• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    Radíme všem, kteří chtějí vidět, ale nedokážou si vzpomenout na název filmu. O hledaném filmu uveďte co nejvíce detailů, které si dokážete vybavit. Pokud znáte jména herců, zkuste nejdříve vyhledávání na csfd.cz.

Pro dotazy na tištěné dílo použijte spřízněný klub Literární pátračka

- Při zadávání dotazu na film napište do postu buď hledám film nebo hledám seriál. Podle tohoto pak přímo v diskuzi půjdou vyfiltrovat čistě jen dotazy.
    - Do záhlaví se zároveň budou umisťovat odkazy na aktuální, ještě nezodpovězené dotazy. Po jejich vyřešení budou ze záhlaví přesunuty na nástěnku.
    - Dlouhodobě nezodpovězené dotazy se budou z nástěnky časem mazat. Nic vám ale nebrání vznést dotaz znovu.
    - Pokud někdo film pozná/najde, dejte jasně najevo, že je to to, co jste hledali, aby mohl být film odstraněn z aktivních dotazů a umístěn na nástěnku. Palec nahoru sice potěší, ale nestačí.

Pokuste si vzpomenout na co nejvíc detailů, k hledání poslouží i pokročilé vyhledávání na IMDb nebo hledání přes klíčová slova.

V případě dotazů nebo problémů se obracejte na admina -  ID SALVATOR

A KDO HLEDÁ FILM VO KLUKOVI, CO LEKNUTÍM VYPLEŠATÍ, TAK JE TO PEANUT BUTTER SOLUTION!
    A TEN ASIJKEJ FILM S MALEJMA ROBOTAMA, ROZPŮLENÝM AUTEM A PODOBNEJMA PÍČOVINKAMA JE JEDEN Z DÍLŮ BLÁZNIVÝ MISE!
    rozbalit záhlaví
    GAF
    GAF --- ---
    RAPAL: http://www.imdb.com/title/tt0106676/?ref_=sr_6

tady se tetuje lidem P a je tam žena a je to sci-fi, tak snad to pomůže :)
    RAPAL
    RAPAL --- ---
    nějaký scífko, viděl jsem ukázku v kinoboxu tak před patnácti lety. nějaká mladá ženská měla vytetovaný P (positive?) na hrudi a v tom asi byly i údaje o její osobě... chtěla to sedřít kamenem, aby ji nenašli.
    ? :)
    TARL_CABOT
    TARL_CABOT --- ---
    Také se zkusím zeptat na dva filmy, co už několik let marně hledám, matně si pamatuju z dějů pouze toto:
    1)Scifi detektivka, padouch unikne na lunární základnu a tam podstupuje změnu pohlaví (detektiv najde ženské hormony) a to je vše.
    2)Taktéž scifi, sle spíš lehčí postapo, vzduch u země je silně zamořený, elita žije ve věžících o výšce přes jeden kilometr a dolů do slamů nechtějí pouštět vzduch, tak se je někdo zespoda vydá nahoru vymlátit

Víc si bohužel nepamatuju a i to málo může být zkreslené, je to přece jen hodně dlouho a bylo mi málo, když jsem ty filmy viděl v televizi, ale díky za každou stopu.
    ANO_MA
    ANO_MA --- ---
    otřebovala bych poradit, už jsem to zkoušela i ve filmovém klubu, zkusím i zde..myslím, že australská produkce, celkem klasická love story - úspěšný chlápek spí se spoustou žen, žádná není ta pravá.. nakonec se zamiluje do blond humanitární pracovnice, která pracuje v severní africe/blízkém východě. naučí se kvůli ní arabsky a jede ji požádat o ruku do nějaké takovéhle země. v závěrečných titulkách běží jeho interview s celními úředníky této země, kde jim vysvětluje, proč tam jede a vypráví celý příběh toho, jak se zamiloval. kvůli tomuhle poslednímu rozhovoru se to snažím dohledat, byl dost vtipný a správně politicky nekorektní..
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Oříšek:
    Film, něco jako Tři dny s kondorem, nějakej agent. Typuju tak max. 80. léta nebo začátek 90., ale to pochybuju. Je tam scéna, kdy utíká před nějakejma lumpama, je v moři pod vodou, schová se před nima do nějaký jeskyně, a když plavou kolem, vyndá si z pusy tu věc, aby nešly bublinky - tak jim unikne.
    Myslím, že to končí slovy něco jako "věděl jsem, že mě z toho vysekáš". Dávali to na českým kanálu.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ADETYX: Ondskan ?

Zlo mezi námi / Ondskan (2003) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/142019-zlo-mezi-nami/
    ADETYX
    ADETYX --- ---
    Ahoj, je to skandinávský film, odehrává se to někdy v šedesátých letech. Mladej kluk přestoupí na prestižní školu, kde je spousta nafoukaných synů aristokratů. On pochází ze střední třídy, doma ho otec mlátí a tak si to kompenzuje bitkama ve škole. Po přestupu působí jako pěst na oko a ostatní ho chtějí zneškodnit, ale nedá se. Taky dobře plave.
    VRBIK
    VRBIK --- ---
    FOSSY: dekuji mockrat! je to ono.. videl jsem to nekde na technu cernobile :)
    VRBIK
    VRBIK --- ---
    Ahoj, rad bych zjistil jak se jmenoval cesky animovany cernobily film, ve kterem se na ostrove rozmnozi krabi, sezerou vedce, sezerou se mezi sebou a nakonec vznikne jeden obrovsky krab ktery snad zere sam sebe nebo tak nejak :)
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    KAZATELL: Nebyl to Don Tito? Běželo to na Premiéře mám pocit, italský seriál.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    SALVATOR: hmm… to nebude ono myslim ze se jednalo tak nejak cca o ctyricatniky
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KAZATELL: Já znám seriál Father Brown, ale nevím, jakou má znělku...
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Co serialy… asi pred 20ti lety davali serial kdebyl knez a kdosi a resili pripady jako detektivove. Nejzajimavejsi na zapamatovani a rozpoznani serialu byla uvodni znelka kde oba hrdinove jakoby prochazeli animovanou knihou. Nevite nekdo jak se to jmenovalo?
    LIBORO
    LIBORO --- ---
    HONCKA: Bod zlomu, díky!
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    LIBORO: neni to http://www.csfd.cz/film/369-zona-uniku/ pripadne Bod zlomu?
    LIBORO
    LIBORO --- ---
    Lepší béčkové krimi.
    Parta parašutistů loupí a po loupeži vždy uniknou pomocí padáků.
    NAVARRO
    NAVARRO --- ---
    Vietnam,.. četa vypálí vesnici a při přestřelce zabíjí voják šamana. Jakási pointa, když se pak vrací domů, nachází šamana u rodného domu. Kdo tam hraje taky vůbec nevím, ale šaman připomíná Carla Andersona, jinak jidáše z muzikálu Jesus Christ Superstar. A jelikož už je to hodně dlouho....
    FOSSY
    FOSSY --- ---
    HACECKO: Open Water?
    HACECKO
    HACECKO --- ---
    Zrovna hledam:)
    Chlap a zenska, trosecnici na sirem mori, bez clunu, jen ve vestach. Film jsem nevidel, jen trailer, ale asi je to o tom jak se snazi prezit. Nevim kdo tam hraje a urcite to neni starsi nez 1990.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam