• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    H3AD3AD
    H3AD3AD --- ---
    GULDUR: neni to Americky kyborg: ocelovy bojovnik? http://www.csfd.cz/film/132986-americky-cyborg/
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    FRDK: Neřeš ;)

Jinak si můžem gratulovat, zatim sme našli 11 z celkovejch 23 hledanejch filmů a seriálů :). Sice je to jen půlka, ale na to, jaký obskurity tu občas některý hledaj je to super :D
    FRDK
    FRDK --- ---
    SALVATOR: Takže oprava: téměř určitě to je White Dot, teď jsem si všimnul, že má i alternativní název Crack in the Mirror, pod kterým jsem to tenkrát měl půjčené. Jak tak koukám, ani sehnání tohohle skvostu nebude hračka :-) Ještě jednou děkuju a dodatečně se omlouvám za porušení pravidla, psal jsem honem honem a pořádně si to tu nepřečet...
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    HRAFNAIN: to ne, Marka Hamilla bych si pamatoval a to druhý vypadá na to co jsem viděl moc draze a kvalitně...ale díky za tipy..třeba mě youtube navede..
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: ne ne, tam šlo o mimozemšťana co sbíral endrofin..ale taky to byla dobrá gumárna..
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    GULDUR: to asi nebude temnej anděl/I come in peace, co?
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    SALVATOR: no tenkrát to byl velkej úlet, hlavně ty herecký výkony na úrovni Troma studios...
    FURAN
    FURAN --- ---
    GULDUR: Toho Sport Billyho si matně vybavuji. Projdu si od něj více videí, jestli to přece jen není ono. Už si se mnou paměť zahrává. Díky za tipy.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    GULDUR: Dík moc. Vůbec netušim co to je, ale je to tak moc omg wtf, že fakt doufám, že to někdo pozná, protože to musim vidět.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    KARYSLAV:
    SALVATOR:
    KARYSLAV:
    Jo vynikající, fakt je to ono :-)

Spaceship Sagittarius Song - Dobrodruzi z vesmíru úvodní znělka - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?v=WVQTYXQeFXU
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    Hledám film

nedávno jsem si na to vzpomněl, takový hrozně "Z" sci-fi...podle mě americká produkce, hrozně špatná záležitost - hlavní hrdina blonďák ve stylu Mac Givera kříženýho s He-Manem..z post-apo budoucnosti cestuje strojem času do současnosti, za nějakym nepochopitelnym cílem zastavit jakejsi virus, ovšem hlavní záporak se ho jal pronásledovat, což činí pomocí běhacích scén po L.A. s občasným výstřelem ze zbraně...myslim, že hlavní hrdina měl i nějakou pomocnici, co snad cestovala za nim..prostě hrozně nepovedenej mix Terminátora, 12 opic, Mad Max a nevim čeho ještě. Film jsem viděl na TV Noha tak někdy kolem roku 1995 a tušim, že se tenkrát vezl na vlně VHS "kyborg" sci-fi akčňáren...
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    FURAN: pamatuju na kluka vynálezce Vikinga Wickyho, ale ten běžel později..potom tu mohl teoreticky běžet Nizozemskej Doctor Snuggles, ale ten měl poměrně komplexní animaci. Jedinej kluk, kterýho si teď vybavuju kolem roku 89 byl Sport Billy...ale třeba se zachvilku ve vzpomínkách prohrabu dál...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KARYSLAV: Tak výborně :)

Já si teď vzpomněl, že taky hledám film. Nikdy se tu nevysílal, viděl sem ho na polský kabelovce, někdy před rokem 2005. Byl to animák, ale postavy byly jen "stick figures", nevim teď jak to napsat česky. Odehrávalo se to v době divokýho západu, možná kousek dřív, ale ne v klasickejch reáliích divokýho západu, ale v Mexiku. Bohužel netušim čí to byla produkce a z děje si toho taky moc nepamatuju. Nějaká love story, příběh jednoduchej, ale silnej.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    SALVATOR: Nene, to fakt bude ono, vcetne te OK3, lode Saggitarius a jmen postav
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KARYSLAV: To sem rád :). Kdyby to ono nebylo tak dej vědět, vrátil bych tě do aktivních dotazů do záhlaví.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    SALVATOR: Bingo! Dobrá práce, to bude ono. Díky!!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KARYSLAV: Já si z těsně porevolučního Magionu vybavuju tohle:

Dobrodruzi z vesmíru / Uchūsen Sagittarius (TV seriál) (1986) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/103825-dobrodruzi-z-vesmiru/
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KARYSLAV: ok, mažu
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Hmm tak mě napadá, těsně po revoluci u nás jelo nějaký Anime, nebyl to teda fil, ale seriál, tedy, hledám seriál

Vím že cestovali někam vesmírem, a že buď někdo z nich a nebo všichni, byli jakýsi žabí lidé nebo co.. prostě personifikovaný žáby. Nejsem schopnej si vzpomenout co to bylo, a doufám že to nebyla jen jedna epizoda něčeho.

Nemáte někdo tušení? Díky :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam