• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMRTEqua bank
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    internetové bankovnictví equa poslední dobou je peklo. furt výpadky, brutální prodlení např. při změně trvalých příkazů a k tomu super "seriozní" rady na helplince ("radši ten trvalý příkaz neupravujte ale smažte a zadejte ho celý znova, to bude jistější" - obrat "to bude jistější" na helplince banky....?)... :)
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    Equa má tak trochu problém dodržovat vlastní podmínky - http://forum.finexpert.e15.cz/viewtopic.php?f=316&p=10584846#p10584846
    NELDE
    NELDE --- ---
    PATRIKCHRZ: Jenže to bych se musel stát zákazníkem RB, za to mi žádný bonus nestojí.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    NELDE: škoda, do konce ledna můžeš za zřízení jakékoliv (tedy i Easy) kreditky dostat tisícovku, když se registruješ přes Internet

    A když už jsme ve vláknu Equa - je možné získat bonus 3 stovky při zřízení účtu ve Frýdku-Místku
    Equa Bank otevírá pobočku ve Frýdku-Místku, za běžný účet tam dostanete 300 Kč - Měšec.cz
    http://www.mesec.cz/...qua-bank-otevira-pobocku-ve-frydku-mistku-za-bezny-ucet-tam-dostanete-300-kc/
    NELDE
    NELDE --- ---
    PATRIKCHRZ: Díky, ale nejsem masochista, abych si začínal s RB. Equu jsem si pořizoval z jiných důvodů, bonus na kartě je něco navíc (nevyhledávám obchody kvůli tomu, že mají program, jen když ho vidím, tak použiji). Navíc 4 platné karty v peněžence mi stačí.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    NELDE: nebo si pořiď plnotučnou kartu s programem Sphere, třeba od Raifky Easy kreditku bez poplatku.
    NELDE
    NELDE --- ---
    PATRIKCHRZ: Dík za tip, dobré vědět, Sphere tam mají (-; Posledně u Agipu jsem ukecával, ať to zkusí a šlo to. Tentokrát to bylo 7% z 49,- za seno, tak to vem čert, ale asi tam budeme výhledově kupovat něco většího.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    NELDE: Ten jejich program Carte je takový "bazmek". Má být shodný s programem Sphere, ale většina obchodů o tom vůbec neví. Takže zkus říct, ať to udělají stejně, jako když dávají slevu na Sphere.
    NELDE
    NELDE --- ---
    Mám dotaz na program Carte - podle seznamu tam je obchod u nás, tak ale o tom nic neví. Ani neví, jak by měli slevu dát.
    LENISTA
    LENISTA --- ---
    Kdyby sem někdo zabloudil, protože uvažuje o tom, vzít si v Equabank hypotéku, tak tu pro inspiraci dám svůj příběh... Je to už pár měsíců, ale pořád mi to leží v žaludku
    K tomu abych si ji nevzala v mBank, kde jsem běžně měla svůj účet mě přesvědčila moje poradkyně a tím, že mají nejlepší úrok a celkově podmínky. Jediné co bylo opravdu rychlé byl odhad nemovitosti, odhadce se mi ozval v den zadání žádosti (ale odhad ani nedostanete do ruky... jen si ho zaplatíte). Poté ale začala absolutně váznout komunikace s bankou... schvalování úvěru trvalo přes 14 dní a to jen proto, že nikdo nebyl schopný napsat mojí poradkyni, že již na schválení potřebují originál potvrzení o přijmu. Poté co byl úvěr schválen trvalo dalších 10 dní vystavit papíry pro úřady a pojišťovnu (prostě síla).
    Před podepsáním kupní smlouvy mi banka odsouhlasila, že že prodejce bude mít peníze do týdne od dodání podkladů, ale přitom až v den, kdy prodejce měl už mít peníze na účtě zjistili chybu na katastru, za kterou teda mohla Raifka, kde má hypotéku sestra, ale i tak... Ověřovat katastr den po tom co měli poslat peníze prostě síla. Ještě že prodejce byl rozumný a neuplatnil smluvní pokutu na kterou měl v tu chvíli již dle smlouvy nárok.
    Pokud se někdo bude rozhodovat jestli do této banky dát svou hypotéku doufám, že si to přečte. Její vyřizování v téhle bance mě dostalo skoro do Bohnic
    ATAN
    ATAN --- ---
    Jinak pro srovnani. mBamn kurz cca 3.5Kc za RNB, Equa 3.2Kc za RNB. U vetsich castek kurevsky velky rozdil.
    FLAD
    FLAD --- ---
    FLAD: Proc se ptam - resil jsem podobny problem. Podle pracovniku banky mastercard presel pred cca rokem a pul na nejaky novy sifrovani nebo co a ty starsi bankomaty a terminaly si s tim neporadej (platby u obchodniku mi nefungovaly pro "spatny pin", bankomat se tvaril, ze je vse OK, ale penize nevydal a kartu vratil). Podobnej problem jsem mel i Raiffky - proto jsem pak presel u nich na Visu :o) A v Cine a HK jsem pak pouzival starou kartu od Komercky, ta prochazela vsude.
    ATAN
    ATAN --- ---
    FLAD: mam ji cca od cervna.
    FLAD
    FLAD --- ---
    ATAN: A nemas tu kartu cca rok, rok a pul starou nebo novejsi?
    ATAN
    ATAN --- ---
    FLAD: Jiste.
    FLAD
    FLAD --- ---
    ATAN, ATAN: A kontrolujes presny typy karet? V cine obcas bejva, ze treba berou Maestro a Visu, ale uz ne Mastercard...
    ATAN
    ATAN --- ---
    Narazil jsem na funkcni bankomat v Pekingu. Je od banky HSBC.
    ATAN
    ATAN --- ---
    A mimochodem byl to bankomat Bank of China, o kterem se na internetu pise, ze pry jediny Equa v Cine bere.
    ATAN
    ATAN --- ---
    Tak jsem sel do Equa kvuli dobremu kurzu u platebni karty, a v Pekingu mi bankomat odmitl vydat hotovost. mBank (s hodne spatnym kurzem) vzal bez problemu. Pekne na hovno. :(
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    BUNDA: Nějak jsem tu akci nepochopil, ta je teď a už nikdy nebude či se jindy za ten účet platí nebo čim je ta akce teď výhodná?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam