• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    Radíme všem, kteří chtějí vidět, ale nedokážou si vzpomenout na název filmu. O hledaném filmu uveďte co nejvíce detailů, které si dokážete vybavit. Pokud znáte jména herců, zkuste nejdříve vyhledávání na csfd.cz.

Pro dotazy na tištěné dílo použijte spřízněný klub Literární pátračka

- Při zadávání dotazu na film napište do postu buď hledám film nebo hledám seriál. Podle tohoto pak přímo v diskuzi půjdou vyfiltrovat čistě jen dotazy.
    - Do záhlaví se zároveň budou umisťovat odkazy na aktuální, ještě nezodpovězené dotazy. Po jejich vyřešení budou ze záhlaví přesunuty na nástěnku.
    - Dlouhodobě nezodpovězené dotazy se budou z nástěnky časem mazat. Nic vám ale nebrání vznést dotaz znovu.
    - Pokud někdo film pozná/najde, dejte jasně najevo, že je to to, co jste hledali, aby mohl být film odstraněn z aktivních dotazů a umístěn na nástěnku. Palec nahoru sice potěší, ale nestačí.

Pokuste si vzpomenout na co nejvíc detailů, k hledání poslouží i pokročilé vyhledávání na IMDb nebo hledání přes klíčová slova.

V případě dotazů nebo problémů se obracejte na admina -  ID SALVATOR

A KDO HLEDÁ FILM VO KLUKOVI, CO LEKNUTÍM VYPLEŠATÍ, TAK JE TO PEANUT BUTTER SOLUTION!
    A TEN ASIJKEJ FILM S MALEJMA ROBOTAMA, ROZPŮLENÝM AUTEM A PODOBNEJMA PÍČOVINKAMA JE JEDEN Z DÍLŮ BLÁZNIVÝ MISE!
    rozbalit záhlaví
    VINCENT
    VINCENT --- ---
    HADATI: Dekuji! Na csfd to vypada dost detsky.. stahnu a juknu. Ja mam v hlave stale fotorealisticky anime :) mozna je to tim, ze mi bylo tak 8, kdyz jsme na to koukali.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    HADATI: MUST HAVE!
    VINCENT
    VINCENT --- ---
    Neco co me trapi od detstvi: Hledam serial. Bezel myslim na ceske televizi OK3 (jsem si jisty tak na 80%, nebyl tam dubbing, tak doufam, ze to nebylo RTL nebo PRO7). Byl to animovany serial z kosmu, hlavni hrdinove byla nejaka zvirata a v uvodnich titulkach byla jejich lod, ta mela 3 motory do trojuhelniku. Strasne se mi to mota s Njntendo brand Star Fox. Dokonce si tam pamatuju tu Zabu, ale to je spis jen me zmateni, byl jsem dost mlady a taky je to 20 let, tak se to micha dohromady.
    VINCENT
    VINCENT --- ---
    Ma draha polovicka se rozpovidala o filmu, kde jsou 3 kamaradi, jeden z nich na vozejku, co ma nejakou nemoc a vzpomina na minulost. A patrne ma nejakou schopnost se do te minulosti dostat. Definovala to jako film ne nepodobny Beautiful Mind nebo Butterfly Effect.

Hledam Film. Dekuji Dekuji, Dobre rano!
    JASTER
    JASTER --- ---
    Měl by to být určitě český film, jediný co vim, a dělá mi to brouka v hlavě, je hláška: "Ať jde ta ženská pryč!"

Myslel jsem, že to je z "Čtyři vraždy stačí, drahoušku!" ale to jsem teď dokoukal a nic. Předem dík!:)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    INGI: to jsem taky videl, mam ted brouka v hlave, snad to nekdo odhali. vali se mi do hlavy filmy jako italian job, rounders, serial hustle a pod. myslim ze to melo co docineni s nejakym podfukem nebo s hrou v karty, ale vic uz si taky nevzpomenu.
    INGI
    INGI --- ---
    XEHUTL: Bohužel ne
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    INGI: Nebylo to 21?
    21 (2008) - IMDb
    http://m.imdb.com/title/tt0478087/
    INGI
    INGI --- ---
    Zdravím přátelé,
    prosím o pomoc při hledání filmu

USA, rok výroby filmu asi 2000 +-, 90 určitě ne, krimi, komedie, thriller ..něco jako Ocean's Eleven.
    Pár kluků/mužů a jedna mladá žena chystají nějaký podvod - bohužel nevím co to je, peníze? Šperky? Netuším.

Co si pamatuju: žena si na ten podvod přebarví vlasy (tuším na zrzavo) a jeden z těch kluků začne vyšilovat, že zrzka přináší smůlu. Pak si všimne, že má na šátku, co měla na hlavě, ptáka a začne zase vyšilovat, že pták v domě je zase neštěstí. Kamarád (hlavní hrdina) ho uklidňuje, že to bude všechno Ok.
    Pak se to všechno hrozně moc pokazí ale myslím, že to skončí dobře.
    Viděla jsem to strašně dávno v telce a byl to vážně dobrý film.

Myslím, že to začíná koncem a hlavní hrdina, nám ten film celý vypráví..
    WRYKOLAKAS
    WRYKOLAKAS --- ---
    Hledám film
    Bylo to český nebo slovenský, odehrávalo se to v nějaký vesničce na venkově, za dob protektorátu...
    Šlo tam nějak o to, že místní šéf gestapáků, tak nějak ztratil pistoli (neviděl jsem začátek) a prostě tam v tý třídě plný malejch dětí na ně pouštěl hrůzu, že jestli mu tu pistoli nevrátí tak postřílí jejich rodiče a došlo to fakt že tam na dvoře klečeli ty lidi a on jim mířil na hlavu... dál si to nepamatuju, ale myslim že pointa byla, že ten gestapák blbej tu pistoli jenom někam strčil a jak jí našel, tak se pak omlouval všem, že to bylo schválně a že jenom testoval jejich čestnost a tak něco....
    NEMI008
    NEMI008 --- ---
    Zdravím,

měl bych jeden dotaz, který je trochu mimo téma tohoto auditka, ale nenašel jsem na nyxu auditko, které by se věnovalo tomu, co hledám, tak to zkusím tady. Chtěl bych vědět, jestli někdo neví, kde bych mohl stáhnout nebo shlédnout kreslenou Aktualitu od výtvarníka Pavla Reisenauera, která se vysílala před filmem "Musíme si pomáhat". Dík
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    Hledám film.
    Nevěděl by někdo, ve kterém filmu byl mafiánský boss (nevím jak se to píše, asi) Stapecce? Jediný co si z toho pamatuju je výraz "Stapéčeho lidi".
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    NAGASAWA: Jj to je ono dekuji
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Hledám: film, český tak počítám 80-90... Pamatuji si jen jednu scénu, výlet do lesa a tam je automat na vodu ve stromě a všude po lese pohazene kelímky
    FRDK
    FRDK --- ---
    YENICK: Zvláštní, že teď už jsem to tam taky našel :)
    YENICK
    YENICK --- ---
    FRDK: vyhledavac CSFD zadna slava ;)
    FRDK
    FRDK --- ---
    YENICK: Jo, je to ono, díkes. Jaktože jsem to nemohl najit, kurnikšopa? :-)
    YENICK
    YENICK --- ---
    FRDK:
    to jsem sledoval
    Toša a Tomek (TV seriál) (1978) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/168715-tosa-a-tomek/komentare/
    FRDK
    FRDK --- ---
    Hledám (transgenderový ;) seriál z přelomu 70. a 80. let, téměř jistě polský, běžel kdysi v některém z dětských pásem. Zápletka tkví v tom, že rodiče pošlou své dvojčata na prázdniny každého jinam, chlapce snad na tábor, děvče snad k babičce na vesnici, jenomže dětem se rozhodnutí nelíbí, tajně si role vymění, holka se ostříhá, převléknou si šaty, vymění kufry a lístky na vlak...
    Taková capina, ale nedá mi to, že to nemůžu dohledat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam