• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    Radíme všem, kteří chtějí vidět, ale nedokážou si vzpomenout na název filmu. O hledaném filmu uveďte co nejvíce detailů, které si dokážete vybavit. Pokud znáte jména herců, zkuste nejdříve vyhledávání na csfd.cz.

Pro dotazy na tištěné dílo použijte spřízněný klub Literární pátračka

- Při zadávání dotazu na film napište do postu buď hledám film nebo hledám seriál. Podle tohoto pak přímo v diskuzi půjdou vyfiltrovat čistě jen dotazy.
    - Do záhlaví se zároveň budou umisťovat odkazy na aktuální, ještě nezodpovězené dotazy. Po jejich vyřešení budou ze záhlaví přesunuty na nástěnku.
    - Dlouhodobě nezodpovězené dotazy se budou z nástěnky časem mazat. Nic vám ale nebrání vznést dotaz znovu.
    - Pokud někdo film pozná/najde, dejte jasně najevo, že je to to, co jste hledali, aby mohl být film odstraněn z aktivních dotazů a umístěn na nástěnku. Palec nahoru sice potěší, ale nestačí.

Pokuste si vzpomenout na co nejvíc detailů, k hledání poslouží i pokročilé vyhledávání na IMDb nebo hledání přes klíčová slova.

V případě dotazů nebo problémů se obracejte na admina -  ID SALVATOR

A KDO HLEDÁ FILM VO KLUKOVI, CO LEKNUTÍM VYPLEŠATÍ, TAK JE TO PEANUT BUTTER SOLUTION!
    A TEN ASIJKEJ FILM S MALEJMA ROBOTAMA, ROZPŮLENÝM AUTEM A PODOBNEJMA PÍČOVINKAMA JE JEDEN Z DÍLŮ BLÁZNIVÝ MISE!
    rozbalit záhlaví
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    VANEK: Jo, ale odkaz nikam nevede, ale když si najdu Barboru, tak tam profil má.
    VANEK
    VANEK --- ---
    SAMMAEL: Je tam "Bára".
    Prci, prci, prcičky / American Pie - Dabingforum.cz
    https://dabingforum.cz/viewtopic.php?t=2544
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    EVILMIND: Už jsem to asi našel. Na dabdb.cz je uvedena Barbora Wildová, která ale na dabingforum.cz uvedená není, má tam však zvukovou ukázku. Sice ještě jako děcko, sedm let před Prcičkama, ale ten tón hlasu je hodně podobný. To bude ona. Díky všem
    VANEK
    VANEK --- ---
    EVILMIND: Taky už jsem koukal, bojím se, že to bude A. Další a největší šance by byla napsat do Bontonu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SAMMAEL: v originále je to Tara Subkoff, a jelikož je sama uncredited na takový štěk, tak na dabing zdrojích nemá český protějšek nikde. Takže bych klikal na ukázky lidí, co na dabdb nemají název postavy... ;-)
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    KLX: Ta to nebude, pustil jsem si její ukázku, a to je trochu jiný hlas. Ta holka měla takový nosový hlas. Mluvila tam několik vedlejších postav.
    KLX
    KLX --- ---
    SAMMAEL: Google říká, že nějaká Kateřina Petrová. Ale kdo ví. :)
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    FREELA: No tam jsou jen ty hlavní postavy, stejně jako na dabingforum.cz. Já myslel jestlí ji někdo nepozná po hlase.
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    Nehledám film, ale dabing. Nevíte kdo v prvním dabingu Prciček dabuje tu vysokoškolačku v autě, které Chris řekne "Vykuř mi ho, krásko"?
    VANEK
    VANEK --- ---
    ELSINOR: Dost jsem se bál, aby mě zas nepředběhla RANDOM_NIGHT.

A Můj život jako pes hned rok nato. – Jo, strávil jsem na tom tři čtvrtě hodiny stále vzteklejšího prompt engineeringu (nakonec zabralo prosté Google/Gemini [skandinávský film kluk předvádí spolužákům kouzelnické triky]) a factcheckingu, ale zase jsem si dost rozšířil znalosti severské kinematografie.

Ještě bych doplnil, že 2021 udělali remake, kde je hrdina výrazně blonďatější a snad i hrncovitější, na ČT šel naposledy 7. února.
    Busterův svět - iVysílání | Česká televize
    https://www.ceskatelevize.cz/porady/14516822073-busteruv-svet/

A asi to ovlivnilo celou generaci, tady si můžete užít na Oscara nominovaný 22minutový (2008): vystupuje 25letý wannabe mág stále bydlící u rodičů, dětská party, křeček, "dynamit", a probodávání bedny.
    Istället För Abrakadabra | PATRIK EKLUND
    https://vimeo.com/120778781
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    hm, ale není to to, co jsem hledal, resp. ta scéna. Smíchal jsem dva filmy dohromady.
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    VANEK: Myslela jsem si, že to najdeš ty. :)

Jinak koukám, že rok 1984 byl silnej, co se týče severských filmů/seriálů pro děti. Ronja je stejně stará.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VANEK: tyvole no to je ono. Takže nakonec Dánsko. Přesně ten celovečerák to byl. Díky!
    VANEK
    VANEK --- ---
    LEFTY: Nějak takhle?
    Busters verden - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Busters_verden
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    NAGASAWA: Fakt doufám, že to někdo bude vědět. :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ELSINOR: Když jsem na to tehdy odpoledne koukal, tak mě to strašně bavilo. Achjo, proč Lefty proč?
    NEXUS6
    NEXUS6 --- ---
    ELSINOR: gemini pise Originálny názov: Drengen der ville være usynlig, Anglický názov: The Boy Who Wanted to Be Invisible. Google nachadza len knihu s tym nazvom a popisom
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    Tak vám děkuju, teď nad tím taky přemýšlím, protože mi to zní povědomě a určitě jsem to taky viděla. :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: žejo! A kluk žil myslím akorát s tátou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam