• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    Radíme všem, kteří chtějí vidět, ale nedokážou si vzpomenout na název filmu. O hledaném filmu uveďte co nejvíce detailů, které si dokážete vybavit. Pokud znáte jména herců, zkuste nejdříve vyhledávání na csfd.cz.

Pro dotazy na tištěné dílo použijte spřízněný klub Literární pátračka

- Při zadávání dotazu na film napište do postu buď hledám film nebo hledám seriál. Podle tohoto pak přímo v diskuzi půjdou vyfiltrovat čistě jen dotazy.
    - Do záhlaví se zároveň budou umisťovat odkazy na aktuální, ještě nezodpovězené dotazy. Po jejich vyřešení budou ze záhlaví přesunuty na nástěnku.
    - Dlouhodobě nezodpovězené dotazy se budou z nástěnky časem mazat. Nic vám ale nebrání vznést dotaz znovu.
    - Pokud někdo film pozná/najde, dejte jasně najevo, že je to to, co jste hledali, aby mohl být film odstraněn z aktivních dotazů a umístěn na nástěnku. Palec nahoru sice potěší, ale nestačí.

Pokuste si vzpomenout na co nejvíc detailů, k hledání poslouží i pokročilé vyhledávání na IMDb nebo hledání přes klíčová slova.

V případě dotazů nebo problémů se obracejte na admina -  ID SALVATOR

A KDO HLEDÁ FILM VO KLUKOVI, CO LEKNUTÍM VYPLEŠATÍ, TAK JE TO PEANUT BUTTER SOLUTION!
    A TEN ASIJKEJ FILM S MALEJMA ROBOTAMA, ROZPŮLENÝM AUTEM A PODOBNEJMA PÍČOVINKAMA JE JEDEN Z DÍLŮ BLÁZNIVÝ MISE!
    rozbalit záhlaví
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    MIHAI: 100% ono!!!
    omlouvam se FOSSY: , ale jak uz jsem tak naznacoval, pamet si nehezky zahrala.
    za trest si pustim ty filmy oba, zda se, ze na sebe pekne navazujou :)
    MIHAI
    MIHAI --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    To nám to hezky jde, už sme našli přes 40 filmů a seriálů :)

Taky hledám film nebo možná hledám seriál. Jedna postava je nějak mimo a má kolem zápěstí gumičku, kterou se práská do ruky. Nejsem si teď jistej jestli aby neusnul nebo aby se nezbláznil. A v jednu chvíli ta geumička praskne a něco se posere. A víc nevim.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    FOSSY: na 99 % to je ono, dik :)
    s tim planem pres kopirak si nejak prestavam bejt jistej, jestli si to moje pamet nevypujcila z jinyho filmu, memory mash-up :D
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    FRDK: nz. tenkrat to byl pecka film :)
    coz mi pripomnelo podobnou vec:

hledám film - dobrodruzna komedie, taky asi francie/italie, odehravalo se to castecne v nejakej pousti, borci tam pasovali zlato, nevim co vsechno jeste plus nejakej velkej drahokam v takovym oldskulovym kabrioletu, co se mu furt zasekaval klakson; plan loupeze byl psanej na stole a konkurencni banda mela pod ubrusem kopirak a diky tomu jim asi vsechen ten kontraband nejak uzmuli, az na ten diamant...
    FRDK
    FRDK --- ---
    HRAFNAIN: Ano, je to ono. Zatím jsem to zběžně proklikal a vypadá to, že socha lva se mi tam zatoulala odjinud, ale podle té závěrečné scény je to ten film, který jsem hledal. Ještě jednou děkuju.
    FRDK
    FRDK --- ---
    HRAFNAIN: Je to možné, měl jsem pocit, že to bude něco známeho. Prohledal jsem celou Belmondovu filmografii, ale podle obsahu mi tam nic nesedělo. No, je to už spoustu let a v paměti toho moc nezůstalo ;) Mrknu na to a případně ještě potvrdím. Díky.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    FRDK: ?
    Velký šéf / Cerveau, Le (1969) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/26038-velky-sef/
    FRDK
    FRDK --- ---
    Zdar, mám tady další rébus ;)
    Hledám film viděný v TV přibližně v polovině osmdesátek, dobrodružná komedie, samá honička a tak... Myslím, že to byla evropská produkce spíše než americká (UK, Fr, It možná). Šlo tam o kupu peněz, které byly schované v nějakém městě v soše lva. Pamatuju si poslední scénu filmu, kdy sochu zdvíhá obrovský jeřáb (snad v přístavu) a spodem sochy se sypou ven peníze.
    ECK
    ECK --- ---
    HRAFNAIN: super, je to ono! dekuju!
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    YENICK: Výborně..to je ono...děkuji!
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    ECK: jestli pri tom toceni talirem maval rukama, mohlo by to byt tohle
    Náš syn Ronchie / Son-Rise: A Miracle of Love (TV film) (1979) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/114983-nas-syn-ronchie/
    Son-Rise: A Miracle of Love Reviews & Ratings - IMDb
    http://www.imdb.com/title/tt0079933/reviews
    youtube http://youtu.be/9auYQOlUKo4?t=51m23s
    YENICK
    YENICK --- ---
    TOMBRIDER:

Zázrak ve Valby / Miraklet i Valby (1989) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/155422-zazrak-ve-valby/
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ECK: V pohodě :). Šlo mi o tuhle část co je v záhlaví: "- Při zadávání dotazu na film napište do postu buď hledám film nebo hledám seriál. Podle tohoto pak přímo v diskuzi půjdou vyfiltrovat čistě jen dotazy." Hodí se to pro udržování pořádku, co je vyřešený a co eště ne.
    ECK
    ECK --- ---
    SALVATOR: jsem asi trochu autistka. nevim co je spatne :) shanim / hledam. co nejvice detailu? vazne si nevzpomenu na pattern na taliri ...
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    NAGASAWA: bezva to je ono! Máš bod! Díky
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TOMBRIDER: imho Tajemstvi stare pudy

Tajemství staré půdy / Tajna starog tavana (1984) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/24845-tajemstvi-stare-pudy/
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Bry den hledám film ..Tak 80ty léta. Asi Československo jugoslavsky? Je to o kamaradech kteri travi asi prazdniny u more a na pude najdou starý teleportacni pristroj co vypada jak dalekohled...pamatuju si ze premistujou nejakou loď. ? Vzpomene si někdo? Díky
    Pak hledam jeste jeden film asi hollwood.. Zas je to o parte kamaradu kteri najdou nejakej vynalez ktery je po naladeni urcite frekvence? dokaze posouvat do minulosti..mam pocit ze se ten pristroj nachazi v karavanu a casem cestujou prave v nem...dostanou se snad i do stredoveku... diky
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ECK: Prosím, mrkni do záhlaví a přeformuluj dotaz, dík.
    ECK
    ECK --- ---
    ahoj, shanim toto: pribeh o malem autistickem chlapci. uz celkem dost stary. videla jsem tak 15 lety. pamatuji si jen zaber, jak si hodne tocil taliri po zemi. diky za radu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam