• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OTOMEVia Ferrata - podělte se se svými zážitky
    ARIEL
    ARIEL --- ---
    ADAMIRA: Tak tak
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ARIEL: jo tak to bude asi ten všední den
    ARIEL
    ARIEL --- ---
    ADAMIRA: Byli jsme tam s přítelkyní v pondělí. Byli jsme cely týden ubytovaný u Mondsee, takže jsme stihli ještě další ferratu u atersee. Na drachenwandu moc lidi nebylo, parkoviště prázdný a to jsme nastupovali asi v deset dopo. Je to dlouhý, cesta dolu k autu je celkem přísná, dokonce je uprostřed pomníček s krajánkem. Ale ferrata úžasná, nádherná. Výhledy top! Kdyžtak dodám podrobnější info
    PUPU
    PUPU --- ---
    ADAMIRA: staci vyrazit brzo rano, napriklad jeste pred svitanim. pres den je to opravdu pruvod
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ARIEL: a byl/a jsi tam v týdnu nebo o víkendu? Hrozně moc se tam chci jet ale všichni mě neustále odrazujou s tím, že to tam je hrozně narvaný a je to spíš taková fronta :/
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    Zdravím, prodám poukaz na ferratu v Děčíně, Pastýřská stěna. Prodávám z důvodu dlouhodobých zdravotních problémů. Platnost poukazu je do 26.8.2019, délka lezení přibližně 3 hodiny. Instruktor, vybavení v ceně poukazu. Cena: 500 Kč
    Vím, že je to celkem pozdě, ale třeba někdo využije.
    ARIEL
    ARIEL --- ---
    Vyhlidka z drachenwandu, minuly týden, moc hezká ferrata

PYROMANEK
    PYROMANEK --- ---
    treba ted v stredu sem si vykloubil rameno na drachenwandu... ale nastesti na zacatku relativne, takze kolemjdouci me pomohli dostat se dolu :D uplne sam bych uz asi taky nelez :D ale s tim, jak je vetsina ferrat narvanejch posledni dobou... tak ti vzdy nekdo pomuze...
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    GOZER1:
    PUPU:

díky za názory, presne tak, myslel jsem ceske cvicne, kde se vzdycky "dořvu" pomoci nebo mě během minutky někdo uvidí viset v bezvědomí :)

pravda že na celodení rakouské/italské bych se sám hodně bál, do toho bych asi nešel
    PUPU
    PUPU --- ---
    ADAMIRA: na cvicne ceske ferraty asi v pohode, tam se porad nekdo placa a v pripade potreby je pomoc na miste za par minut. do Alp nebo Dolomit na celodenni vyslap bych vahal. nepovazuji to za rozumne, i kdyz jsem to take uz parkrat absolvoval.
    GOZER1
    GOZER1 --- ---
    ADAMIRA: Ja lezu jenom sam.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    zdravím, jaky máte názor na lezení sólo? na místech jako Děčín/Slany ("přehledná a okolo většinou další lidi"). je to pro mě občas problém sehnat parťáka (kamarád který se mnou chodil nemůže už tak moc a za chvíli mu rodí žena) a štve mě kolik mi utíká příležitosti tak si říkám že bych jel prostě sám...

předem díky za názory
    PUPU
    PUPU --- ---
    Via ferrata Vodní brána u Semil, Nová ferrata, Barmská lávka, Nová trasa, zajištěná cesta , klettersteig
    https://www.vodni-brana.cz/nova-trasa/

Vážení přátelé neoficiální - zkušební provoz nové trasy je zahájen.
    Doporučujeme zatím ferratu jen velmi zkušeným ferratistům s náležitým vybavením včetně přilby !!!!
    Ještě není stanovena obtížnost. Náš odhad je D (povinně) s variantami B (normální trasa) , E (varianta extrem)
    Minimální výška lezce 140cm.
    maximální váha 120 kg.
    Děti a méně zkušené je bezpodmínečně nutné náležitě přijistit lanem (stačí 15 m + HMSka a znalost užívání půlloďáku).
    _TOM
    _TOM --- ---
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Netušíte někdo jak je to s půjčováním setů v okolí Salzburgu, případně nemáte někdo nějaký tip?

Bohužel jsem to podcenil a ted mi odevsad pisou ze jsou totalne vybrany - jedeme za 14 dní a potřebuju 4 komplet sety :/
    TWISTRABBIT
    TWISTRABBIT --- ---
    PUPU
    PUPU --- ---
    TWISTRABBIT: a pak ze se neda neco originalniho vymyslet... pekne, diky
    TWISTRABBIT
    TWISTRABBIT --- ---
    Docela zajímavá ferata...

via ferrata feliz navidad ultimo tramo, anillas
    https://www.youtube.com/watch?v=fiz7wOv5UHo
    PJT
    PJT --- ---
    Ahoj
    chystáme se tenhle víkend do Alp na ferraty kolem Tauplitzu, máte někdo tušení jak to tam vypadá? Trochu mě děsí aby tam ještě nebyl sníh...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam