• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    MAARAB
    MAARAB --- ---
    MIKKADO: já si trochu myslím, že by se mohlo jednat o tohle:
    Kytice z tisíce a jedné noci / Fiore delle mille e una notte, Il (1974) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/7134-kytice-z-tisice-a-jedne-noci/
    PAJISS
    PAJISS --- ---
    TOOMIX: presneji.. zastav a neprezijes 2
    TOMBAS
    TOMBAS --- ---
    Hledám film cca z 80. let USA o dvou teenagerech, jediná co si z toho filmu vybavuju je scéna jak vycházej z nějakýho fastfoodu, žerou hambáče a jeden řiká "ta sračka chutná dobře" a pak ještě hláška "seru tě blbečku". Víc nevim.
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    GULDUR: byl to nějaký asijský celovečerní animáč. ten had se proměnil robota a začla "robo"mela. :)
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    CUNESK8: Hele zní mi to jako díl Kačeřích příběhů s mořským hadem...a byl to jakoby celovečerní film nebo to mohl být i díl seriálu?
    LIBORO
    LIBORO --- ---
    RANDOM_NIGHT: To je on. Díky!
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    LIBORO: Blitz.
    FURAN
    FURAN --- ---
    RANDOM_NIGHT: Jo, díky, to bude ono.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    FURAN: The Truth About Cats & Dogs.
    FURAN
    FURAN --- ---
    hledám film
    Romantická komedie, USA/UK, rok vzniku 2000±5
    Hlavní postavu, slečnu na bruslích, táhne pes po městě za hlavním chlápkem.
    LINY
    LINY --- ---
    FOSSY: jo, díky, to je ono:-)
    FOSSY
    FOSSY --- ---
    LINY: Pobřeží v Plamenech? Planoucí Pobřeží http://www.csfd.cz/film/15850-planouci-pobrezi/ ?
    LINY
    LINY --- ---
    Ahoj,
    hledám seriál
    před cca 7 lety šel na Markýze či jiném SK programu
    Dobrodružný nebo romantický, naviděla jsem ho komplet.
    Co si pamatuji: dvojice před svatbou, on byl letec a ve svatební den se zabil v letadle.Dívka zjištuje že je těhotná.S rodinou odjíždí do Afriky...Tam se nějak ztratí,kdesi u domorodců kteří se o ní starli porodí dítě.
    Potom takový střípek jak jí honí lev a ona se i s dítětem schovává na stromě.Tam ji najde nějaký místní pouštní pirát,či co to bylo. Znásilní ji a zplodí s ní další dítě,které si potom odnese přímo z porodnice.
    Další střípek,když již oba její synové jsou dospělí poznají se,namají se rádi a netuší že jsou bratři.
    Šlo tam o to,že našla nějaký ztracený diamantový důl a ten pirát se jí pokoušel nějak vydírat, nebo jí o ten důl připravit...
    nepamatuji si to přesně,ale tak třeba se najde někdo ,kdo pochopí o který seriál se jedná.
    Díky

BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    RANDOM_NIGHT: áááno to bude ono, díky díky díky!
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    BARBARELLA: Little Nemo: Adventures in Slumberland?
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    Ahoj :)

hledám film, je to jeslti si dobře pamatuju kreslená pohádka pro děti, ale je to už starý, tak podle mě rok 1980-1990, určitě to neni českej film, hrajou tam nějaký děti, nevim kolik jich je, ale mám v hlavě scénu z toho filmu, kde to dítě stojí před obrovksejma dveřma v nějakým velkym domě/hradě a ty dveře nesmí otevřít, protože je za nima nějaký zlo o kterym všichni mluvěj a všichni se toho bojej, ale on ty dveře stejně otevře a jsou za nima nějaký velký červený oči... zlo vyjde ven a nějak ten svět pohltí, ale pak se klasicky všechno v dobré obrátí... dík
    GAF
    GAF --- ---
    TOOMIX: :)

crank 2 power station awesome
    crank 2 power station awesome - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=TazlEr6pIMk
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Hledám film, který je vidět v čase 4:09 - 4:12 - jak se tam ty dva týpci bijou mezi elektrickejma sloupama. Díky ;)

"I'm through talking..." - Movie Fight Scene Tribute - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=4fZzxMZ9hLU
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    Zdar.kdysi jsem měl na VHS animovaný film s polským dabingem (moc jich v té době nebylo), a pamatuji si jen, že první půlka filmu byla taková nudnější a druhá více akční a měnil se tam nějaký zelený had v robota. Nevíte o jaký film by se mohlo jednat.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KAZATELL: Začínám možná tušit, o čem mluvíš, začíná mi to bejt povědomý. Na druhou stranu nemám ale moc jistotu, jestli už to neni implantovaná vzpomínka.

Ale začínám bejt trochu bezradnej, zkoušel sem to hledat už třikrát, se všema možnejma klíčovejma slovama a nic. Prošel sem na webu tři různý auditka, kde se lidi snažili dát dohromady seriály s animovanejma úvodníma titulkama a nic. Našel sem celou jednu stránku věnovanou jen duchovním, co sou zároveň detektivové a taky nic...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam