• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMRTEqua bank
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    PATRIKCHRZ: Ještě k těm blokacím, jestli mu to stáhnou (jako že asi ano), je třeba podat reklamaci na nějakém jejich formuláři emailem. Nicméně vrátit peníze jim trvalo přes měsíc a o rozdíl na kurzu a poplatek za výběr jsem je musela extra upomínat.

    Z jiného soudku, už týden mi nechodí email o zůstatku na účtu, netušíte někdo proč?
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    PATRIKCHRZ: V ČLR vybereš jedině z bankomatů BOC - Bank of China 中国银行 (tam vybírám pravidelně bez problémů, v Pekingu i Kunmingu). A pozor, pokus o výběr kdekoliv jinde mi equa zaúčtovala a stáhla, i když mi bankomat peníze nedal. Takže to chce kontrolovat na webu a podat reklamaci, jinak se se mnou odmítli vůbec bavit.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    Fungují vám karty Equa? Kamarád (kterému jsem Equa v dobré víře doporučil :grr: ) je aktuálně v Číně a nemůže kartou vybírat.

    Tohle mi poslal:
    mame drobny problem, karta od Equy se sekla a nedava nam prachy v bankomatu. Na linku jsem volal, limity jsou dobre, equa to resi. Platba pres net prosla bez problemu. Karta vypada jako zablokovana pro vyber, tj. bud maly limit, nebo prekroceny nejaky limit atp. V nezauctovanych transakcich mam nejake vybery, doufam ze se nestahnou. Maji v tom dost bordel.
    ATAN
    ATAN --- ---
    Tak jsem kartu znovu zkusil v krame. Napsalo mi to hned, ze mam posledni pokus, po zadani pinu, zase spatne, ale terminal chtel pin zadat znovu, pak uz se pripojil a vse bylo ok.
    ATAN
    ATAN --- ---
    PATRIKCHRZ: ja jsem se prave bal, ze by po treti mi to tu kartu zablokovalo.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    ATAN: po třetím zadání PINu by si to vynutilo on-line ověření PINu a ten by se pak nahrál na kartu.
    Takže buď on-line terminál, nebo bankomat, nebo zkoušet víckrát, než se terminál rozhodne k on-line ověření.
    ATAN
    ATAN --- ---
    To mne zase pri prvnim pouziti u obchodnika karta napsala dvakrat spatny pin, pak jsem ji radsi vzal zpet a platil jinou. To opravdu nejdrive ji musim pouzit v bankomatu?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ROTTWEILER: jj také už ho mám připsaný.

    Jinak sem si hrál dnes s limity pro internet a je možné je nastavovat pouze po tisících (škoda).
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Tak jsem celkem naštvaný, nepodařilo se mi vybrat z bankomatu v Istanbulu. Naštěstí jsem měl u sebe KB kartu, která prošla.
    ATAN
    ATAN --- ---
    Tak to dorazilo az ted ve tri.
    ATAN
    ATAN --- ---
    V kolik ma equa clearing? Vcera ve cca 1 odpoledne jsem z mBanky poslal penize a stale nedorazily.
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    BUNDA: Tak už mi dneska bonus přišel.
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    BUNDA: Psal jsem jim a napsali mi.

    Bonus je připsán za předpokladu, že nový klient zadá do žádosti na webu, či pobočce přidělený promo-kód a provede platbu kartou do 31.7.2013. Bonus je na běžný účet připsán nejpozději v průběhu následujícího měsíce po uskutečnění dané platby kartou. Ve Vámi zmíněném případě bude bonus připsán nejpozději do konce července.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ROTTWEILER: ne také na něj čekám spolu s kolegy :-(
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Přišel už někomu ten bonus, který byl za ten kupón? Když jsem zakládal účet bylo mi řečeno, že to bude další měsíc. V předcházejícím měsíci jsem platil u obchodníka a dnes tam nic nemám. Ta jejich infolinka je úplně hloupá, protože chce, abych zadával čísla ve svém heslu a chtělo jich to hned několik, ale já tam mám jen jedno.
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    ROTTWEILER: Už jsem našel odpověď v http://www.equabank.cz/files/doc/233-produktove-podminky-sporici-ucty-1122012.pdf

    Úrok ze zůstatku na Účtu se počítá denně a je připisován na Účet Klienta v měně Účtu k prvnímu dni následujícího kalendářního měsíce. Úrok podléhá zdanění v souladu s právními předpisy platnými ke dni, kdy bude příslušný Úrok připsán. EXTRA úrok ze zůstatku Účtu se počítá denně a je připisován na Účet klienta v měně Účtu v průběhu následujícího kalendářního měsíce, pokud je splněna podmínka, že Klient během daného kalendářního měsíce neprovedl z Účtu žádnou odchozí platbu. EXTRA úrok podléhá zdanění v souladu s právními předpisy platnými ke dni, kdy bude příslušný úrok připsán.

    Jen nevím, co je EXTRA úrok.
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Kdy se na ten spořící účet přidávají úroky?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    Až si budete převádět peníze mezi vlastními účty tak se nelekejte, když to potvrvá cca 10 min a z toho cca 7-8 min nejsou peníze zobrazeny ani na jednom z účtů (zdrojovém, cílovém).
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam