• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    PETULA21: tohle?
    Pád / Fall, The (2006) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/221352-pad/
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    HAWKS:
    tak to prvni vypada, ze je alej zatraceni
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    Prosim snazim se zjistit nazvy dvou filmu, z nichz jeden jsem videl pred drahnymi lety jeste v nemcine na RTL a jeden cca pred dvema lety na premiere

Uz si pamatuji jen fragmenty, ale treba to nekomu neco rekne
    Ten starsi pojednaval o nejake situaci, ze nastalo zamoreni Zeme nejakym hmyzem, jako svabi nebo neco takoveho. A situaci resila nejaka skupina lidi, ktera jezdila jakymsi osmikolovym vozidlem, ktere jim slouzilo jako cele zazemi vcetne ubytovani... nic moc vic si nevybavuji

A ten druhy film pojednaval o paseracich drog, podle vozidel v nem figurujicich to byl docela novy film. Do paseracke skupiny se infiltroval policista, ktery mel monitorovat nejakou jejich velkou zasilku drog. A pri samotnem prevozu pres hranice se tem paserakum provalilo, ze maji ve skupine infiltrovaneho cloveka, vuz, ve kterem sedel tajny policista havaroval, a v havarovanem voze byl paserak spolecne s policistou, kdyz mu zaznelo z vysilacky v aute, ze ten co tam s nim sedi je policista, drogovy paserak ho chtel zastrelit a v tom prisla clenka te paseracke skupiny, ukazalo se, ze ona sama byla dalsim infiltrovanym policistou a zastrelila toho paseraka.
    Jeste si pamatuji, ze tahle holka jezdila v bilem porsche 911.
    WEFK
    WEFK --- ---
    Čus, hledám film co jsem kdysi viděl. Vím že to bylo o rodině, do který se naboural nějaký kluk, tím že začal chodit s dcerou. Všichni mu fandili, ale otec od rodiny mu nevěřil. Potom se ukázalo že ten kluk je totální psychopat a chtěl je všechny zabít. Otec ho nakonec sundal, myslím že ho nějak vyhodil z okna rodinného baráku, ale to si nejsem jistý. Díky
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    HUGO: !!! Vyřešeno! Zlomil jsi kletbu, díky!
    PLUGE
    PLUGE --- ---
    PREDSEDA:
    FLETCH: Dík, ale není to ani jedno.

JAMILLOS: myslim že ne. byl to nějakej nezávislej film, za komančů zakázanej..
    myslim, že asi marný :)..ale díky
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    Případně byla to inscenace?
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    PLUGE: A nechodily tam děcka dvě, nebyl nejdřív ožralej a nehrál ho Mrkvička?
    H3AD3AD
    H3AD3AD --- ---
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    PLUGE: Já si myslím že je to pozdější a že to bylo barevný. Dokonce jsem si myslel, že toho chlapa v maringotce hrál Rudolf Hrušínský. Vím asi co myslíš, ale taky marně gúglím.
    PLUGE
    PLUGE --- ---
    hledám film. je tol starejch českej film. tipuju šedesátý léta. černobílej, o týpkovi, co bydlel v maringotce a chodila tam za nim nějaká mladá cácora. nevim, jestli byl spisovatel. viděl jsem to hodně malej. nejsou to lidé z maringotek. nevěděl byste někdo? sry, že nevim víc, ale marně googlim..
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    SICKBOY4000: Vůbec nevím proč, ale nějak mi leze na mysl Čínský syndrom. O kterém si ani nepamatuju o čem byl a navíc v něm není Trans Am :-/ Asi to bude falešná stopa.
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    hledám film: šlo to u nás v 80. letech ale bylo to řekl bych ze 70., bylo to zahraniční, barevné. Žánr byl kriminální, ale zřejmě i trochu komediální. A jediné co si pamatuju je, že hlavní padouch byl někdo, koho nazývali RENÉR. Netuším jak se to psalo, říkali mu Renére a byl to asi zlosyn typu Fantomase, protože IIRC používal masky. Film řekl bych mohl být francouzský, německý nebo britský. Bohužel jsem to zkoušel už na spoustě míst, ale nikdo si to nepamatuje.
    VERLIBA
    VERLIBA --- ---
    SALVATOR: no jo, vyresil jsem si to - film se jmenuje Identity ;)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    VERLIBA: Teď nevim, jestli to dát do vyřešenejch nebo ne :D.
    PLUGE: Ahoj. Prosím, ještě jednou, podle nástěnky, ať tvůj dotaz obsahuje sousloví "hledám film" a dá vyfiltrovat. Dík.
    VERLIBA
    VERLIBA --- ---
    VERLIBA: no dobre, mohl jsem napred hledat a pak se ptat - je to Identity, ale stoji za videni
    VERLIBA
    VERLIBA --- ---
    hledam film asi americkej, minimalne 8 let starej, jde o to, ze si tusim ze 9 lidi da dostavenicko v hlave jednoho z nich, a postupne se vsichni povrazdi, dokud nakonec nebyzde ten dobrak - co je happy end, nebot je to nejaka nekolikanasobna schizofrenie
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam