• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    KIE
    KIE --- ---
    Hledám film, výroba ČSSR tak nekdy 80. leta, z deje si pamatuji jen to, ze jsou tam dva brachove, otravi se mochomurkou zelenou, u jednoho z nich se na to prijde vcas protoze se vymele na motorce a u toho druhyho ne... (nebo to bylo opacne). Nevedel by nekdo?
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    TYRKYS2: Kdyby to nebyl kluk, ale holka, tak mi to silne pripomina http://www.csfd.cz/film/232836-sama-uprostred-noci/
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TARL_CABOT: Aha, tak nic. Já slyšela vanu s jablkama a hned si vzpomněla na tohohle Poirota.
    TARL_CABOT
    TARL_CABOT --- ---
    ATUARFIK: To ne, bylo to jakoby ze "současnosti" a mělo to takovej ten zvláštní obraz, jako když dávali na ČT1 americkej Kruh.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TARL_CABOT: Není to tohle?
    Agatha Christie's Poirot Series 12 Episode 2 Hallowe'en Party
    https://www.youtube.com/watch?v=GPTZMrS3TaI
    TARL_CABOT
    TARL_CABOT --- ---
    Hledám film:
    Byl to zřejmě horor nebo thriller, myslím, že byl natočený v 90. letech. Dávali ho na ČT1 a děly se tam vraždy ve starém domě, objevovaly se tam nápisy na zdech a hlavně si pamatuju vanu plnou vody a jablek, ve které byla mrtvola. Možná, že to byly jen něčí představy/halucinace. Myslím, že to mohlo být z VB nebo z USA.
    HUGO
    HUGO --- ---
    VINCKI: jo, to je ono, díky!
    VINCKI
    VINCKI --- ---
    HUGO
    HUGO --- ---
    hledám film
    USA, tatínek, maminka narkomani, děcko cca osmiletá holčička; maminka umře, taťka jí v bytě uspořádá zápalný pohřeb a s děvčetem odjedou předaleko do nějakého baráku uprostřed polí kde umře i tatínek; holka si tak nějak vegetí, prožívá halucinace, kamarádí se s nějakým místním klukem, který si myslí, že kolem projíždějící vlak je snad drak; film končí tak, že ho vyhodí do povětří z lomu ukradenou výbušninou; běželo to v kinech tak před deseti lety
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    Hledám film!
    Starý český krimi film. Viděla jsem ho jako malá (někdy v osmdesátých letech) a dost dlouho jsem z něj měla noční můry. Pamatuju si jen, že nějaký vrah (zloděj?) byl při činu spatřen malým klukem a pak ho hledal, ten kluk se schovával za autama na ulici a věděl, že ho ten chlap každou chvíli najde a zabije. Celý (nebo většina) se to odehrávalo v noci.
    Netušíte, co to mohlo být?
    FRDK
    FRDK --- ---
    FRDK: Edit: Neskutečné historky
    Neskutečné historky / Ripping Yarns (TV seriál) (1976) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/75993-neskutecne-historky/
    FRDK
    FRDK --- ---
    NA_PYCZU: Mám dojem, že v Neuvěřitelných historkách skákali závod o jedné noze. A používejte tu formuli ze záhlaví, herdek.
    HADATI
    HADATI --- ---
    NA_PYCZU: A jednalo se skutečně o film nebo skečovou show jako jsou Monty Pythoni?
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    Ahoj, už strašně dlouho se snažím sehnat film, takovej britskej humor, šlo tam o závod ve skákání na jedný noze, bylo to točený černobíle, netušíte někdo? Kdysi dávno (cca 1998) probíhaly takovýhle vtipnosti každej čtvrtek pozdějc večer na ČT2, díky
    CHLEBA_S_MASLEM
    CHLEBA_S_MASLEM --- ---
    Ahoj,

moc prosím o pomoc s názvem filmu. Rodina chystá oslavu narozenin, jede nakoupit něco do města a mezitím jim někdo zabije nebo znásilní dceru (už nevím). Matka se rozhodne pátrat po pachateli sama.

Děkuju moc.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    CUNESK8: Děkuji. Bohužel to není ono. Tak dále hledám.
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    FOSSY:
    jo, urcite to bude ono
    diky moc :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Sem moc rád, jak nám to tady de, ale znova vás prosím o uvedení "hledám film" nebo "hledám seriál" v textu dotazu, aby se daly snáz filtrovat zadaný dotazy. Jinak na nástěnce najdete seznam zatím aktuálních nevyřešenejch.
    FOSSY
    FOSSY --- ---
    HAWKS: "Sexuální praktiky pozemšťanů", řekl bych... Scéna, kdy hrdina vysvětlije, že "miluju tě" je jen způsob, jak z tebe něco dostat :)
    HADATI
    HADATI --- ---
    HAWKS: Tak teď jsi mi nasadil brouka do hlavy, protože si tuhle scénu matně vybavuji, ale také netuším, odkud může být :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam