• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    EVILMIND: jn, reklam tam je dost yt-dlp to ale vyresil :).
    Diky za tip na ty titulky. Mrknu
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    LOVE_DALI: shanim nekolik let v ceskem dabingu. Ti, co to maj na csfd, tak to za nic nepusti....Cesi jsou tak vysranej narod, az hruza...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LOVE_DALI: cywe ten cinskej web je dobry reklamni peklo :)
    stejna kopie je snadnejc, jako obvykle, na youtube
    霹靂貝貝 Wonder boy (1988)
    https://www.youtube.com/watch?v=Qg3h04KoSnQ

bohuzel bez titulku, na Cinemageddonu je v archivu ale taky bez cehokoliv

jestli to moc chces, nezbude ti asi nez na to postvat nejaky transcribe/prekladatelsky AI, treba Subtitle Edit je free a ma interface na slusny LLM modely v sobe
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Vzpomněl jsem si klasický film, co dávali v Magionu:
    Kosmický syn Bej Bej (1988) | Recenze - Uživatelské | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/342423-kosmicky-syn-bej-bej/recenze/
    našel jsem link na CN verzi a pochopitně bez zizllků. Zkoušel jsem hledat a nikde nic. Nevíte někdo? Vzal bych cokoliv. Klidně bych si to přečasoval a přeložil :).
    儿童电影 霹雳贝贝-电影-高清完整正版视频在线观看-优酷
    https://v.youku.com/v_show/id_XMzA5NTQwODg=.html
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Každopádně díky za tipy. Jsou i tak filmy z dětství :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    TRAGED: to jsem vcera zkouknul a neni to ono. Ale ano, chápu, ze se mi to mohlo pomotat s dalsima filmama.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    SAMMAEL: taky nevypadá
    SUCHOSCH
    SUCHOSCH --- ---
    CUNESK8: SPIKE411: Víceméně omylem jsem našel něco, co by se tomu mohlo podobat: název Blickaren, září 1998?
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    SPIKE411: samozrejme jsem to ruzne googlil a nikde nic. , ale tim nazvem v tistenem programu jsem si celkem jisty, jinak bych to ani nenahraval. ;) pamatuji si, jak jsme s kamosem pak zapli druhy den po skole tu kazetu, tak prvni reakce byla: co to k*rva je. :) rad bych zjistil co to bylo... tak zkousim tu, jestli to nekdo nahodou nekdy v Tv nezaznamenal.
    btw. jestli tam mas nejake zajimave reportaze o graffiti do roku 2000, tak klidne sem s tim. ja ty veci dost sbiram... jinak diky za odpoved!
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    LOVE_DALI: Nemohl by to být Magický krystal?
    Magický krystal (1986) | Recenze - Uživatelské | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/39262-magicky-krystal/recenze/
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    CUNESK8:
    v archivu to nemáme - respektive se to nejmenovalo Graffiti
    ale spoustu reportáží dokumentů o graffiti tu je
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    Hledám nejspíše krátký experimentální video art film, který běžel okolo roku 2000 na čt2 po skončení běžného vysílání. Název pokud si dobře pamatuji to mělo Graffiti. Nahrál jsem to na vhs s tím, že to bude nějaký dokument o graffiti, ale jakmile jsem to spustil, tak celý ten čas běžela v obraze modrá spirála na žlutém podkladu s monotonějším zvukem. Samozřejmě jsem si po x letech na tu vhs vzpomněl, ale nemůžu ji nikde najít. víte někdo něco o tom?
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    FREELA: To bude ono! Diky!
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NEXUS6: Nevypadá to, ale tohle si taky pamatuju a dávám to to watch listu :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    LOVE_DALI: To si pamatuju, dávali to na TV Premiera, taky by mě zajímalo co to je za film.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    EVILMIND: Kouzlo filmu :D
    Pamatuju si, jak se tam zasekli a pak si někdo všmil toho koberce. A že prej to je létající koberec a že v tý jáme je helium (nebo whatever nějakej mlžnej plyn). Sedli na koberec a jám přeletěli :D
    FREELA
    FREELA --- ---
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    Hledám film o automobilovém závodníkovi, měl rodinné problémy s manželkou, syna a možná i dceru. Na konci filmu se dal se ženou opět dohromady. Ale na konci při posledním závodě naboural a (asi) umřel.
    Bylo to někdy v devadesátkách na ČT. Možná to byl spíš seriál. Zahraniční.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam