• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RUTHLESSJídlo, pochutiny a kde je koupit?
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    SARRI: mivali to u arabu ve spalene (tak tri roky zpatky, od ty doby jsem tam nebyla), obchod zhruba naproti kostelu nejsvětější trojice)
    SARRI
    SARRI --- ---
    netusite kde v praze sezenu izraelsky kus kus .. kupovala jsem ho v sape, ale uz jej nemaji .. jsou to takove ty velke kulicky co se musi 15min varit ..
    NIKK
    NIKK --- ---
    KEEP_SMILE: Zítra tam zkusím zaběhnout. Díky za info!
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    NIKK: dneska jsem videla v bio pointu na ladvi
    SARRI
    SARRI --- ---
    SA_KRA_: country life

SQUZZA
    SQUZZA --- ---
    SA_KRA_: ja zas mela ty druhy a neprislo mi to zly. nicmene ta cena je fakt nesmyslna podle me, na to, co z toho dostanes. dikybohu nejsem naka bikina pred soutezi ;]
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    SQUZZA: ty Shirataki mám testnutý, nejsou špatný, ale musíš je hodně ochutit - samy o sobě totiž nechutnají nijak, je to hmota - ale "natahují" chutě z omáček, pest apod. Nicméně děkuji!
    SQUZZA
    SQUZZA --- ---
    SA_KRA_: konkretne toto ne.. ale podobny
    Perfect Pasta 200g - zeleninové špagety | Všechno zboží |RACIONÁLNÍ VÝŽIVA na Černém Mostě
    http://www.dietyinshop.cz/perfect-pasta-200g-zeleninov%C3%A9-%C5%A1pagety
    Slendier - těstoviny shirataki - 250g - Veganza Store
    http://store.veganza.cz/...edium=banner&utm_campaign=web%20veganza&utm_content=Slendier-220x220-ver2

oboji teda neni z lustenin, ale z korenovky...
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    NIKK: co nejaka zdrava vyziva?
    NIKK
    NIKK --- ---
    Dá se v Praze někde koupit macesová mouka kromě košer obchodu na Starém městě? Děkuji.
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    daji s enekde v CR koupit/ objednat tyhle testoviny?
    splubydlici si je privezla z Dubaje.
    SPYYDY
    SPYYDY --- ---
    JOHNNY: Delmart na Andelu
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    JOHNNY: ve Wine Food Market u Andela mivaji, ale uz dlouho jsem tam nebyla, abych to mohla tvrdit 100%. Jo a ceny jsou tam.. nepekne.
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    nevite, kde se daji v praze koupit tomatillos (zelena rajcata)?
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Kde koupit vyuzene, blansirovane nebo aspob oloupane mandle za rozumnou cenu?
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    KASUMI: ty si kupujes zajice? me prijde cena 350kc lepsi, i kdyz toho dostanu min... fakt docela lakavy :-)
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    Tak jsem si od smakujto.cz objednala krabici a musím říci, že přes počáteční nedůvěru (neznala jsem, objednávala jsem to nablind) jsem byla příjemně překvapená. Nečekala jsem tam teda nápoje (moc dobré ledové čaje), nadchla mě ta kukuřice nasladko. Pita chips dobrý pro někoho, kdo má rád rozmarýn, což já nejsem. Zatím trochu tápu, co přesně budu dělat s dresinkem a s kořením (to koření je teda chuťově super) a taky příjemně překvapil curd. Píšou, že hodnota těch věcí přesahuje cenu krabice a myslím, že nekecaj. Dám tomu šanci teď na září, za mě zatím dobrý a doufám, že i ta další krabice bude takhle nápaditá.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    VSICHNIMAME: Prijde mi to trosku jako kopie zajice v krabici.. Vizualne .. Vygoogluj si zajice
    Za tim stoji takovej sympatickej par..
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    už jsem se ptala vedle, ale nikdo se neozval, tak zkouším zde.... objevila jsem náhodně toto: http://smakujto.cz/ a líbí se mi koncept, nicméně vůbec to neznám a nevím, co vlastně od toho čekat. Nemáte s tím nějakou zkušenost? Díky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam