• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMRTEqua bank
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    Jinak já Equa bank mám, i když aktivně nepoužívám - a právě co se toho kurzu týče, tak na začátku po spuštění byl snad ještě horší než u mBank. tak já schválně zkusím teď někde dát 1 dolar na charitu mBank / Equa / Air bank / AXA (jestli mi karta ještě funguje) a dám vědět :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    SMRT: ten střed u ČNB imho není pravda, jsi si tím opravdu jistý? rozhodně to tak dřív nebylo.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    přesně. UCB mne nějak neoslovila...
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    Škoda, mají unikátní možnost přetáhnout značnou část klientů Axy.
    SMRT
    SMRT --- ---
    PATRIKCHRZ: pracuju na tom, ale moc se netvarej :)
    SMRT
    SMRT --- ---
    BUNDA: nn ty podminky az po 3. mesici
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    Tak co bude se "slibovaným" vedením účtu zdarma (tedy bez nutnosti plnit podmínky obratu nebu zůstatku)?
    Když to můžou mít odboráři, tak pro členy klubu bys to mohl založit také, ne?
    Co se chystá Axa odejít, tak hledám nějakou kartu pro výběry za hranicemi :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    SMRT: super zpráva. Jdu do toho :-) btw ty tři měsíce grátis (a až pak obrat 10k měsíčně) platí i při registraci přes voucher Zapakatel nebo je nutné zajistit obrat hned první měsíc?
    SMRT
    SMRT --- ---
    BUNDA: nn zadnej popaltek, pobocky lazarska a Senovazne nam.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    SMRT: myslím poplatek za vklad hotovosti na pobočce. A na kterých dvou v Praze je to možné?
    SMRT
    SMRT --- ---
    BUNDA: jestli myslis poplatek za vklad na poste tak ten je 33 kc ale banka ho jednou mesicne vrati

a jestli myslis poplatek na prepazce, tak myslim ze ne, maximalne kdyby to prevadeli na CZk asi

oni tam toho nepisou vic, coz me hrozne irituje a porad do nich hucim at to zlepsujou
    SMRT
    SMRT --- ---
    1) ne (pokud tím myslíš úvěrovou, kreditní apod.), pouze debetni platebni kartu
    2) 0 - 150 000 u obchodníka a v bankomatu, 0 - 75 000 na intenetu a platby MO/TO
    3) stred u CNB
    4) ne
    KOC256
    KOC256 --- ---
    INTEGER:
    ja se ptal z duvodu proc ne mBank nebo ZUNO :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    SMRT: aha to jsem ve FAQ nenašel. Je za to nějaký poplatek?
    NELDE
    NELDE --- ---
    Otázky
    1) Máte kreditku?
    2) Jak je dostupné nastavení limitů na kartách?
    3) Jaké kurzy jsou používané v cizoměnových fakturách?
    4) Máte něco jako Autopilot u Zuna? Tj zůstatky z běžného účtu nad určitý limit jdou na spořící účet?
    SMRT
    SMRT --- ---
    BUNDA: jak rikam v praze mame 2 hotovostni prepazky, tzn tam jde vlozit i v eurech hotovost
    na poste eura neberou

INTEGER
    INTEGER --- ---
    KOC256: Duvody jsou pro me nizky (zadny) poplatky a moznost vybirat ze vsech bankomatu v CR zdarma. Jelikoz moje soucasna banka (CSOB) mi uctuje napriklad posilani smsek, ktery nechci dostavat (a pry nejdou zrusit), navic mi samovolne bez upozorneni vypnuli internetovy bankovnictvi, tak chci pryc.

SMRT: jak je to s platebni kartou na internetu? Uctujete nejak tyhle platby? Je nejak zpoplatneny paypal?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    BUNDA: už to vidím. ČP to není můj šálek kávy :-(
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    jak vkládat hotovost na účet (eur a czk)?
    SMRT
    SMRT --- ---
    musim makat, jinak bych se rozepsal :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam