muzeu, ale ten zrušili, v některých jiných ruských ji asi mít budou (na Francouzský třeba zrovna nebývá), ale právě nevím, kam jít na jistotu.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ZOIDBERG: na pavláku, oříšky diana se to jmenuje.

Diana - Profil
    http://www.diana-company.cz
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    Potřeboval bych odbornou radu - tip na nějaký solidní velkoobchod s velkým výběrem kvalitního sušeného ovoce a oříšků? Nevíte někdo?
    PASKVIL_ONE
    PASKVIL_ONE --- ---
    Tak jsem si v Rehbergu koupil roštěnku. Třičtvrtě kila za 320,- Maso voraželí, měký, chutný. Né žádná Argentina, ale farma z Krušnějch hor. Krámek pěknej, zajímavý produkty. Podlě mě docela slušný. Zajímá mě to jejich kuře. Tak sem pak nahodim co a jak.
    PASKVIL_ONE
    PASKVIL_ONE --- ---
    SNELA: Děkuji, to mě baví. Cena docela vysoko, ale jestli to funguje... asi vyzkouším. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam