• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    VERLIBA
    VERLIBA --- ---
    HRAFNAIN: tak je to ono. Scena s dorustanim koncetiny je presne, jak z me vzpominky.. i to staveni auta.. :-) dik
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    VERLIBA: vyfetlo Marcela Březinová...poletuje tam s žehličkou a ručníkem na hlavě... jméno písně si sakra nemůžu vzpomenout
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    VERLIBA: byla ta vobluda hodně gumová? tohle nebo něco podobnýho by to mohlo bejt
    Msta přichozího z močálu / Swamp Thing (1982) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/1769-msta-prichoziho-z-mocalu/
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    _TONIK_: ...palec nahoru za avatara...
    GAF
    GAF --- ---
    VERLIBA: jj ten Deep Star six zní fakt takhle no. Věř mi, jsem zvláštní hlas Tvého podvědomí skrze nevědomí od jiného vědomí ^^
    VERLIBA
    VERLIBA --- ---
    HRAFNAIN: deep star 6 je mi taky povedomej, a vzhledem k tomu ze ma ve jmenu deep, to bude mozna spis on
    VERLIBA
    VERLIBA --- ---
    _TONIK_: asi spis ten abyss, pripada mi povedomy, mrknu se na nej, a kdyztak dam vedet
    VERLIBA
    VERLIBA --- ---
    hledám videoklip - (doufam ze muzu) v ceske TV bezel pred cca 10-15 lety klip nejake ceske zpevacky, jejiz jmeno si nevzpomenu - byla v klipu v roli zeny v domacnosti, ktera je nastvana, ze nikam nejde, a do manzela porad hucela, ze chce nekam ven, nebo nekam jit, tak nejak...
    VERLIBA
    VERLIBA --- ---
    hledám film - horror, asi americky, tusim ze jeste cernobily.. co si tak pamatuju, doufam ze to nemicham z nekolika jinych filmu - nejaka obluda z mocalu nebo jezera zabiji lidi nekde na venkove, necha se chytit, useknou ji jednu koncetinu (mozna chapadlo ci co), je nekde svazana v retezech. Ta koncetina ji samozrejmne doroste. Tusim ze jeste nekdy k zacatku filmu na nejake lesni ceste zastavila auto. Moc vic si nevzpomenu, videl jsem to cca pred 15-25 lety.
    VERLIBA
    VERLIBA --- ---
    hledám film - cau, cca pred 10-20ti lety jsem videl film, nevim jak se jmenuje a chci to zjistit. Byl to nejspis horror, konal se hluboko v oceanu na nejake podmorske zakladne, nebo to byla jen ponorka, nevim, byla tam nejaka prerostla meduza, nebo krakatice... Nepripomina to nekomu neco?
    dik
    HITMAN
    HITMAN --- ---
    DOUPLE: Gunnm mel byt muj dalsi tip :-D. Fakt netusim co to muze byt, ale laka me to moc :-)
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    CISTICZ: si to prave moc nepamatuju, mala holka, ESP, duraz byl na vymetenost civilizace .. priblizne ze stejny doby jako Gunnm.
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    DOUPLE: trochu popis dej
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    HITMAN: To neni ono, ne tak stary a kresleny spis ala GITS. Btw taky vybornej film :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    FREELA: JO, je to ono, díky moc!
    FREELA
    FREELA --- ---
    LALINA: The Crimson Permanent Assurance - "predfilm" filmu Meaning of Life od Monty Python's
    LALINA
    LALINA --- ---
    tak jsem skoukla i Záskok od Coenů a není to ono.... hledám film, kde jsou nějací byrorkati v monstrozním baráku, možná je to banka, takovej obří barák asi v NY a v jedný chvíli se ten barák zvedne a jako obří loď pluje ulicemi...aspon myslím, že barák pluje...Nebo pluje jiný barák kolem tý banky a díváme se na to okny banky? Už úplně nevím, ale potřebuju to nutně vidět:))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam