• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    prosim, prosim, film asi nemeckej, zacatek devadesatejch let cca, nazev nejak dannyho video, nemuzu ho ale podle tohoto nazvu najit. o klukovi, co si pozve domu holku, se kterou se seznami v herne pocitacovejch her a zabije ji pistoli na porazeni prasat.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    PREDSEDA: Sakra tak tohle je ta věc, která mě jako malýho tak děsila.
    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    Hledám film.
    -starší(ještě černobílý)
    -hláška "Tvoje maminka taky není tvoje opravdová maminka. Tvoje opravdová maminka tě dala do sirotčince"
    -přikládám screen herečky

H3AD3AD
    H3AD3AD --- ---
    PREDSEDA: ha super, tohle jsem shanel roky
    ARAON
    ARAON --- ---
    PREDSEDA: Jo! To je ono. Děkuju moc. :-)
    ARAON
    ARAON --- ---
    Help. Animovaná česká pohádka. Pamatuju si z ní jen že hlavní hrdina byl zakletej (?) a měl křídla a ďábelskou hlavu. Byl tam rytířský turnaj ve kterém dřevcem sraženému protivníkovi zůstaly na koni kalhoty a on tam pak pobíhal jen s horní polovinou brnění. Jak se to jen jmenovalo?
    FRDK
    FRDK --- ---
    SICKBOY4000: Ten mě taky napadl jako první, ale ta scéna v obchoďáku tam není. Ony ty dva filmy mají podobný námět, ještě třeba s http://www.csfd.cz/film/15593-pohled-z-okna/ a všechny společně vycházejí z Hitchcocka , žeáno ;)
    Ale musel jsem krapet zavzpomínat a zagůglit, než jsem toho Dvojníka vydoloval. Já mám na ten film nejsilnější vzpomínku se scénou v podchodu.
    MIKKADO
    MIKKADO --- ---
    FRDK: takže je to de palma, tušila som. diks.
    FRDK
    FRDK --- ---
    MIKKADO:
    MIKKADO:
    Dvojník / Body Double (1984) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/2312-dvojnik/
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    Hledám film či seriál (ČSSR) - pamatuju si scénu vlakového neštěstí, dva vlaky jedou proti sobě, což je indikováno světelným panelem vlakové cesty. Světýlka se rozsvěcí, jak se vlaky přibližují, ale nějakou chybou u toho není nikdo, kdo by se na panel podíval a srážce zabránil. Myslím že to nebyla Dynastie Nováků, nebo jo?
    MIKKADO
    MIKKADO --- ---
    MIKKADO: aj ju sleduje, v nejakom obchodnom centre, odkiaľ ho vyhodia.
    MIKKADO
    MIKKADO --- ---
    hľadám film - také bčko z osemdesiatych, muž požičia starému známemu/náhodnému človeku svoj byt, ten ďalekohľadom pozoruje ženu v nejakom inom byte, tuším ju zavraždí dakto potom.
    KIE
    KIE --- ---
    DRON: já mám tu co dopadne blbě, tu druhou ne :( ale asi je lepší ten první díl.
    DRON
    DRON --- ---
    KIE: Perfektní! Díky! Koukám, že sem zjevně viděl verzi s britským koncem :-)
    KIE
    KIE --- ---
    DRON
    DRON --- ---
    hledam film: valka, mozna 2. sv, mozna vietnam, korea. dva nepratele na jednom ostrove, nejdriv si delaji naschvaly (pamatuju scenu, kdy jeden z nejakeho utesu cura na druheho), nakonec nejak musi kooperovat, ale konci to tragicky nejakym vybuchem
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    FRDK: Mockrát děkuju, to je on.
    FRDK
    FRDK --- ---
    SALAMAN:
    Země nikoho / Ničija zemlja (2001) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/37535-zeme-nikoho/
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Hledám film: válka, snad v Bosně v 90. letech? Dva nepřátelští vojáci, jeden z nich ležel na mině a nemohl se pohnout, aby pod ním nevybuchla. Během čekání na pomoc spolu konverzovali a postupně k sobě získali sympatie. Kdysi běžel na ČT.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam