• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    Radíme všem, kteří chtějí vidět, ale nedokážou si vzpomenout na název filmu. O hledaném filmu uveďte co nejvíce detailů, které si dokážete vybavit. Pokud znáte jména herců, zkuste nejdříve vyhledávání na csfd.cz.

Pro dotazy na tištěné dílo použijte spřízněný klub Literární pátračka

- Při zadávání dotazu na film napište do postu buď hledám film nebo hledám seriál. Podle tohoto pak přímo v diskuzi půjdou vyfiltrovat čistě jen dotazy.
    - Do záhlaví se zároveň budou umisťovat odkazy na aktuální, ještě nezodpovězené dotazy. Po jejich vyřešení budou ze záhlaví přesunuty na nástěnku.
    - Dlouhodobě nezodpovězené dotazy se budou z nástěnky časem mazat. Nic vám ale nebrání vznést dotaz znovu.
    - Pokud někdo film pozná/najde, dejte jasně najevo, že je to to, co jste hledali, aby mohl být film odstraněn z aktivních dotazů a umístěn na nástěnku. Palec nahoru sice potěší, ale nestačí.

Pokuste si vzpomenout na co nejvíc detailů, k hledání poslouží i pokročilé vyhledávání na IMDb nebo hledání přes klíčová slova.

V případě dotazů nebo problémů se obracejte na admina -  ID SALVATOR

A KDO HLEDÁ FILM VO KLUKOVI, CO LEKNUTÍM VYPLEŠATÍ, TAK JE TO PEANUT BUTTER SOLUTION!
    A TEN ASIJKEJ FILM S MALEJMA ROBOTAMA, ROZPŮLENÝM AUTEM A PODOBNEJMA PÍČOVINKAMA JE JEDEN Z DÍLŮ BLÁZNIVÝ MISE!
    rozbalit záhlaví
    SHAGRATH
    SHAGRATH --- ---
    JOPS: wow,super..Jsi borec..už jsem nedoufal ;-) díky..
    JOPS
    JOPS --- ---
    SHAGRATH: nalezeno, tak jsem zase zkusil google a ono to fakt najde uplne vsechno :)

Smrtelná kořist / Deadly Prey (1988) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/90449-smrtelna-korist/
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak jsem zkusil jeste google a poradil toto :)

Zátah / Serbuan Maut (2011) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/297710-zatah/

takze, sry, za double spam :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    Hledam film :))

celkem novej cca 2010-2012, tusim, ze to je o policajtech, co se vlezou do baraku/panelaku a ten je plnej zlocincu a oni to musi vymlatit...

Nevidel jsem ho, ale pamatuju, ze na obalu byl ten vetsi barak a pred nim stal tusim jeden policajt...
    JOPS
    JOPS --- ---
    SHAGRATH: vim o cem mluvis :) myslim, ze jsem to mel doma na VHS jako originalku, zkusim schvalne zjistit nazev....
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    ANCHIE: To je ono!
    MATLENKA
    MATLENKA --- ---
    hledám seriál

byla to taková letní verze pevnosti Boyard, soutěže byly v moři a ve výsledku se týmy potápěly pro perly, které potom vážili na lodi..
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    FOSSY: to asi není ono, mám pocit, že ta slepá měla tmavé dlouhé vlasy a byla taková éterická. A pak si ještě vzpomínám, že jí v průběhu filmu transplantovali rohovku a měla nějak rozmlžené vidění či co.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    hledám film

detektivka, běžela tak před dvanácti lety v televizi, hádám americké provenience. policie pátrá po sériovém vrahovi, hlavní svědkyně je slepá holka (pokud si dobře vzpomínám, oslepila ji matka tak, že jí vrazila hlavu do zrcadla), která vraha nakonec pozná podle zápachu mýdla.
    H3AD3AD
    H3AD3AD --- ---
    tak ja zkusim
    hledam film (asi)
    je to pravdepodobne ceskoslovensky ale nejsem si tim moc jisty, protoze jsem to videl jako dite.
    dej se odehrava rekl bych nekdy ve stredoveku a jediny na co si pamatuju dobre je, ze tam je masakr hostu na hostine stylem, ze z ochozu je vystrili rada lucistniku schovanych za zabradlim.
    ne, neni to posledni GoT. rekl bych ze to muze byt tak 1970 ale tim si teda vubec jisty nejsem.
    jeste tam mozna je scena, kde nekdo vidi prichazet na bojisti smrtku k sobe u nejakyho hradu, ale to je mozna jinej film ) tak sorry za kuse indicie.
    AMINA
    AMINA --- ---
    HRAFNAIN: Bohužel, ale díky za pokus. Podle krajiny bych tipla Mexiko. Matně si vzpomínám, že to mělo v názvu něco se sluncem nebo se světlem. Ach jo. . .
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    ahoj hledám film kterej sem viděl hooodně dlouho, je to o štěstí, věří se se určitých lidí drží štěstí, dělaj různý nebezpečný úkoly a tak . . třeba běh v lese se zavázanejma očima . . . jestli si to dobře pamatuju :)
    MIKKADO
    MIKKADO --- ---
    hľadám film - odohráva sa hádam na blízkom východe, prvky sodomie, mladý chalan chodí podvádzať svoju drahú do nejakej záhrady, viem, že mu žena dá utrhnúť semenníky, myslím, že mu ich priviaže k volom a tie ťahajú, tiež je tam scéna ako sa "zoznámi" mladý pár, krásni ľudia, jeden druhého pomilujú v spánku na striedačku. neviete náhodou?
    ZATRSATR
    ZATRSATR --- ---
    SOPOR32: ne
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    MIKKADO: Jo, to bude nejspis ono, diky!!!
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    Ahoj, hledám film, viděla jsem ho kdysi cca před 7 lety v letnim kine: .. je francouzký, vim akorát dějovou linii.. dva přátele, holka a kluk, několikrát se sejdou rozejdou, ona si pak najde někoho jinyho, on žárlí, dělá blosti různý, pak jeho snad srazí auto... a vim, že se v tom filmu objevovala taková krabička, která myslim vypadala jak kolotoč a měli v tom snad nějaky oříšky... za boha nemůžu přijit na to, co to bylo za film.....
    SHAGRATH
    SHAGRATH --- ---
    hledám film : hrál tam blonďatý dlouhovlasý svalovec,unesli mu ženu a donutili ho být obětí při honu na lidi,jenže on je všechny,jednoho po druhém sejmul a tomu poslednímu useknul ruku a tou ho následně umlátil....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam